بله ، ديدم بعضی از دوستان از 512 برنزی راضی بودند منم وسوسه شدم و اين هم نتيجه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصيه : اگر نامحدود میخواين سرويس طلايی بگيرين (حالا چرا پينگش اينقدر بالاست آخه !!)
Printable View
بله ، ديدم بعضی از دوستان از 512 برنزی راضی بودند منم وسوسه شدم و اين هم نتيجه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصيه : اگر نامحدود میخواين سرويس طلايی بگيرين (حالا چرا پينگش اينقدر بالاست آخه !!)
کجا باید برم ببینم چه قدر شارژم مونده؟
یکی از این دو:نقل قول:
کد:
http://report.asiatech.ir/netbill-holder/user/login/
http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp
سرعتم گوش شیطون کر یکم بهتر شده ولی هنوض جا داره
سرعت 2مگ 20 گیگ چطوره؟ کیمیا میشه فکر کنم
امیدوارم با تموم شدن اجلاس سرعتا درست بشن...
با 512 تو روز 250-300 سرعتم بود الان با 1024 به زور 60-70 میرسه.
دوستان میشه یا راهنمایی م کنید
من 40تومن ماهانه واسه اینترنت دارم حالا به نظرتون کدوم سرویس بگیرم متاسفانه نمایندگی تا 1مگ بیشتر اجازه شارژ بهم نداده وگرنه 2مگ میگرفتم حالا بنظرتون 1مگ 10 گیگ بگیرم یا 256 نامحدود طلایی یا 1مگ نامحدود برنزی . البته قبلا 1مگ داشتم شبا سرعت 80 -90 بود حالا بنظرتون کدوم بهتره
دوست عزیز الان شبکه شون یه مدتی هست مشکل داره و امروز به من گفت فکر میکنم حد اکثر یه ماه دیگه درست شه گفت الان دارن تغییرات سخت افزاری میدن که بعد از اتمامش تفاوت رو خودتون خواهید دید. بهتره یکم صبر کنیم. همه شرکت ها گه گاهی کم میارن. الان داتک که انقدر شاخه و سرعت و کیفیتش ماشاله پایدارو استیبله یه زمان فرت و فرت پهنای باند کم میاورد بعد 2 هفته تا 1 ماه طول میکشید درستش کنه!نقل قول:
گفتن برنزی ها رو روی همون سرعت میبندن. یک مگ نامحدود برنزی بگیری به نظر من بهتره زیر 40 تومنم میشه البته الان شبکه چند وقتیه مشکل داره و باید یکم شکیبا باشی ...!نقل قول:
این مشکلی دیسی ساعت یک شب با نه صبح باز هم هست ؟
256 طلایی نا محدود شارژ کردم سرعت رو 90 همیشه:7:
فکر کنم دیگه نه چون چند وقتی هست که دیگه دی سی نمیشه!نقل قول:
سرعت چقدر داغون شده!!!!!!!!:41:دیشب با سرعت 15 16 دانلود میکردم 256 حجمی.
چند هست قیمتش؟؟نقل قول:
کسی از این نامحدود ها برنزی داره؟/سرعتش چطوره؟
این آسیاتک تو اراک هم خدمات میده ؟:5:
256 نامحدود طلایی سرعتش بین 60 تا 90 متغییره تا حالا که افت نداشته قیمتش هم 45000 تومن هست
به این برنزی ها اعتباری نیست دوستم 1مگ برنزی داره سرعتش از 40 بالاتر نمیره
دوستان کسی 512 حجمی داره؟...می خوام بدونم شبانه رایگان با چقدر سرعت دانلود میکنه...
همچنین 1مگ/2 مگ حجمی؟؟کسی داره میشه بگه چقدر شبانه 1 تا 9 سرعتشه؟؟
ممنون.
دوستان این نامحدود طرح بیکران طلایی سرعت دانلودش چقدر هست؟
اگه اون ضریب اشتراک 1به 2 رو بگیرم بهتره یا 1به 1
پینگش چطوریه؟
سلام من از هر سه تاش داشتم:31:نقل قول:
512 برای من اصلا کیفیت نداشت افتضاح سرعت دانلودم بین 40 تا 50 بود نوسان زیاد داشت.خیلی زیر 30 میرفت!
1مگ خوب بودش شبانه بین 90 تا 120 متغیر بود دو مگ هم داشتم مثل یه مگ بود:31:شبانه سرعت دانلودم بین 100 تا 130 بود :31:
دوست عزيز تازه كه از آسياتك سرويس نمیگيرم ، از سال 85 من از آسياتك سرويس دارم و خوب ميشناسم هم شركت رو هم كاركنان رو هم سياستها رو و ...نقل قول:
اين مشكلات هم تازه نيستن ، هميشه يه جور مشكلی بالاخره داشته ، الان يه نبش قبر از همين تاپيك میكنم ، اين پست من در سال 2009 سه سال پيش تو همين تاپيك :
و اينم قبل تر تو سال 2008 چهار سال پيش كه سرويساشون گرون شد :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209329&p=3943758&viewfull=1#post3943758
الانم دارم به عنوان كسی كه سالهاست با آسياتك سر و كله زده میگم سرويسهای برنزی كيفيت خيلی پايينی دارن و من خودمم اگه الان دو تا سرويس ديگه (داتك و مخابرات) نداشتم حتما تغيير میدادم به طلايی.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688&p=2860674&viewfull=1#post2860674
همين صفحه پيش تست سرعتشم گذاشتم ، الان با IDM و 16 تا كانكشن سرعت دانلودش به زور به 20 ميرسه (512 برنزی) - برای وبگردی هم كه داغونه داغونه اصلا به درد نمیخوره .نقل قول:
نا محدود فقط طلايی ها خوبن كه خوب اونام گرونن .
آقایون پرسیدم تو اراک آسیاتک خدمات میده یا نه ؟:31:
دوستان من سرویس کیمیا 2m سفارش دادم اون چطوره؟
کدومشو گرفتی؟نقل قول:
دوستان یک مگ 5 گیگ, روزانه و شبانه چطوره؟
فعلا همه چی خرابه. پهنای باند کم آورده اساسینقل قول:
نه بستگی به منطقه و سرویس شما داره الان خیلی ها میگن سرعت بد شده ولی الان چند روز سرعت من خوب شده
البته ممکن برای این اجلاس هم باشه چون دیروز تو یکی از سایت های داخلی خوندم که گفته بودن اینترنت پرسرعت و با کیفیت برای سران اماده هست برای همین ممکن این اختلال ها تا چند روز دیگه تو بعضی جاها ادامه داشته باشه
دوستان من اصفهان هستم(مرکز خرازی) و میخوام تغییر isp بدم از صبا، میخواستم ببینم کیفیت سرعت "512 نامحدود/محدودحجمی (طلایی/برنزی)" و "سرعت ۱مگ با محدودیت حجمی 5 گیگ ۳ماهه" به چه شکلی هست ؟ البته اینکه حداقل چه سرعتی رو میدن خیلی برام مهمتره واینکه چقدر افزایش سرعت دارن؟ سپاس بیکران!
من 1 مگ دارم روز ها تست اسپید روی 150 تا 200 هست و شب ها روی 40 تا 90 معمولا 70 ...نقل قول:
دوستان یک مگ 5 گیگ, روزانه و شبانه چطوره؟
رفتم اکثر isp ها رو آمار گرفتم ... صبانت ، پارس آنلاین ، پیشگامان ، فن آوا ، نوین نت ... کلا نوین نت خوب بود که منطقه ما رو ساپورت نمیکرد !!
فکر کنم بین بد و برترین آسیاتک رو باید انتخاب کرد ...
دوستانی که 2 مگ آسیاتک دارند سرعت شب ها روی چند هستش الان ؟؟
نقل قول:دوست من 2 مگ داره روزانشو نپرسیدم دقیق ولی گفت خیلی کنده روزا شبا هم که کلا میبوسه از 10 به بعد میزاره کنار. تهران هم هست. همونطور که گفتم پهنای باند اساسی کم آوردن و باید صبر کنین حل بشه. گفتن نهایتن 1 ماه دیگه البته یکیشون گفت حداکثر 10 روز دیگه . فکر کنم خدا هم تاریخ دقیقشونو نمیدونه! :jealous:نقل قول:
2 مگ حدود 150 هستشنقل قول:
سلام به همگی
بچه ها من سرعت 2 مگ از اسیا تک گرفتم
سرعت دانلودم رو میزنه 3kb/sec
ویندوزم رو هم تازه عوض کردم
به نظرتون مشکل از کجاست؟
در چه زمانی دانلود کردی؟
با مرورگر دانلود کردی؟
در چه زمانی دانلود کردی؟
با مرورگر دانلود کردی؟
همین الان داداش گلم. دانلود منیجر دارم ولی مدتش تموم شده کار نمیکنه . الان با خود مرور گر دانلود میکنم. از فایراکس استفاده میکنم.چرا اینجوریه سرعتم؟
دارم دیوونه میشم. خیلی کمه. افتضاحه.
کرکش را بگیر کرکش کننقل قول:
کسی میدونه 512 نامحدود طلایی سرعت دانلودش با idm چنده؟
میخوام بیام آسیاتک
یعنی همچین سرعت پایینی فقط به خاطر همینه و با دانلود منیجر درست میشه؟ سرعت دانلود من باید به طور معمول چقدر باشه؟ اینترنتم 2 مگ هستنقل قول:
الان که روزه سرعتم رسیده به 10kb/sec
میتونه به سروری که داری ازش میگیری مربوط باشه....نقل قول:
توصیه میشه با idm دانلود کنی.
نه آقا جان هیچ ربطی به این موضوع نداره !!! درسته که IDM با ایجاد کانکشن های متعدد و تیکه تیکه کردن فایل سرعت دانلود را تا حدودی افزایش میده اما دیگه نه در این حد که مثلا با مرورگر 10 دانلود کنی با IDM یه دفه بشه 210 !نقل قول:
از دوستان عزیز کیا تو ساری از آسیاتک سرویس میگیرن ؟
- سرعت
- قطعی
- هزینه
- پشتیبانی
چطوره ؟
ویه سوال دیگه اینکه ، آیا میشه از یک یوزر آسیاتک روی چند تا خط استفاده کرد (البته نه به طور همزمان) یا اینکه نه شماره تلفن هم موقع اتصال چک میشه ؟