برای 2007 راهی نیست؟نقل قول:
ممنون:11:
Printable View
برای 2007 راهی نیست؟نقل قول:
آقا این فونت که بهتون معرفی کردم کاملا عربی رو ساپورت می کنه . شما چی می خوای بنویسی ؟ :20:نقل قول:
فک نمی کنم مگه با نرم افزار دیگه خودت فقل بذاری . سرچ کنید پیدا می کنید . :20:نقل قول:
من می خوام فارسی بنویسم منتها برای بعضی کلمات لازمه که حتما زیر و زبر رو هم بگذارم تا خواننده متن رو درست متوجه بشه . اگر این یاقوت با یاقوت مریم متفاوته لطفا برای من بگذار شاید مشکلم حل بشه . یاقوت مریم رو دارم روی سیستم ولی در ورد ناخوانا دیده میشه و نمیشه انتخابش کرد .نقل قول:
سلام . شما بیا به این لینک و فونتهای B فارسی رو دانلود کن ، امیدوارم مشکلتون حل شه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
نقل قول:برید به Protect Document بعد Restrict formatting and editimg رو بزنیدنقل قول:
بعد Allow only this type of editing in teh document رو تیک بزنید,
بعد از منوی کشویی Filling in forms رو انتخاب کنید و از قسمت سوم yes رو برنید و پسورد رو وارد کنید و فایلتون رو Save کنید.
دوست خوب ، نمی دونی چه کمک بزرگی کردی . بی اندازه ازت ممنونم . همین فونت مشکلم رو حل کرد . :11:نقل قول:
حالا کسی که این متن من رو دریافت می کنه هم حتما باید همین فونت B یاقوت روی سیستمش باشه ؟ اگر نداشته باشه متن من براش درست دیده نمیشه ؟
با سلام و تشکر از لطف شما.... پیشنهاد می کنم که طرف مقابل هم نصبونده باشه....نقل قول:
مثلا فرض می کنیم که شما با یاقوت ایمیل کردی ، خوب ، پیشنهاد می کنم شما همراه با ایملتون فونت یاقوت رو هم Attach کنید که طرف مقابل هم بنصبونه :27:
. :20:
سلام
چرا وقتی متنی را که کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم داره رو از نت توی ورد کپی می کنم کلا به هم می ریزه؟
با note pad هم حل نمیشه
سلام . شما اول توی ورد CTRL+SHIFT سمت راست کیبرد رو بزن تا چیدمان از راست به چپ بشه بعد کپی کن توش .نقل قول:
مشکل اینجاست که طرف مقابل تا این حد به کامپیوتر وارد نیست که اینکار رو بکنه . به هرحال تا همین حا کمک بزرگی کردی باز هم ممونم از شما . :11:نقل قول:
یه سوالی از دوستان عزیز داشتم...
اگه تو یه فایله ورد 2007 چند قطعه عکس داشته باشیم چطور میشه همه عکس ها رو با هم انتخاب کنیم و تنظیمات خاصی رو ی همه اونها اعمال کنیم...
مثلا شما فرض کنید در 10 صفحه ما 10 تا عکس داریم حالا می خایم یه سانت عرض همه رو اضافه کنیم من هر کاری کردم نشد همه رو با هم تنظیم کنیم...یکی هم خیلی سخته مثلا اگه فایل وردی مثل این دارای 136 قطعه عکس باشه....
لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید؟؟؟؟
با سلام من داشتم پایان ناممو تایپ می کردم تو معادله ی سیگما تو کران پایین اومدم یه image درگ دارپ کنم قاطی کرد آخرین لحظه save رو زدم و بستمش
باز که می کنم می نویسه The file can not be opened because there are errors in contet و باز نمیشه :(( چی کار باید بکنم؟
نبود؟!نقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
دوباره نصب کن ببین چی میشه.نقل قول:
سلام
فایل ورد را از روی سیستمم حذف کرده بودم، حالا پس از ریکاوری فونتاش بهم ریخته.
ممنون میشم کمکم کنید. خیلی مهمه.
اینم لینکش.
خواهشا یکی برام درستش کنه.
کسی نمیدونه چطور سایز همه عکس هاس تو یه فایل ورد رو با هم میشه تغییر داد....
سلام
یک سوال داشتم
وقتی دوستان شعر به صورت ستونی تایپ کنند با استفاده از قابلیت cloum در ورد
خب این شعر مثلاً یک صفحه و نیم اندازه اش باشد
خب حالا قبل از اون شعر چند اینتر بزنند
مصرع ها جابه جا می شوند
در این صورت دوستان چه کار می کنند
من حتی در پست های قبلی نمونه هم گذاشتم
ولی کسی جواب نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نه آقا نمی شهنقل قول:
سلامنقل قول:
تیک گزینه "Ignore other applications that use Dynamic Data Exchange (DDE)" رو بردارین
با سلام . دوست من فایل شما درست برنگشته ..... شما از recover my file استفاده کن .نقل قول:
مثلا خود من با نسخه نهایی 7 فایل رو بهتر برمی گردونم تا نسخه ی حرفه ای !!!! :46:
سلام . ببخشید بابت تاخیرم در جواب دادن..... :27:نقل قول:
فک کنم با زدن دکمه Select all object از تب Home ( آخر سمت راست ) جواب بگیری . حالا که انتخاب کردی با استفاده از خط کش بالای ورد بکششون............
انشالله که جواب بگیری......... :20:
با سلام ...نقل قول:
من درست متوجه منظور شما نشدم منظورتون این هست که نمیتونید قبل از اون شعر جمله معمولی بنویسد و با اینتر به هم میخوره ؟؟
اگه منظورتون این باشه یه توضیح میدم ببیند درست میشه یا نه .
فرض کنید میخواد یه صفحه شعر بنویسید . حالا مثلا قبل از شعر میخواید یه خط معمولی بنوبیسد .
شما اول اون خط معمولی رو بنویسید . در واقع توی این حالت صفحه باید حالت تک ستونی و در واقع همون معمولی اش باشه . حالا فرص کنید میخواید شعر رو بنویسید الان باید صفحه رو دو ستونی کنید و دقیقا باید مشخص کنید که از این نقطه به بعد دو ستونی بشه از مسیر :
با زدن More Columns این پنجره باز میشه ؛ خوب دو ستونه رو انتخاب میکنید ولی باید اون پایین اون قسمت Apply to که در واقع میگه این دو ستونی به کجا اعمال بشه رو روی گزینه this point forward بذارید یعنی میگید که دو ستونی از این جا اعمال بشه و به قبلی ها کاری نداشته باشه . اگه توی شکل هم نگاه کنید با فلش نارنجی مشخص کردم دقیقا مشخص هست که چی شده . داخل این لینک هم یه سوال تقریبا مشابه همین یه نفر پرسیده بود جواب دادم این رو هم بخونید شاید برای شما هم مفید باشه :
عزیز این مورد توی اکسل تیکش برداشته شدستنقل قول:
اما مشکل من توی برنامه ورد هستش که همچین گزینه ای تداره
روی Word کلیک راست کنین، Properties> Computability> تیک گزینه Run this program as admini. رو برداریننقل قول:
سلامنقل قول:
علاوه بر راه حلی که ask_bl عزیز گقتن ...
این کار رو هم انجام بدید تو RUN بنویسید winword.exe /r و OK کنید.
نقل قول:
در جواب پرسش اول :تا جایی که من می دونم هیچکدام از نرم افزار های ریکاوری زبان فارسی رو به طور کامل پشتیبانی نمی کنن. بخاطر همین اکثر موارد اینجوری میشه.
در مورد پرسش دوم : این روش برای جابجای عکسا به درد می خوره در حالیکه فکر کنم منظور ایشون تغییر ویژگیهای عکسه مثلا تغییر سایز و کنتراست و اینجور چیزا که تا جایی که من می دونم در ورد نمیشه.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
مشکل من این است که
شعرهایی که مقدارش از یک صفحه تجاوز کرده و بلند است
بعد از تایپ
اگر قبل از شعر (به قول شما در همان خط یک ستونی) یک اینتر یا بیشتر بزنیم
مصرع ها جابه جا می شوند
در پست زیر نمونه گذاشته ام و توضیح داده ام
تیک نداره دوست عزیزنقل قول:
این روش هم متاسفانه جواب ندادنقل قول:
فقط یک نکته ای، یادم اومد برای اولین بار ویندوز را آپدیت کردم و فکر کنم چند روز بعد این مشکل بوجد اومد، می تونه ربطی داشته باشه؟!
