ممنون ، مثلا گریسش با کیفیت باشه برای بقیه موارد هم میشه همون رو استفاده کرد؟ پلوسو با بلبرینگ متفاوته گریسش؟نقل قول:
:n40:
Printable View
ممنون ، مثلا گریسش با کیفیت باشه برای بقیه موارد هم میشه همون رو استفاده کرد؟ پلوسو با بلبرینگ متفاوته گریسش؟نقل قول:
با توجه به توضیحاتی که دادید، من فکر میکنم مشکل از بدنه ماشین باشه.نقل قول:
وقتی چند نفر سوار شدن یعنی که وزن بیشتری به اتاق و کل بدنه وارد میشه و مسلما برای توقف باید نیروی بیشری از طرف ترمز اعمال بشه.
این نیروی زیادتر به نوعی روی ساختار بدنه هم تاثیر میگذاره و به تصور من بخشی از سینی زیر پا سمت راننده به دلایلی خوب نصب نشده. مثلا ممکنه نقاط جوشکاری ضعیفی داشته باشه یا به دلایلی نقاط جوش این قسمت بریده و کنده شده باشه.
ماشین را پیش یک صافکار وارد ببرید و جریان را توضیح بدید و درخواست کنید این قسمت را دقیقا بررسی بکنه تا ببینه آیا درز و یا از هم گسیختگی توی این بخش وجود داره؟
همین آزمایش را هم انجام بدید( چند نفر سوار ماشین و ترمز گرفتن) تا خود صافکار دقیقا با مشکل مواجه بشه و درک بهتری پیدا بکنه.
به هر حال بدنه پراید در طی سالها مونتاژ شدن، روز به روز نازکتر و ضعیفتر ساخته شده تا هزینه های تولید کم بشه و در عوض سود شرکت بالاتره بره و اینجور اتفاقات هم دور از ذهن نیست.
تمنا میکنم به هر نتیجه ای که رسیدین با شرح کامل و تصویر توی همین تاپیک بنویسید.
مشکل نداره، استفاده کنید. فقط بعضی جاها بهتره گریس پایه نفتی ده نشه تا عمیر قطعات بهتر بشه. مثلا شفت استپر. گرچه با گریس یا روغن نفتی هم چرب بشه خراب نمیشه ولی عمرش یه مقدار کمتر میشه. بلبرینگ جنس خوب باشه و گریس خوب زده بشه تقریبا مرگ نداره. مثلا من روی یه ماشین همون هفته اول که تحویلش گرفتیم گریس های بلبرینگ چرخش رو پاک کردم و گریس نسوز stp زدم بعد 250 هزار تا کارکرد یه دونه شون هم خراب نشدننقل قول:
سلام مجددنقل قول:
stp تقلبی هم داره؟ راستی من میخواستم گردگیر پلوس رو باز کنم نفهمیدم چطوری باید بستشو باز کرد
در مورد تقلبی بودن اطلاعی ندارم راستش. از جای مطمئن و خوب بخرید انشالا که اصله:n02:نقل قول:
اگه بستش از این ها باشه که شکل ورق فلزیه اونا رو نمیشه توضیح داد و باید یا دستکاریش کنی باز کنی یا دیده باشی. هیچ طور نمیشه با نوشته توضیح داد، اگه یه خورده تمیزش کنی و با دقت روش کار کنی میتونی بازش کنی:n31: اگه مشکل دارید بستش رو بخرید بست خودش رو پاره کنید و بست نو ببندید. حتی میتونید از این بست های معروف که با پیچ گوشتی باز و بسته میشن براش بخرید که عمری باشه (مخصوص پلوسش رو میفروشن که باریکتره و سرش کوچکتره)
از اینا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به تجربه زیادی که در فروش لوازم یدکی خودرو و لوازم و وسائل جانبی ( مثل روغن ترمز، گریس، روغن گیربکس، روغن هیدرولیک و..) دارم ، اکیدا توصیه میکنم از گریس STP استفاده نکنید چون تمام گریسهایی که الان در بازار هست همه تقلبی شده و در واقع حتی به اندازه گریس معمولی هم کارایی نداره.نقل قول:
بهترین نوع گریس که استفاده کردم و خوب جواب داده، آسیا ژوله ، و آترود هست( بخصوص آترود سبز)
سلامنقل قول:
ممنون از شما اتفاقا همین اترود رو گرفتم 6 تومن قوطی سبز + گریس هم سبزه
با سپاس
ممنون بابت اطلاع:n16:نقل قول:
من یه stp از تقریبا 9 سال پیش دارم حرف نداره و مطمئنم اصله ولی خب اینجور که شما میگی الان قلابی شده متاسفانه:n35: اترود سبز هم استفاده کردم، خوبه ولی در حد اون stp که دارم نیستش ولی خب حتما بهتر از stp قلابی هایی که شما اشاره کردی باید باشه:n39:
خواهش میکنم.نقل قول:
متاسفانه همینطور که اشاره کردید ، STP های موجود در بازار همه تقلبی شده و در واقع بجای گریس از مخلوط چربی ضایعاتی کشتارگاه + روغن 10 و پارافین و گاها گازوئیل توی قوطی های پلاستیکی مشابه قدیم میریزن و به بازار میفرستن.
