نقل قول:
ممنون
راستش من اصلا وارد نیستم . برایه خانواده میخوام که عکسهاش عالی باشه مخصوصا تو محیط بسته و همچنین فیلم برداری هم با کیفیت 1920x1080pباشه
کانن 550D کار باهاش راحته???
نقل قول:
ممنون
راستش من اصلا وارد نیستم . برایه خانواده میخوام که عکسهاش عالی باشه مخصوصا تو محیط بسته و همچنین فیلم برداری هم با کیفیت 1920x1080pباشه
کانن 550D کار باهاش راحته???
چون دوربين حرفه ايه ، كار باهاش يكم سختتره تا دوربين هاي معمولي. نه اينكه نتوني ياد بگيري. بعد از چند مدت ياد ميگيري. ولي بخواي بدي يه نفر ديگه عكس بگيره ممكنه بعضي جاها به مشكل بخوري.نقل قول:
ولي دوربين خيلي خوبيه ... خودم هم قصد دارم همين مدل يل 500D رو بگيرم.
550D عکسهاش تو محیط بسته دون دون نداره قسمتايه عقب??نقل قول:
فیلم برداری و عکاسيش تو شب چطوره?
نقل قول:
دوست عزیز ؛
اگه خیلی دوست ندارید وارد مسائل فنی و تخصصی عکاسی بشید و فقط کیفیت بسیار عالی عکس براتون مهمه ، من به شما دوربین NEX-5 سونی رو که به تازگی اومده پیشنهاد می کنم . این دوربین کیفیت خروجی SLR رو در کنار ابعاد بسیار جمع و جور داره . در ضمن عملکرد و راحتی کار با این دوربین خیلی به دوربین های کامپکت نزدیکه .من خودم عکس های این دوربین رو در سایت DPREVIEW می دیدم واقعا باور نکردنی بود . قیمت این دوربین در حال حاضر در حدود 900 تومنه و کیفیت فیلم برداری اون FULL HD 1080i هست . توصیه می کنم این دوربین رو هم از نزدیک ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز نویز در ایزوهای بالا در هر دوربینی وجود داره ... ولی در دوربین های slr نسبت به مدل های کامپکت خیلی خیلی کمتره .
شما اینده عکاسی تون رو چه جوری میبینید (دوست دارید چه جوری باشه)نقل قول:
شما به دوربینی مثل FZ100 هم میتونید فکر کنید
نظر من هم FZ100 و با قیمتی بالاتر NEX5 سونی که عزیزان دیگه گفتند گزینه های بسیار خوبی برای شما :5:
من برایه خونه میخوام که عکسهاشو همچنین فیلم برداریش عالی باشهنقل قول:
550D با 500D کیفیت عکسهاشو فیلم برداریش باهم فرق داره??
سلامنقل قول:
به نظر من شما اصلا به دوربینهای حرفه ای فکر نکنید چون علاوه بر هزینه بالایی که برای شما داره دردسرهای زیادی هم به دنبال داره
بهتره اول نیازهای خودتون رو مشخص کنید دقیق( به خصوص اندازه دوربین ) بعد بهتر میشه مدلی رو معرفی کرد
دوربین حرفه ایه ... سنسوره داره این هوااااا :31:نقل قول:
نویزش اینقدر کمه که از این بهتر نمیشه دید .
فیلم برداریش که فک کنم HD هست ... مطمئنا با این سنسورهای قوی کیفیت بالایی داره. اگه بتونی نمونه فیلم ببینی ازش خوب میشه.
ولی این دوربین رو با دوربین های معمولی مقایسه نکن. کیفیتش اگه واقعا کمی با تکنیک های عکاسی آشنا باشی بسیار عالیه .
1-عکسهاش عالی باشه مخصوصا تو محیط بستهنقل قول:
2- فیلم برداری هم با کیفیت 1920x1080pباشه
3-نویزش کم باشه
همینd550 رو بگیرم?
دوست عزیز ،
شما که به گفته خودتون خیلی به نویز حساس هستید و حتما دوست دارید که عکسهاتون در شب کیفیت عالی داشته باشند چاره ای جز slr ندارید . مهمترین چالش دوربین های کامپکت نویز بیش از حد در محیط های کم نور است که شما مسلما این مساله رو دوست ندارید . من خیلی از دوربین های کامپکت رو امتحان کردم از سونی و پاناسونیک گرفته تا ... و تقریبا همشون این مشکل نویز رو دارند . وقتی روی صفحه مانیتور به عکس نگاه می کنی به قول شما خیلی دون دون هست .
از نظر اندازه و راحتی حمل ، 550d اگر کوچکتر از سوپر زوم ها نباشه ، بزرگتر نیست و اندازشون تفاوت چندانی نداره .
دوربین fz40 یا lx5 هم میتونه برای شما مناسب باشهنقل قول:
خرید دور بین slr بخاط نویز کم زیاد صحیح نیست چون نویزی که دوربینهای برتر کامپکت دارند به نظر من برای استفاده شخصی قابل قبول هست
در ضمن در محیط بسته اگر منظرتون محیط کم نور هست استفاده از فلاش الزامی هست
دوستان میگن که زیاد حساس نباش و همین کامپکت های خوب رو بگیر ، چون جوابتو میده ... منم نمی گم اشتباهه ... بله. مثلا یه سونی hx-1 جوابگو هست برات . ولی همه جا نه .نقل قول:
بحث اول به بودجه هست. اگه بدون مشکل داری که مثلا 1 تومن خرج کنی. خوب شک نکن که همین 550D رو بگیری. چون یادگیریش که اونقدر هم سخت نیست. و چون مصارف تخصصی نداری ، یه لنز معمولی که معمولا همراهش میدن برات کفایت میکنه.
ولی اگه میخواستی کار حرفه ای بکنی ، بحث فرق می کرد. یه لنز باید بگیری قیمتش اندازه خود دوربینه ... اونجا جای بحث داره.
پس اگه عکس عالی میخوای ، پول کافی داری همین مدل رو بگیر. با لنز معمولی هم باید زوم رو بیخیال شی تقریبا. در این دوربین ها برای زوم بالا باید لنز جداگانه بگیری که کم خرج نیست. به نظر من هم زوم زیاد مهم نیست. استفاده کنی متوجه میشی.
نظر من که اینه ...
سلام دوستان !! میخواستم یه دوربین بخرم با لنز واید و کیفیت 14 مگاپیکسل
ولی یه نکته که خیلی واسم مهمه اینه که ال سی دیش نور کافی داشته باشه که وقتی میخوام تو اسکی عکس بندازم ببینم که دارم از چی عکس میگیرم ...
حالا با این تفاسیر کسی مدل مناسبی میتونه بهم پیشنهاد کنه با قیمتش؟؟
دوربین sx30 af tracking تو فیلمبرداری داره؟
ببین عزیز من اگر اندکی به آینده عکاسیت امید داری (علاقه داری) تو خرید 550D تردید نکننقل قول:
چون بعدا میگی چرا حرفه ای نخریدم
بازم میگم به دوربین هایی مثل NEX 3 یا GF2 یا EPL هم فکر کن
سلامنقل قول:
شما بودجه تون رو نگفتید اما sx130 با 260 تومن و sx210 با 330 تومن دوربین های خوبیند
در باره LCD هم من چیزی نمیدونم :31:
اما به MP بالا زیاد توجه نکنید :46:
فکر نکنم (من جایی ندیدم)نقل قول:
کنن از این کارا نمیکنه :27:
اما FZ40 یا 100 دارند
sx30
کد:http://www.akkasee.com/articles/category/79/
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم بین این دو گزینه بنده رو راهنمایی بفرمایید.
