همچین چیزی که تو عکس نشون میده اصلان روی دسکتاپم نیست چون من تا حالا اصلا فعالش نکردم.نقل قول:
Printable View
همچین چیزی که تو عکس نشون میده اصلان روی دسکتاپم نیست چون من تا حالا اصلا فعالش نکردم.نقل قول:
ویندوزتون اگر 64 بیتی باشه, Safe Run که نام اصلیش Sand Box است با محدودیت کار میکند و تمام امکانات سیستم های 32 بیتی را ندارد.نقل قول:
اگر فکر میکنی که به یک SandBox کامل که در سیستم های 64 بیتی کامل کنه و 64 بیتی هم باشه احتیاج داری بهتره از برنامه ی SandBoxie استفاده کنی. در گوگل سرچ کنی پیداش میکنی.
اگر هم ویندوزت 32 بیتی است مشکلی نباید وجود داشته باشه. دوستانی مثل drhaniball عزیز حتما کمکت خواهند کرد. :20:
نقل قول:
والا میشه عکس انداخت بعد کانکت بشید:31: به ie هم ربط داره امتحان کن :46: ولی طبق ارور که داده از سرور هم میهش
موفق باشین دوست عزیز
دوستان نسخه 2011 کسپرسکی چطور شده ؟ از لحاظ سرعت و کیفیت کاری بهتر شده یا تغییری نکرده ؟
آیا الان درا ابگ هستش یا نه کاملا با ثباته؟
ممنون
نقل قول:
مشخصه بهتر شده اما از نظر سرعت به نظر بعضی ها تفاوتی نکرده یعنی سبک نشده ولی بعضی ها نظر سبک شدنشو دارند.
نسخه نهایی هست اما احتمالا مثل هفته ی پیش اصلاح میشه.
دوستان من هر دو روز یک با کسپر 9.0.0.736 آپدیت میکنم چرا حجمش اینقدر زیاد هست یه فایل چهار مگابایتی رو هردفعه دانلود می کنه مال شما هم اینجوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File downloaded index/../bases/av/emu/x64/win/klavemu.kdl 4.1 MB
نمیشه یه کاریش کرد؟
ممنون
سلام مجدد . یکی لطفا به من کمک کنه . واجبه خدایی :41:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
F1 PLZ :11:
سلام ...
این کسپر من سرعت بروزر ( فایر فاکس ) رو خیلی کم میکنه و به محز این که آنتی ویروس رو میبندم سرعت بروزر به حالت عادی بر میگرده . :19:
باید چیکارش کنم ؟! قبلا اینطوری نبود ...
ممنون ..... :40:
آقا کلید های جدید واسه کاسپر اسکای اینترنت سیکرتی نیومدن ؟ نسخه 11.0.0.232
لینک مشکل داشت.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط drhaniball
سلام .
ممنون از کمکت drhaniball عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزی . با انجام همین کارایی که گفتین آیدیت بدرستی و کامل انجام میشه ؟! یعنی قلقی ، فوت و فنی... چیزی نداره ؟ یا مثلا فلان قسمت برنامه رو تیک بزنیم یا ... ؟ با خیال راحت ویندوز عوض کنم یس ؟؟!!
و اینکه اگه همین فولدری رو که خودش شامل 3 تا یوشه میشد رو روی فلش کیی کنم و به کس دیگه ای بدم با همین کارایی که فرمودین میتونه آیدیت رو انجام بده ؟! باید نسخه ها یکی باشن دیگه ؟!
:10:
دوستان KIS2011 نسبت به 2010 سنگین تر هست ؟ یعنی سرعت سیستم رو پائین تر میاره ؟
نقل قول:
زیاد تفاوتی نمیکنه. شما اگه 2010 جواب گو هست 2011 جواب میده.
نقل قول:
این روش دستی هست. شما همین کارو هم اتوماتیک میتونید بکنید. از تنظیمات تیک سیو شدن اپدیت رو بزنید و یک پوشه انتخاب کنید این 3 فولدری که گفتم با 140 مگ دانلود درست میشه و به بعد عادی میشه.