این به اصطلاح گریسها آنقدر بی کیفیت هستن که با کمترین مقدار حرارت ذوب میشه و به هیچ وجه کارایی نمونه های قدیمی را نداره. نمونه ای که شما داری احتمالا حداقل مربوط به 10 تا 12 سال قبل بوده که واقعا STP بودن و نه اینها.
من هم STP قدیمی داشتم و واقعا عالی جواب میداد اما الان دیگه نه.
چند وقت قبل برای چرخ عقب پراید یکی از دوستان از همین نمونه های جدید زدم و کمتر از یک هفته تقریبا همه گریسها ذوب شد و بیرون ریخت که البته هنوز هوا گرم نشده بود و به تابستان واقعی نرسیدیم!
در مورد دو نمونه دیگه من هم از " آسیا ژوله " و هم " آترود سبز" برای چرخ انواع خودروها و از جمله شورلت استفاده کردم و خوب جواب داده.
برای اینکه ببینید یک گریس واقعا نسوز هست یا نه، بهتره مقدار کمی از گریس را روی نوک یک آچار بگذارید و روی شعله بگیرید( شعله کبریت یا فندک) و اگر سریع شروع به سوختن و ذوب شدن کرد یعنی تقلبی است و در غیر این صورت میشه استفاده کرد، البته درجه ذوب هر گریس فرق میکنه و باید بر اساس مورد مصرف انتخاب بشه.
دقیقا درسته. اون گریسی که من دارم رو به چرخ ماشین زده بودم و بعد چند سال که از روش گذشته بود یه بار تابستون بعد از اینکه ماشین چند ساعت کار کرده بود و کاملا داغ بود چرخ رو باز کردم ولی تقریبا میتونم بگم گریس مثل روز اول بودش!:n38: نه شل شده بود و نه تغیر حالت داده بود که مثل لجن یا گل و لای شده باشه. واسه همین به کیفیتش ایمان پیدا کرده بودم. همچنین بعد نزدیک به 9 سال هنوز بلبرینگ ها آخ نگفته بودن!نقل قول:
این دفعه گریس تموم بشه یکی از این برند ها که گفتی رو تست میکنم :n39::n40:
با درود و وقت بخیر و خسته نباشید
دوستان این پراید مدل 91 ما ، جدیدا (البته نه همیشه) وقتی گاز ندم دور موتور روی 20 اگر اشتباه نکنم . گاز میکخوره
به هر حال بیشتر از حالت درجا ، برای خودش گاز میده
اگر بزنم کنار و اصلا گاز ندم . درست میشه اما باز گاز بدی .چند ثانیه زیاد گاز میخوره
اگر خاموش کنم و مجدد ماشین روشن کنم . درست میشه
استپرش مشکل داره؟ ممنون
سلامنقل قول:
اول از همه سوکت استپر و سنسور دریچه گاز رو چک کن و تمیزکاری و محکم کاری کن. اگه درست نشد استپر ور تمیز کن و در نهایت با یکی دیگه جابجا کن و تست کن ببین چی میشه. اینا شایع ترین موارد هستش. تو مراحل بعد میتونه از پتانسیومتر دریچه گاز و حتی خود ecu هم باشه
ببخشید چرا وقتی خاموش و روشن کنیم درست میشه ??