CANON EOS 500D با قیمت 720 تومن و NIKON D5000 با قیمت 680 تومن . یکی از امکاناتی که نظرم رو روی نیکون جلب کرده صفحه نمایش هست که تغییر زاویه داره ولی متاسفانه کنن ثابت است.واسه لنز هم چون نیاز به زوم بالا دارم میخواستم لنز EF-S 18-200mm رو بردارم که فکر کنم حدود 750 قیمتش باشه البته فکر کنم همچین لنزی از برند نیکون قیمت خیلی بالاتری داشته باشه. به هر حال خوشحال میشم دوستان در مورد این دو گزینه و ست کردن یه لنز با کیفیت خوب بنده و یا گزینه های دیگه در این رنج قیمت بنده رو راهنمایی بفرمایند.
سوال دومم در باره دوربین فیلم برداری هست . ایا کیفیت فیلم برداری 500d که شرکت سازنده ادعا میکنه کیفیت hd هست در حد و اندازه مثلا مدل SONY SR47 هست؟
از لطف و محبت دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
مرسی از راهنماییتون !! اگه به پیکسل نخوام خیلی توجه کنم چه مدل هایی به دردم میخوره تو همین رنج قیمت بین دو مدل بالا؟؟؟
یه مدلی میخوام که یه خورده کمتر از دوربینای دیگه به ضربه حساس باشه و واید بودنش هم خیلی برام مهمه !!
بهتره به D5000 فکر نکنید NIKON یه سریش رو از بازار جمع کرد (البته نه تو ایران)نقل قول:
500D یا 550D عالیه بیشتر باید به لنز فکر کنید
فیلمش FULL HD نه HD فرقش بیشتر از دو براره
نمیدونم بهتره SR47 هست یا نه اما فکر نکنم
:40:
:11::11:نقل قول:
خوب sx210 بهتره
اما بودجه تون رو نگفتید بهتر از sx210 هم ممکنه برای شما باشه
با سلام...نقل قول:
دوست خوبم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم . ممنون میشم درباره لنز اگه موردی در نظر دارید بفرمایید .البته اول باید دوربین رو بخرم و مدتی صبر کنم تا لنز رو تهیه کنم.
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
بودجم هم تو همین مایه های sx210 هستش !!
تو برند های دیگه نمیشه چیزه خوبی گیر اورد؟؟
نقل قول:ببخشید یه کم دیر جواب دادمنقل قول:
واسه یه من کیفیت مهم چیز زیادی از دوربین سر در نمیارم
ولی
نمیدونم واسهیه این که کیفیت بره بالا باید کدوم قسمتش بهتر تر باشه
اگر میشه راهنماییم کیند.
دوستان دوربین دیجیتال ارزان قیمت خوب چه مدلهایی رو پیشنهاد میدید؟
نظرتون راجع به این دوربین چیه؟ Fuji S2500 HD
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با عرض سلام و خسته نباشید .
من میخوام این دوربینو بخرم :
Canon PowerShot SX130 IS
به نظرتون دوربین خوبیه تو رنج قیمت خودش .
در ضمن اینو در نظر داشته باشید که من هیچی از دوربین سرم نمیشه :31:
اگه خوب نیس بجای این چی بخرم و اگرم خوبه لطفا بهم بگین . . .
با تشکر
منتظر جواباتونم . :11::40:
سلامنقل قول:
دوربین خوبیه ولی اگر از دوربین زیاد سر در نمیاری و بیشتر در حاتهای اوتومات استفاده میکنی بهتر یه دوربین سادهتر مثل سری ایکسوس یا سونی دبلیو برداری :5:
نقل قول:
سلام
دوربین 500D دوربین بسیار خوبیه خود من هم یه زمانی این دوربین رو داشتم
در مورد لنز هم 200-18 لنز خوب و کار راه اندازی هست و شما رو از باز کردن و بستن لنز راحت میکنه
چون رنج کاملی داره و تمام نیازهای عکاسی عادی شما رو پوشش میده در مورد کیفیت هم میتونم بگم با توجه به رنج و قیمت و کاربری که داره لنز بسیار خوبیه
اما در مورد فیلمبرداری»اگر براتون مهم هست بهتره برید به سمت 550D چون کیفیت فیلمبرداری بهتری داره
و البته مزایای دیگر
در مورد LCD چرخان»اگر چه امکانی بدرد بخور هست اما اکثر مواقع بکار نمیاد چرا ؟ چون شما معمولا یا بهتره بگم هیچ وقت از LCD برای عکس گرفتن استفاده نمیکنید مگر در کارهای ماکرو که گاها واقعا مفید هست
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
با این قست بدلیل کیفیت برتر دوربینهای دیگه اصلا موافق نیستمنقل قول:
دوربین خوبیه ولی اگر از دوربین زیاد سر در نمیاری و بیشتر در حاتهای اوتومات استفاده میکنی بهتر یه دوربین سادهتر مثل سری ایکسوس یا سونی دبلیو برداری
در بلک فرای دی fz35 رو خریدیم $229.99 خیلی بهمان چسبید !:31:
سلام
Nikon Coolpix L110 رو گرفتم تا یک ماه فرصت دارم برش گردونم بدون خسارت.
به نظرتون دوربینش چطوره؟ ارزش نگه داشتنش رو داره؟
سلام خدمت آقایون
تا چند روز دیگه میخوام
دوربین کنون اس ایکس 210 ای اس
رو بخرم
قیمتی که تاحالا گرفتم حدودا 250 تومان
بوده دوستان اگر میشه راهنمای کنند دوربینش چطور خوبه
قیمتش تو بازار چقدر سرش به تنش می عرضه
ممنون میشم
سلامنقل قول:
قربان شما :11:
تیرداد جان توضیح دادند
اما 18 -135 هم هست که باید ارزون تر باشه
حتما هم لازم نیست کنن باشه Tamron یا Sigma هم لنز های خوبی دارند :46:
sx210 حدود 330 میشه اما 380 دوربینی مثل HX5 یا tz10 میشه خریدنقل قول:
اما sx210 چیزی نیست که بشه ازش گذشت (با توجه به قیمت) :46:
HX5 یا tz10 هم هستندنقل قول:
برای کیفیت دوربین باید اندازه سنسور بزرگی داشته باشه (چیزای دیگه هم هست اما این مهم ترینشونه)
بهتره Fuji نخرید تو کنن PowerShot چیزای خوبی هست مثلا A3100نقل قول:
سلامنقل قول:
بله بهترینه
خوب یاد میگیرید :46: و علاقه مند میشید :10:
شما از اون وقت تا حالا دوربین نخریده بودی :18:نقل قول:
اون جا کجاست دوربین دست دومه ؟ کار میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
قیمتش چقدر بود ؟ دست دوم خریدید ؟
من نمیشناسمش اما Nikon تو غیر حرفه ای ها خوب عمل نکرده (کنن یا پانا بهترند)
سلامنقل قول:
اشتباه نمکنید ؟؟؟
IXUS 210 یا SX 210
:40::40::40::40::40::40::40::40:
نقل قول:
سلام
اشتباه نمکنید ؟؟؟
IXUS 210 یا SX 210
نه داشی اشتباه نمیکنم
Canon-PowerShot-SX210IS
دمت گرم
نه دیگه صبر کردم اروزنتر بشه دیدم نشد منم سفارش دادم از اونجا برام بگیرن.نقل قول:
از وال مارت شعبه نیویورک گرفتم:31:
آقا خبر رسیده یه خر تو خری بوده بیا ببین. مردم از شب قبل دم درش خوابیده بودن. عین بازی استقلال پرسپولیس که از شب قبلش میرن دم در ورزشگاه میخوابن:27:
تو Black Friday اجناسشون رو حراج میکنن اونم چه حراجی:21:
خلاصه یکی از دوستام رفته بود اونجا زحمتش افتاد گردنش رفت یکی برام خرید .تازه نو هم هست نه دست دوم:31:
تو عمرم همچین خریدی نکرده بودم. خیلی حال کردم، تقریبا شد نصف قیمت ایران فکر کنم:5:
سلام میخواستم یک دوربین دیجیتال بگیرم
بودجه هم تا 450
میخوام فیلم برداریش full hd باشه و عکاسیش هم در سطح قابل قبول باشه.