نکات دستی :
1_ ورژن ها دقیق مثل هم باشه.
2_این روش فقط برای 2009 و به قبل جواب میده.( برای 2011 و 2010 باید از تنظیمات تیک سیو شدن اپدیت رو بزنید و پوشه درست میشه و روش دستی جواب گو نیست )
عکس برای راهنمایی البته این برای 2010 هست ولی 2009 هم این روش باید انجام بشه که بالا گفتم:
دوستان عزیز کلید فعال سازی جدید نیست ؟ کاسپر اسکای غیر فعال شده برای منه
دوستان راهی نیست که بشه این پیغام out of date رو حذف کرد لعنتی هر 3-4 روز یه بار میگه آپدیت کن...!!!
KIS2010
سلام
آقا من عاشق کسپرسکی هستم و همیشه دوستش داشتم
ولی امشب داره با من بد تا میکنه و روی اعصابم راه میره
من تازه ویندوز عوض کردم و KIS 2011 رو نصب کردم واقعا عالیه اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره
ولی اومده قوانین اسلامی رو روی برنامش پیاده سازی کرده
به خیلی از سایتها برای باز شدن گیر میده
مثلا برای وروود به سایتهای غیر اخلاقی فیلتر گذاشته و جالب تر اینکه برای سایتهای مثلا قمار هم فیلتر گذاشته
عکس زیر رو ببینید:
برام هم خیلی جالب بود و هم اعصاب خورد کن
آخه دیگه چکار داره ما به چه سایتهایی میخوایم سر بزنیم
مثلا جلوی علت رو بخونید نوشته: Reason: Heuristic analysis (gambling) l
یعنی علت: قمار
مثلا ننوشته که به علت ویروس یا خطری بودن سایت فقط به علت قمار!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توی تنظیماتش رو هم گشتم چیزی برای غیر فعال کردنش نبود
البته وقتی از این پیغام ها رو میده میشه روی اون لینک پایینی کلیک کرد و وارد شد ولی کلا میخوام گیر نده
مثلا با سایتهای پو.رن هم تست کردم نوشت علت: پو.رنوگرافی...!!!!!!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
شما بخش کنترل فرزند رو فعال کردین :31: از راست کلیک روی ایکونش می تونین غیر فعال
کنید
در برنامه هم بخش اختصاصی با تنظیمات پیشرفته داره ( حساب ادمین می تونه غیر فعال و ویرایش کنه )
میشه پیغامش رو غیر فعال کردنقل قول:
از بخش تنظیمات مطابق تصویر زیر
ایول ممنوننقل قول:
با این حرکت باعث شد بیشتر از کسپر خوشم بیاد:31:
ممنون
امروز توي task manager كه چك ميكردم ديدم 4 تا avp.exe در حال اجرا هست كه 3 تاش سيستمي هست چطوري ميتونم اونها رو
غير فعال كنم ؟؟؟
چطوري ميشه فهميد اونها از چه چيزي دارن محافظت ميكنند ؟؟
با اين توضيح كه من 2 تا كارت --- دارم براي دانلود آفلاين كه توي safe mode كه ميرم كاسپر براي هر كدوم يه درايو مجازي ساخته .
اين هم عكسش :
نقل قول:
اگه بخواهی اینارو غیرفعال کنی دیگه چیزی به اسم قدرت کسپرسکی روی سیستم نداری.
اگه برای سیستمت سنگینه بهتره یه انتی ویروس دیگه نصب کنی و از امکانات اون آنتی ویروس کامل استفاده کنی.
سلام دوستان
خواهشمندم به من کمک کنید تا جواب بگیرم
بنده خیلی دوست دارم از کاسپرسکی استفاده کنم . مخصوصا سکوریتش .
اما یه مشکلی با کاسپر دارم و هر جا هم نصبش کردم همون مشکل رو دیدم .
