مودم بدون نویز گیر وصل کردم چون وقتی نویز گیر وصل میکنم چراغ adsl روشن نمیشه عوضش نویز گیر وصل کردم به تلفن چون وقتی وصلش نمیکنم وقتی تلفن زنگ میخوره adsl قطع میشه
Printable View
مودم بدون نویز گیر وصل کردم چون وقتی نویز گیر وصل میکنم چراغ adsl روشن نمیشه عوضش نویز گیر وصل کردم به تلفن چون وقتی وصلش نمیکنم وقتی تلفن زنگ میخوره adsl قطع میشه
:13::13::13::13::13::13::13::13:
نويز خط شما واقعا زياده. واسه دانلود زده 12.9 كه در شرايط ايده آل كمتر از 30 نبايد باشه.نقل قول:
بله دان استریم و اپ استریم خط من از شما بيشتره منتهي واسه شما محدوديت نزاشتن و پهناي باند خط شما كامل واسه استفاده آزاده ولي براي من محدوديت گزاشتن و همين باعث شده كه شما با 250دانلود كني و من با 50 آپلود هم كه نصف دانلودمه.نقل قول:
نقل قول:
خوب حالا چیکارش بکنم؟
الان تلفن را جدا کردم snr شد 14 ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم
نقل قول:
همين الان مودم رو خاموش كن برو هرچي تلفن تو خونه دارين همه شو از پريز يا سوكت در بيار بعد بيا مودم رو روشن كن برو همون صفحه كه عكسشو گذاشتي ببين باز هم فرقي ميكنه يا نه؟
يه سوال مهم چند تا گوشي تلفن دارين؟ همه شون اسپليتر دارن؟
چون بی سیم نویزش زیاده کی هست که اونم در آوردم
الان رفت رو 14.1
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
فکر کنم مشکل اصلی از سیم تلفن باشه چون سیم کش اح..... سیم تلفن و برق را نزدیک 20 متر از داخل خرتومی مشترک رد کرده
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
یکی نیست به این بگه سیم 2.5 را با سیم تلفن یجا میزارن
نشد اون چيزي كه انتظارشو داشتم
پس مشكل از يه جاي ديگه س. يه مقدار هم عجيبه چون اگه تلفن نويز مينداخت موقعي كه درش آوردي از سوكت حداقل بايد 10db از نويزت كم ميشد ولي حدود 2db فرق كرد.
اينجور مواقع از در خونه يه سيم مستقل ميكشن به مودم شما هم ببين مشكلو ميتوني پيدا كني يا نه اگه نشد سيم كشي كن
تازه مال شما 20 متر همش کار همهنقل قول:
چون خونه ما قدیمی ساخته
سیم کشی برق و تلفن کنار همه
واسه همین من از حیاط یه سیم اوردو تو برای مودم و یکی هم به داخل برای سیم کشی تلفن که الان استفاده نمیشه
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
ولی هر وقت که این خط استفاده بشه از بیرون یکی میارم تو برای مودم و به نویز گیر وصل میکنم و اون یکی طرفش رو هم به سیم کشی اصلی ساختمون وصل میکنم
اینجوری خیلی بهتر میشه
نقل قول:
شما وقتی به سیم کشی خود ساختمون وصل میکنی چطور میشه وضعیت سرعتت؟؟؟؟
واسه این میپرسم که ببینم نویز شما در حالتی که کنار سیم تلفنت از کنار سیم برق اومده چقدر میشه؟و سرعت دانلودت هم چطوری تغییر میکنه؟؟
نقل قول:
شما وقتی به سیم کشی خود ساختمون وصل میکنی چطور میشه وضعیت سرعتت؟؟؟؟
واسه این میپرسم که ببینم نویز شما در حالتی که کنار سیم تلفنت از کنار سیم برق اومده چقدر میشه؟و سرعت دانلودت هم چطوری تغییر میکنه؟؟
تو اون حالت دان استریم من میاد روی 256 و سرعت به شدت افت میکنهنقل قول:
الان که تست گرفتم پینگ:192
دان 1.73
اپ 0.41
بود
ولی سرعت دانلود کم شده
هر فایل رو داره باوی پی ان 100 تا دانلود میکنه
مجبورم چند تا فایل رو همزمان بذارم دانلود بکنه که سرعتم هدر نره(البته چون یه فایل چند پارتی دارم دانلود میکنم فرقی برام نمیکنه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب !!!!نقل قول:
منم دیروز داشتم ورژن کم حجم بازی دوک رو از همین سایت دانلود میکردم
ولی فقط بگم که گرافیکش واقعا افتضاح بود و من که طرافدار شدید دوک بودم هم ناامید شدم از این بازی:41:
دررستش کردم تغریبا
SNR Margin (dB): 27.6
اگه بتونم برسونمش به 30 فکر کنم سرعتم به شما برسه
بعد از قطعی اون روز ، سرعتها بهتر شده.
کاش از این قطعیا گهگاهی اتفاق بیافته ...:5:
ماکس نتم امروز 1 گیگ به حجمم اضافه کرده که نمیدونم چرا ... ولی فکر کنم به خاطر ولادت حضرت علی(ع) هست .
میخوام مودم وایرلس بگیرم راهنمایی میخوام
اینم پیدا کردم چطوره ؟؟؟کد:digikala .com/?Products=Computer&Product=Computer-Net-TP-Link-TD-W8901G
برای منم اضافه کردن.۳۰۰ مگ از ترافیکم مونده بود برای ۲۰ روز.:8:نقل قول:
همین مدل خوبه.یه نگاهی هم به این پست بنداز.فقط قیمت ها یکی دو هزار تومن بیشتر شده.(8901 ۳۹-۴۰ تومن شده.)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6127944&postcount=6575
دوستان لطفا آنالیز بفرمایید :(
راستی مکس نت برا منم حجم اضافه کرده . کاش به جای حجم یه 20 کیلو به سرعت اضافه میکردن
خوب به سلامتی سرعت تو هم درست شدنقل قول:
حالا بعد این بیا با این سرعت حال کن:40::40::40::40::11::11::11::11:
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
به نظر من که همه چی رو به راههنقل قول:
مال من همیشه جنوبهنقل قول:
راهه دیگه ای نیست؟
وضعیت خط من چطوریه؟
فقط دان استریم و آپ استریم رو حال کنین
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
از این حجم های اضافی چرا به ما نمیدند؟!!!!!
مرسینقل قول:
این سرعت قاتل ترافیک 2 روز نشده 600مگ پرید
چطوری حجم مصرفی را کنترل میکنی ؟؟قسمت کنترل ترافیک صبا اصلا جالب نیست و ترافیک همون لحظه را نشون نمیده
هه ههنقل قول:
سرعت رو حال میکنی
صبا برای من تا دیس کانکت قبلی رو نشون میده:46:
5 گیگ ترافیک من 15 روزه تموم شد!!!!!!!:31::31::31:
اینقدر از ماکس تعریف نکنین.جو گبر میشه.با چند تا سرور تست گرفتم همین بود.:13:
پیام جون مگه نمیگی پیش شماره شما 527هه!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
پس چرا گفتن که مرکز شمارو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا اشتباه نوشته شماره های 527 و 528 مرکز صدرالشعرا استنقل قول:
توی بیشتر سایتهای ISP ها مرکز مارو رحیمیان نوشته که منم همین فکرو میکردم و خوشحال از اینکه همه شرکت ها مرکز مارو دارند
حتی سایت همارا هم یک هفته است که اصلاح کرده
SNR Margin يعني نسبت كسري سيگنال سالم بر نويز كه بر حسب دسي بل (db) بيان ميشه. پس هرچقدر سيگنال سالم بيشتر و نويز كمتر باشه چون صورت كسر بزرگتر و مخرج كسر كوچكتر ميشه، عدد به دست اومده بزرگترميشه
پس هر چقدر ميزان SNR Margin عدد بزرگتري باشد بهتره
Line Attenuation يعني ميزان تضعيف (سيگنال). يكي از مهمترين عوامل تاثيرگذار در سرعت تكنولوژيadsl فاصله كاربر از مركز مخابراتي ست كه از اون سيگنال دريافت ميكنه. طبيعيه هرچقدر اين فاصله بيشتر باشه ميزان افت و تضعيف سيگنال بالا رفته و كيفيت و پايداري سرويسAdsl تحت تاثير قرار ميگيره و بالعكس. اين پارامترهم بر حسب db بيان ميشه.
پس هر چقدر ميزان Line Attenuation عدد كوچكتري باشد بهتره
SNR Margin يعني نسبت كسري سيگنال سالم بر نويز كه بر حسب دسي بل (db) بيان ميشه. پس هرچقدر سيگنال سالم بيشتر و نويز كمتر باشه چون صورت كسر بزرگتر و مخرج كسر كوچكتر ميشه، عدد به دست اومده بزرگترميشه
پس هر چقدر ميزان SNR Margin عدد بزرگتري باشد بهتره
مقدار پيشنهادي: بالاي 30db
Line Attenuation يعني ميزان تضعيف (سيگنال). يكي از مهمترين عوامل تاثيرگذار در سرعت تكنولوژيadsl فاصله كاربر از مركز مخابراتي ست كه از اون سيگنال دريافت ميكنه. طبيعيه هرچقدر اين فاصله بيشتر باشه ميزان افت و تضعيف سيگنال بالا رفته و كيفيت و پايداري سرويسAdsl تحت تاثير قرار ميگيره و بالعكس. اين پارامترهم بر حسب db بيان ميشه.
پس هر چقدر ميزان Line Attenuation عدد كوچكتري باشد بهتره
مقدار پيشنهادي: زير 20db
ببین ساپورت صبانت چی نوشته اگه میدونستم اه ه ه ه ه ه ه ه هکد:در چند روز گذشته به دلیل تغییراتی که در سرور و طراحی ایجاد شد اتفاقی پیش اومد و برای چند روز محاسبه ترافیک مصرفی از کار افتاد
خیلی از کاربران بیشتر از میزانی که خریده بودند استفاده کردند به فرض کاربری داشتیم که به جای 9 گیگ تا 15 گیگ هم مصرف کرده بود.
این مورد ممکنه برای خیلی از کاربران در چند روز گذشته اتفاق افتاده باشه. نوش جان هر کی استفاده کرده . مفت چنگش !
مال من هم یه انالیز بشه بهتره!!!!!!!!!
حسين، فاصله ت از مخابرات زياده ولي مقدار نويزي كه روي خط تلفنتون هست نرماله و درحدي نيست كه باعث كندي بشه.جالبهdownstream روي4.5مگ بسته شده:18:نقل قول:
عجب حالي داده صبا بهتون. صبا اين پورت رو بين شما و يكنفر ديگه به اشتراك گذاشته يعني 2 نفري داريد از اون 4.5مگ استفاده ميكنيد.
حداكثر سرعتي كه بتوني بهش برسي بايد 288KB باشه.
نقل قول:
نه بابا
این مال شاتله که حداکثر سرعت دانلود با این وضع 72 کیلو بایت میشه:13::13::13:
این یکی که الان میزارم مال صبانته:31::31::31::31:
جالبه میبینید یه روش هست که تو این حالت نویز رو صفر نشون میده و سرعت تا 280 هم بالا میره:31::31:
در ضمن نمیدونم چرا وقتی که سیم تلفن صبارو وصل میکنم مودم 5ثانیه نشده خط رو میشناسه
ولی وقتی که شاتل رو وصل میکنم حداقل 2 دقیقه طول میکشه!!!!!!
وضع خط من خرابه.جالبه که بعضی وقتا SNR میره رو ۲۰ ولی بیشتر اوقات کمتر از ۱۵ هست.راهی برای افزایش یا حداقل ثابت نگه داشتنش هست؟
با این حساب وضعیت خط خودم از همتون بهتره! که چند تا دلیل داره
اول اینکه ساختمون و در نتیجه سیم کشی نو هست
دوم به مرکز مخابراتیمون نزدیک هستیم
سوم به این خط هیچ گوشیی وصل نیست و فقط من مودم رو مستقیم به خط وصل کردم
حسين جان ببخشيد اشتباه از من بود، فقط به اون 576 نگاه كردم و حواسم نبود كه كيلوبيت هست نه كيلوبايت. راستش مودم دوستم KB ميزنه فكر كردم مودم شما هم همينطوره واسه همين با عجله اون پست رو زدم.نقل قول:
راستش خودم هم يه مقدار تعجب كردم اما اگه واحد اون 576 بجاي كيلوبيت، كيلوبايت ميبود تمام اون چيزايي كه راجع به پورت 4مگ گفتم درست بود.
اينم اضافه بكنم كه خيلي زياد به مقدار downstream اهميت ندين چون مهم اينه كه خط شما تا چه سرعتي محدود شده كه اينو مودم نشون نميده و فقط از سرور isp ميشه اينو فهميد مثلا من خودم downstream واسم زده 2304 ولي حداكثر با 55 كيلوبايت دانلود ميكنم چون محدود شدم. اما كسايي مثل حسين كه محدود نشدن ميتونن به اون حداكثر سرعتي كه در downstream نوشته شده دست پيدا كنن.
از بين ميزان نويز و فاصله از مركز مخابراتي، فاصله تاثير بيشتري روي كاهش كيفيت سرويس ميزاره تا نويز. البته نويز هم تاثير گذاره ولي در قياس با ضعف سيگنال در رده دوم قرار داره. ميشه نويز رو كم كرد اما فاصله رو نميشه كاريش كرد.
سيم كشي نامناسب ساختمان، عبور سيم تلفن از كنار سيم برق، اكسيد شدن سيمهايي كه لخت هستن در برابر هوا و وجود رطوبت و گرماي زياد هم ميتونه كيفيت adsl رو پايين بياره.
چجوری میشه که یه کاربر رو محدود میکنن؟؟؟نقل قول:
تا حالا چنین ایرادی ندیده بودمنقل قول:
من زمانی که ماکس نت داشتم بینهایت قطعی داشت
و همیشه خودشون میگفتند مودم را بدون نویز گیر وصل کنم به خط تلفت
و نویزگیر فقط برای گوشی تلفن نیازه
از اون زمون همیشه اینکارو میکنم
تا اونجایی که یادمه همه اینها بر حسب بیت نشون میدندنقل قول:
راستی اگه امکانش هست یک سیم جدا از ورودی ساختمون به مودم وصل کنید
من خودم یک کابل ( 2 زوج) از ورودی ساختمان کشیده ام به مودم
و خط خونه را قطع کرده ام
1 زوج خط را میاره به مودم
و 1زوج دیگری از طریق نویزگیر خط را برمیگردونه به ورودی ساختمان و در نهایت سیمکشی ساختمان
این تقریبا بهترین حالت ممکن هست
اگه سیمکشی ساختمان سیم تلفنش 2 زوج باشه کار راحته
چون میشه یه خط جدا فقط برای اینترنت در نظر گرفت