احتمالا بصورت خطای موقت روی ای سی یو ثبت میشه و با خاموش روشن شدن پارامترها استانداردمیشن و تا یه مدت درست میشه. اول از همه سوکت ها رو تقویت کنیدنقل قول:
ببخشید دریچه گاز کجا هست؟نقل قول:
دوستان هزینه تعویض سر پولوس(قسمتی که به چرخ وصل میشه) هر دو چرخ + قیمت این قطعات چقدره؟
همون قطعه ای که روی اون استپر سوار میشه رو دریچه گاز میگن. عکس زیر:نقل قول:
اون سنسوری هم که پایینتر از استپر قرار داره پتانسیومتر دیگه گاز و یا سنسور دریچه گاز نام داره که زاویه باز شدن پولکی دریچه گاز رو به ای سی یو گزارش میده
چه خودرویی دوست عزیز؟نقل قول:
فراموش کردم بگمنقل قول:
پراید
حدود 35-40 تومنه واسه هر طرف (کمتر هم گیر میاد). اجرت رو خبر ندارم چند میگیرن. سعی کنید از یکی از مارک های سایپا یدک، امیرنیا یا عظام استفاده کنید چون مارک های متفرقه یک سال نشده به صدا می افتننقل قول:
سلامنقل قول:
دنده اتوماته یا دستی ؟
فرمونش هیدرولیکه ؟
موقع پیچیدن فرمان صدا میده یا موفع به آخر رسیدن ؟
صدای قرررر از موتوره یا گیربکس؟ خلاص هم وقتی گاز میدین همین صدا رو میده ؟
2 چرخ جلو رو که روی جک بزنین و فرمان رو با موتور خاموش و موتور روشن چپ و راست کنین صدا میده ؟
با درود
دوستان صافی بنزین رو چند هزار تا باید عوض کرد؟
سلام
دوستان پراید 91 با کارکرد 80 هزار کیلومتر . امسال که کولر میزنم، صدای تراکتور میده ماشین.
باید کدام قسمت ها چک کنم؟از کدام قسمت هست ؟
احساس میکنم ماشین روان و راحت نمیتونه کار کنه . خیلی زور میزنه..
قدیم هم البته صدا بود اما امسال خیلی بیشتر شده و مشهود تر
سلامنقل قول:
با این وضعیت اصلا روشن نکن دوست عزیز
به احتمال خیلی زیاد کمپرسور گیرپاژ کرده. باید کمپرسور رو تست کنید
ببخشید از کگجا معلوم؟> اخه ادم می ترسه بره پیش تعمیرکار ها. نیامدی . میگن فلان قسمت خرابه . فلان مورد دارهنقل قول:
پارسال ترموستات ما خراب بود. تا رادیاتور هم برای ما عوض کردند!!
آخه هیچ چیز دیگه ای نداره این اتفاق رو پیش بیاره. شما میگی صدای شدید میده و همچنین نمیذاره ماشین روون کار کنه. کولر تنها چیزی که داره و میتونه چنین اتفاقی پیش بیاره کمپرسوره. اگه فقط صدا بود میشد به فن هم میشد شک کردنقل قول:
شما یکی رو بذار تو ماشین و بگو کولر رو روشن کنه و خودت تو کاپوت چک ببین صدا دقیقا کجاس (میتونی دستت رو هم روی کمپرسور بذاری تا بهتر احساس کنی، فقط حواست به تسمه ها باشه خدایی نکرده اتفاق بدی برات نیفته). اگه کمپرسور بود که معلومه از خودشه و احتمالا بلبرینگ خرد کرده. ولی در کل از کولر سعی کن استفاده نکنی تا عیب رو برطرف کنی
در مورد تعمیرکارها هم کاملا حق با شماس. همیشه سعی کنید کارهای ماشین رو تا اونجا که میشه رو خودتون انجام بدین تا رفتار این افراد نشید
درود، چراغ سقف پراید 132 در حالت در باز روشن نمیشه... مشکل از کجاست ؟ چطور رفع میشه؟
- کلید تنظیم لامپ سقفنقل قول:
- سوئیچ لادری
- سوختن فیوز
- سوختن لامپ
- پارگی سیم در مسیر
از بالا به پایین اولویت داره
سوختن لامپ؟؟ انگار متوجه نشدید سوالمو... فقط روی حالت door روشن نمیشه... روی حالت on روشنه یعنی مشکل لامپ نیست. اینم بگم درا که باز بشن اون علامت قرمزه میفته رو صفحه.. یعنی مشکل در هم نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
یا روشن کردن کولر آیا فنِ رادباتور فوراً روشن میشه ؟
آیا باد کولر خوب خنک هست ؟
موتور با روشن کردن کولر لرزش شدید داره ؟
صدا با کمی گاز دادن رفع میشه ؟
درایر و فیلتر مدادی (اوریفیس تیوب) کِی عوض شده ؟
ممنون از شمانقل قول:
بلهنقل قول:
یا روشن کردن کولر آیا فنِ رادباتور فوراً روشن میشه ؟
بلهنقل قول:
آیا باد کولر خوب خنک هست ؟
شدید نه اما میگن پراید همشون همین هست و مقداری لرزش داره چون موتور ضعیف هست کلانقل قول:
موتور با روشن کردن کولر لرزش شدید داره ؟
به نظرم بلهنقل قول:
صدا با کمی گاز دادن رفع میشه ؟
نمیدانم چیست و عوض نشده تا به حالنقل قول:
درایر و فیلتر مدادی (اوریفیس تیوب) کِی عوض شده ؟
ممنون :n40:
خوب اینها یعنی اینکه بخشی از موارد سالمهنقل قول:
پس لامپ سالمه
لادری هم سالمه
و نتیجتا فیوز هم سالمه
دو تا بیشتر نمیمونه. کلید تنظیم سقف و پارگی سیم در مسیر
اگ مشکل از کلید سقف نبود بایستی یکی از کانکتورهای توی مسیر یا قطعه یا اینکه آب خورده اتصال خوب نمیده.
اگه یکی از درها این مشکلو داره که کانکتور همون در رو بایستی بررسی کن و اگه همه درها مشکل دارن بایستی کانکتورها بالاتر رو بررسی کنی.
قبل اینکه کانکتورهارو بخوای باز کنی بهتره اول کلید سقف رو باز کنی. چون احتمال خرابی کلید سقف خیلی بیشتره.
در مورد کانکتورها هم توصیه میکنم خودت اینکارو نکنی چونکه کانکتورها دور از دسترس هستن و ممکنه باعث خرابی اضافی در ماشین بشی
در سیستم لامپ سقف مدار به این صورته که از باتری به فیوز بعد به لامپ بعد به کلید سقف بعد به لادری میره
و چیز دیگری دخالت نداره. مثل ضبط ماشین نیست که به سوئیچ وصل باشه. مستقیم به باتری ماشین وصله.
پشت آمپر مجزا از لامپ سقف کار میکنه ولی به لادری وصله و وقتی سوئیچ بازه پشت آمپر فعال میشه.
اینم نقشه لامپ سقف.
قابلی نداشت . ممنونِ خدای دانائیم همگینقل قول:
با موتور سرد استارت بزنین , یک دقیقه بعد وایرشمعها رو تک تک با انبردست عایق دار بکشین (سرِ وایر رو بگیرین نه سیمش رو )
آیا برداشتن وایرها باعثِ لرزش یکسانِ مونور میشه ؟ یا یک وایر برداشتنش لرزش کمتری تولید میکنه ؟
اگر یک وایر لرزش کمتر از بقیه داره پس همون سیلندر به دلیلی ضعیف هست و باعث کم شدن قدرت موتور شده
احتمالهای وارده:
مقاومت بالای وایر همون سیلندر
تنظیم نبودن فیلرها
تنظیم نبودن تسمه تایم
تنظیم نبودن دلکو در موتورهای قدیمی که دلکو داره
فرسوده بودن موتور بر اثر عمر زیاد و یا دیر روغن عوض کردن و همچنین گازوندن
تنظیم نبودن گپ شمعش
مقاومتِ بالای شمع همون سیلندر (باید شمع همون سبلندر و شمع یک سیلندر دیگه باز بشه و مقاومتشون با هم مقایسه بشه . )
برای اندازه گیری مقاومتِ شمع , اهم متر رو بزنین به سر شمع و الکترود وسط شمع . قبلش الکترود رو تمیز کنین
=================================
این که میگین نمیدونین درایر و فیلتر مدادی چیه معنیش اینه که تاپبک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نخوندین یا کامل نخوندین
نخوندن اون تاپیک یعنی ملیونها تومن ضرر مالی , اعصاب خوردی , گرفتار شدن زیر دست عده ای از مکانیکهای بی وجدان و یا ناوارد و فریب خوردن در سرویس و تعمیر ماشین و خرید قطعات و مرتب نبودن ماشین
در صفحه های ابتدائی طرز کار کولر و قطعاتش و اطلاعات مهمی در مورد سرویس و نگهداریش درج شده
درضمن , کندنسر اگر بیرونش کثیف و یا روزنه هاش گرفته و یا له شده باشه باعث خوب خنک نشدن گازِ داغِ فشرده شده و درنتیجه فشار به کمپرسور و درنتیجه فشار به موتور و لرزش و بالا رفتن مصرف سوخت میشه . همچنین کثیفی فیلتر مدادی و درایر
با سلام
دیروز که بارون امد بخاری ماشین رو برای گرم کردن شیشه جلو روشن کردم ولی بادش خیلی کم بود و بخار شیشه رو از بین نمیبرد . ماشین پرایده . درجه تغییر باد بخاری را هم که تغییر میدم هیچ تغییری احساس نمیشه . لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:
با سپاس از شما
بنده تاپیک شما در مورد تست وایر شمع ها را خواندم. و حدودا پارسال بود که وایرشمع ها را تست کردم و مقاومت شون مناسب بود.
البته در حالت خاموش بودن ماشین.
به نظر شما با توجه به گذشت 4 سال و 80 هزار کیلومتر ، بهتر نیست . یک دست وایرشمع بخرم و بندازم؟
درود
دوستان کسی میدونه مشکل هیدرولیک فرمان که ایرانخودرو فراخوان داده چیه؟
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
به نظر بنده ی مخلص هیچ چیزی بدون تست نیاید تعویض یا تعمیر بشه
سلام دوستان
از بست های شلنگ بالای رادیات که به موتور متصل میشه اب نشت میکنه ،هر چقدر هم سفت میکنم بی فایده ست !
سلامنقل قول:
اول ارز همه دقیق چک کن ببین گلویی رادیاتور ترک نداشته باشه. بعدش کلا شیلنگ رو در بیار و تا اون قسمتی که بست بسته میشه و تغییر شکل داده رو جدا کن (البته اگه طولش خیلی کوتاه نمیشه، معمولا مشکلی نداره و طولش میرسه) و دوباره جا بزن و ببند
دوستان سلام
پراید 91 با کارکرد 80 هزار تا وقتی نور از ماشین نگیریم . روزها اصلا مشکل نداره
اما در شب ، امپر آب یک خانه بالا میاد و میره روی 5
در صورتی که نباید بیشتر از 4 بشه
اتصال بدنه رو باز کردم و تمیز کردم اما ظاهرا درست نشده
فشنگی نو هم انداختم
یکی میگه اتصال بدنه رو قوی کن. یعنی یکی اضافه کن
من شک به دینام دارم راستش. نظرتون چیه؟ چطور بفهممی مشکل از چیه
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مورد اکثرا به خاطر ضعف اتصال بدنه هستش. بهتره با یه سیم ضخیم (سیم دستگاه جوش مناسبه) از قطب منفی به موتور و همچنین بدنه اتصال ایجاد کنی. در مورد دینام هم تستش کاری نداره. شما ماشین رو روشن کن و ولت متر رو به دو سر باتری بزن. باید حدودا 14 ولت باشه (بهترین حالت 14.2-14.3 هستش) بعدش چراغ ها رو بخاری و چند تا چیز روشن کن و دوباره تست کن. توی این حالت نباید به زیر حدودا 13 برسه