خودم به hx5 رسیدم چون نیازم حرفه ای نیست و هر چی تنظیماتش ساده تر باشه برام بهتر هست.قابل حمل هم باشه.
این زوم تا چه قدر میتونه مفید باشه.اینایی که زومشون زیاد هست مثلا میشه تا چه فاصله ای رو دید.افت کیفیت نداریم.
ولی میخواستم بدونم بین اینا کدوم یکی میتونه بیشتر به دردم بخوره
sony hx1
sony hx5
nicon p100
fuji hs10
canon ixus 1000 hs
olympus sp-600 uz
راستش چیزی که دودلم کرده اینه که زوم hx5 کم هست.
می خواستم بدونم زوم بالای 10 برابر عکساش کیفیتش چه قدر کم میشه.من که اماتور هستم می تونم ازش استفاده کنم(دستم ممکنه بلرزه).
HX5 سونی جزء بهترینهای دورربین کامپکت سونی محسوب میشه
منتحی اگر اندازه بزرگ برات ازاردهنده نیست میتونی رو HS10 هم فکر کنی :5:
خوب این دوربین تو ایران 330 تومنه نه 250 تومننقل قول:
بابا تو دیگه کی هستینقل قول:
چرا سفارش یه بهتر رو ندادی ؟؟؟
نقل قول:به نظر من هم hx5 عالیه :46:نقل قول:
نه افت کیفیت نداره
بین اونا اول hx5 بعد hs10 اما hs10 برای کسی که میخواهد اماتور عکاسی کنه خوب نیست (اگر قصد حرفه ای شدن دارید دوربین خوبیه)
اولش شااااااید نتونید اما سریع راه میافتید :46:
ما چاکریم :31:نقل قول:
والا راستش من تو این مدت به این دوربینه اینقدر فکر کردم و ازش خوشم اومده که نمیتونم تصور کنم دوربین دیگه ای داشته باشم . چه بهتر و چه بد تر :31:
همینم از سرم زیاده . در مجموع فکر میکنم انتظارات منو در حد خیلی قابل قبولی برآورده میکنه. خب قیمتش هم خوب بود دیگه گفتم همینو بگیرم. حالا آمد چندتا عکس میگیرم میذارم تو اون تاپیک عکسا ،ما هم به شما می پیوندیم دیگه از این به بعد.:46:
ببخشید حق باشماست اشتباه از من بود
قیمتش همینیه که شما میگیننقل قول:
خوب این دوربین تو ایران 330 تومنه نه 250 تومن
داداش من تازه اولین بارمه که میخوام دوربین بخرم
به عبارت وازه تر تازه کارم
نمیدونم این مشخصاتی که بعزی جاها میشنوم
یعنی چی
حالا به نظر شما این دوربین چه طور خوبه یا ...
ممنون
18-135 کنون جزء کارای متوسط محسوب میشه اما مدل سیگماییش و . . . اصلا فکرش رو نکننقل قول:
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
واضح تر - - - - - - -نقل قول:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
موافقم HS10 انتخاب بهتریه اما تو همین قیمت البته بدون سوپر زوم S90و البته FZ35 با کمی خرج بیشتر انتخاب ها بدی نیستندنقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
دوربین بدی نیستنقل قول:
زوم قابل توجه و رنگ های دلپذیری داره اما تنظیماتش خیلی محدوده
بستگی داره انتظارت چی باشه