این مشکل باعث شده که من با کتسپر کنار نیام .
مشکل من اینه :
مثلا وقتی که میخوای ستآپ(setup) یه نرم افزار رو اجرا کنی ، برای بار اول یا برخی برنامه های دیگه و کارهای دیگه ، کاسپر روشون قفل میکنه و پنجره ویندوز برای لحظاتی قفل میشه و نمیشه هیچ کاری کرد (همون پیغام Not responding) و بعد از اینکه کاسپر اون فایل رو چک کرد ، ویندوز آزاد میشه و میشه باهاش کار کرد .
همین لحظه ای که ویندوز یهو ثابت میشه و نمیشه هیچ کاری کرد کلی ضدحاله برای من .
البته مشکل از ویندوز و یا سیستم من نیست . مشکل از کاسپره .
چون من روی هر سیستم و هر ویندوز بچه ها هم تست و نصب کردمش .
در صورتی که من هر انتی ویروسی که نصب میکنم اینجوری نیست و میذاره فایل ستآپ همون موقع که روش کلیک کردی باز بشه .
حال آیا برای شما هم همینجوریه یا راه حل داره ؟
کاسپر در حقیقت برای من عالیه و سبکه و قوی . اما همین مشکل یهو قفل کردن منو اذیت میکنه .
پیشنهاد نمیشه این کار رو بکنی اما برای رفع این مشکل از روی فلش های قرمز که در عکس معلومه مسیر رو برو و در آخری تیک قسمتی رو که نشون دادم بردار و پنجره ها رو اوکی کن.نقل قول:
از دست این سرورهای ایرانی هر روز یک گندی بالا میارن.کد:http://www.---------------/share-5538_4C272052.html
یک سرور آپلود عکس معرفی کنید تو ایران ف ی ل ت ر نباشه. و لینک مستقیم هم بده.:47:
فکر کنم پیدا کردم. عکس زیر باز میشه براتون؟
خوب من الان چه نسخه ای رو نصب کنم ؟
2010 یا 2011 که الان بتا هستند ؟
نقل قول:
2011 بتا نیست و نسخه ی نهاییش اومده. سایت زیر هر دو نسخه رو داره..
ببین کدومش روی سیستمت و برنامه هایی که داری بهتر کار میکنند همون رو نصب کن. میتونی چند روز 2011 رو آزمایش کنی و اگر نخواستی 2010 رو نصب کنی.کد:http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions
اما من شخصا فعلا 2010 رو بیشتر قبول دارم چون باگهای کمتری داره و با بیشتر برنامه ها سازگاری داره. 2011 روی سیستم و برنامه هایی که من دارم خوب جواب نمیده.
در ضمن 2011 با 2010 انجینش یکیه و فرقی نکرده فقط در بعضی امکانات مثل داشتن gadget یا تغییر اینترفیس فرق کرده.
سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل f115fm خریدم که به صورت دیفالت بر رون آنتی ویروس mc afee نصب بود خودم یک کسپر خریدم با 1 سال لایسنس ولی با اینکه mcafee را انیستال کردم ولی در هنگام نصب کسپر پیغام میده که mcafee را پاک کن هر کاری کردم نشد :41:
لطفا من را راهنمایی کنید
با تشکر از دوستان
باسلام
من برا بار اوله که از کاسپر استفاده میکنم ممنون میشم راهنمائیم کنین که چطوری سریال یا کرک کنم من الان نسخه 2011 رو نصب کردم و در حالت تریال فعال و اپدیت کردم الان میخوام از حالت تریال بیارم بیرون میشه نحوه فعال سازی رو توضیح بدین
این کدها که گرفتم شماره سریال نیست و در کدوم مسیر باید سیوشون کرد
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4912330&postcount=176
برای 2011 هم مثل 2010 .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4796138&postcount=2073
سلام . دوستان عزیز من هر کاری میکنم و هر چی fix میزنم بازم این علامت وجود داره و کاسپر اسکای سبز کامل نمیشه .