سلام دوستان
يه فايل ورد هست حدود 400 صفحه
يه كلمه توش هست
مريم خليلي
خيلي هم زياد تكرار شده
شايد بالاي 600 بار !
تمام اين مريم خليلي ها بايد به احمد يوسفي تغيير پيدا كنه !
دونه دونه بايد بشينم و تغيير بدم؟
يا راه آسون تري هم هستش؟
تشكر
سلام عزیز
دکمه Ctrl+H رو بزنید در قسمت بالا بنویسید مریم خلیلی در قسمت پایین هم احمد یوسفی
بعد Replace All رو بزنید
موفق باشید
سلام و تشكر از شما ... انجام دادم ولي متاسفانه
وقتي نگاه ميكنم مثلا نصف كار انجام شده !!!
باز هم كلمات مريم خليلي به چشم ميخوره
و بطور كامل اين جايگزيني رو انجام نداده !
راهي نيست درصد خطا رو كم كنيم؟
یه نرم افزار هست برای این کار که حتی توی چند فایل ورد هم میتونه این کار رو بکنه
این هم یه راه حل مشروح
اول ctrl+f رو بزنید بعد به سربرگreplace بعد اسمی که می خاین بره رو بنویسین زیرش هم جایگزین رو
بعد replace all رو بزنید
مرسي
برنامه رو دانلود دانلود ميكنم
ولي يه مشكلي كه هست دوستان ممنون ميشم كمكم كنيد
من تو اين فايل ورد دنبال يه كلمه هستم
مثلا همسر مهربان
وقتي فايند رو ميزنم ميگه هيچي پيدا نشد !
در حالي كه چندين جا از اين كلمه
همسر مهربان
استفاده شده !
اينو چيكارش كنم ؟!
این روش 100% جواب میده مگر اینکه به طور مثال بین مریم خلیلی به جای فاصله از نیم فاصله استفاده شده باشهنقل قول:
یا یه جای ی از شیفت+ی استفاده شده باشه و مواردی مشابه این...
روشی که من توصیه می کنم اینه که کاری رو که گفتم انجام بدید بعد یک مریم خلیلی که درست نشده رو پیدا کنید و بعدش دقیقا همون متن رو از توی فایل کپی کنید و در قسمت بالای پنجره Ctrl+H پیست کنید و دوباره Replace All رو بزنید
بیا به این لینک و غلط یاب رو ببین :نقل قول:
دوستان کسی به سوال من جواب نداد
اینکه چطور میشه همه عکس های توی یه فایل ورد رو با هم تغییر سایز داد
درود
دوستان یه مشکل حاد بعد از تعویض ویندوز برام پیش اومده لطفاً راهنمایی بفرمائید
آفیس 2007 رو نصب کردم و همینطور فونتهای فارسی (کاری که همیشه انجام می دادم)
الان متأسفانه هر چی فایل ورد از قبل داشتم (تحقیق - مقاله و....) همه فونتشون ریخته به هم فونتی هم که قبلاً با اون مطلب رو نوشه بودم انتخاب می کنم ولی تغییری نمی کنه کلاً فونت نوشته تغییر نمی کنه و همه رو به صورت B Titr نشون میده که البته فونت تیتر هم نیست
یه مطلب جدید هم که می خوام تایپ کنم وقتی مثلاً فونت B Lotus رو انتخاب می کنم حروف ی رو جدا می نویسه
لطفاً راهنمایی بفرمائید
نقل قول:
سلام
احتمالا مشکل در نصب زبان فارسی باشه زبان فارسی رو با فونتا دو باره نصب کن و تو تنظیماتشم در کنترل پنل دقت لازم رو بکن
سلام دوستان
من لینکی رو پیدا کردم که نحوه مرجع نویسی برای پایان نامه رو می گه ولی شکل و شمایل خروجی من با خروجی که توی اون لینک نشون داده می شه یکی نیست.
لینکش
هست.
من می خوام از استاندارد APA استفاده کنم. ممنون می شم بفرمایید که مشکل از کجاست و چرا خروجی مثل همینی نمی شه که توی این لینک گفته شده.
سلام دوستان.من office 2010 نصبیدم..همه ی نرم افزاراش کار میکن فقط word مشکل داره...یعنی یه چیز مینویسم سیو میکنم بعد میخوام باز کنم close program میده...2007 نصبیدم مشکلی نبود فقط word 2010 مشکل داره...لطفا کمک کنین...