تو عکس نشون دادم میشه راهنمایی کنید ؟کد:http://www.ecapic.ir/image/ECA-100627185531.jpg
نقل قول:
روی چراغ قرمز کلیک کن اخطارش رو اینجا بگید.
هیچ عکس العنلی نشون نمیده . وقتی neutralez all رو هم میزینم هیچ کاری نمیکنه .
این چراغ وقتی قرمز میشه که ویروس داشته باشم . ولی من مطمئنم که ویروس ندارم .
وقتی دوباره از نو نصب میکنم . به محض اینکه ویروس رو بشناسه دوباره همین پیغام میاد و کاریشم نمیشه کرد .
تو کاسپر اسکای 2010 هم این مشکل رو داشتم ولی توجه نکردم .
چرا چراغ منم سبز نمیشه ؟
نقل قول:
خب پس اخطار ویروس هست. منظورم این بود که بگی چه اخطاری میده.
2 حالت داره.
تداخل ویندوز دیفندر سون ویا ویستا باشه. ویندوز دیفندر رو اگه سون یا ویستا داری از حالت ریل تایم خارج کن و خاموش باشه.
یا
یک ویروسی رو پیدا کرده اما نمیتونه پاکسازی کنه. این برنامه رو دانلود کن نصب و سپس اپدیت. مورد هایی که پیدا میکنه به غیر از کرک هات رو پاک کن. یعنی del
Anti-Malware version 1.46
کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
ممنون . دوست گرامی .
اره بعضی وقتا ویروسی رو که میشناسه پیغام ROOBOT میاره که من DONT RUN رو میزینم چون نمیخوام هر سری کامپیوترم خاموش بشه .
شما این مشکل براتون پیش نیومده ؟
کرک یا سریال این برنامه Anti-Malware version 1.46 رو هم بزاری ممنون میشم
رایگان هست.نقل قول:
سلام
من کاسپر سکوریتی 2011 رو نصب کردم .
سرعت 1مگ دارم .
با اینکه سرعت دانلود من حول و حوش 130 هست اما بازم کاسپر با سرعت 8 الی 10 دانلود مکینه .
نمیشه کاری کرد که سرعت دانلود با کاسپر بره بالاتر ؟
البته سرعت اصلی من 64 هست که سرعت دانلودش همون 8 هست .
اما با اکانت 1مگ ما.هوا.ره ای که وصل میشم ، سرعت دانلودم تو دانلود منیجر تا 140 هم میره .
اما تو کاسپر همون حدود 8 هست .
نقل قول:
سلام عکس زیر رو نگاه کن...
این سرعتیه که من ازش استفاده میکنم. حالا عکس بعدی...
برای دانلود 524 کیلوبایت 28 ثانیه وقت خواسته.
سرورهای کسپرسکی برای دانلود آپدیت ربطی به سرعت اینترنت من و شما نداره و در کل ضعیفه. گاهی وقتها شده برای آپدیت 1 مگابایت 2 دقیقه وقت رو با اینترنت من خواسته. که البته این به خاطر تعداد کاربران کسپرسکی و همچنین شلوغی سرورها که بعضی مواقع پیش میاد طبیعی است.
در کل شما اگر سرعت اینترنتتون 100 مگ بر ثانیه هم باشه دلیل نمیشه که بتونی از همون 100 مگ و یاحتی نصفش استفاده کنی. در اصل باید ببینی که سروری که بهش وصل شدی پشتیبانی این رو داره که 100 مگ سرعت دانلود رو به شما بده یا نه. حالا میبینی که سرور کسپرسکی این پشتیبانی رو نداره. به همین راحتی. :46:
کاسپر سکوریتی 2011 رو نصب کردم و خداروشکر تا الان به اون صورت بهم گیر نداده .
شما از کدوم کشور هستی داداش با این سرعت ؟:46:نقل قول:
سوئد عزیز.:20:نقل قول: