نه متاسفانه ندارمنقل قول:
Printable View
نه متاسفانه ندارمنقل قول:
بچه ها دیشب شبانه ۱ مگ سرعتش چقدر بود؟ کسی خبر نگرفته کی قراره تصمیم نهایی رو بگیرن چون یکی از نمایندگی ها گفت قراره جلسه بزارن شاید شرایط رو عوض کنن
سلام به دوستان
طبق پیگیری های که من تا همین امروز شنبه ۲ خرداد داشتم، نه به صورت حتمی اما به احتمال زیاد قرار هست که سرویس های که از قبل فعال بودند، به حالت سابق ظرف یکی دو روز آینده برگردند...
اما خوب چون یک احتمال هست و هنوز قطعی نشده، روند پیگیری شکایت با ۱۹۵ و نهاد های دیگر همچنان به قوت خود باقی است...
به امید موفقت همگی ما در این چالش
نقل قول:
دوست عزیز بنده هم مثل شما کاربر فن آوا هستم
اینترنت خونم فن آواست با اینکه نمایندگی آسیاتک دارم ولی تنها شرکتی که نامحدود واقعی میده فن آواس بقیه محدود هستن تماما
بنده به عنوان کسی که تو این کاره نظرمو دادم
خیر فن آوا عاشق چشم و ابروی من و شما نیست منتها فرصت طلب بوده و از اشفته بازاری که خود دولت باعثش شد (از شرکت ها خواسته شد اینترنت شبانه و بعدا نامحدود رو حذف کنن در عوض پهنای باند آنقدر ارزون میشه که کاربر به جای شب در روز راحت دانلود کنه) استفاده کرد و این وعده عملی نشد و با ریزش کاربرای شرکت های دیگه فن آوا تونست آنها رو جذب کنه ، ولی نه اینکه بیاد از جیب هزینه کنه ، مطمئن بودم بعد مدتی کم کم این رویه عوض میشه چون نامحدود به هیچ وجه برای شرکتی سود دهی نداره یا لااقل آنقدر نداره
بله خودتونم عرض کردید اگه انحصار مخابرات و شرکت های خصوصی که ثبت میکنه و به اسم بخش خصوصی کارشو انجام میده نبود هر شرکت میتونست خودش مستقیم پهنای باند بخره و کیفیت و سرعت خیلی بهتر بود ، الان داریم هم کیفیت پایین میگیریم هم قیمت فوق بالا
مثل اوایل ورود اینترن پرسرعت ، نمیدونم کسی اینجا یادش میاد ، مستقیم از شرکت های خارجی ، هر چند دقیقه قطعی به هر دلیلی چند ساعت یا حتی ماه بابتش خسارت میدادن ، کیفیت عالی ولی خوب اون زمان گرون بود هر کسی نمیگرفت
مشکل این حرف ها نیست ، وضعیت از پایه خرابه ، شما نمیتونی رو پی نا مزغوب و زیر ساخت خراب یه برج بسازی ، مشکل اینه که اگه همه این ها هم حل بشه باز بهونه های جدید و اشکال های من در آوری در میارن ا ملت نتونن اینترنت با کیفیت داشته باشن
مثل همین رایگان کردن ارسال
عاشق چشم و ابروی من و شما نیستن ، ای دی اس ال 2 پلاس کلا طبق قانون شرکت ها نمیتونن بیشتر از 1 مگابیت سند به کاربر بدن ، در صورتی که خطوط ای دی اس ال 2 پلاس میتونه بیشتر از این سند داشته باشه ، اومدن رایگانش کردن و اجباریش بین شرکت ها تا همونم با سرعت کمتر بدن چون به صرفه نیست وقتی رایگان باشه سرع بالا بدن به کاربر ، شرکت ها هم که مجبور به رایگان کردن شدن (بعضی اعمال نکردن که به مرور مجبور میشن مثل بعضی شرکت مخابرات های استانی) اومدن سرعت رو باز کمتر کردن چرا تا تعامل با خارج کمتر بشه ، بعد حرف از ftth و هر کاربر 20 مگابیت پهنای باند و تماس تصویری و .. میزنن ، همش گول زنکه که تا قرن بعدی هم تو ایران عملی نمیشه
حرف اینه که اگه انحصار مخابرات و دولت که قرار بوده فقط در مناطق محروم که به صرفه نیست و شرکت های خصوصی سرمایه گذاری نمیکنن ، سرویس بده ، از بین بره و شرکت ها بتونن رو فیبر نوری سرویس بدن ، پهنای باند مستقیم بخرن همین اینترنت 1 مگ نامحدود رو میتونن با 20 تومن هم بفروشن بلکه بهتر
الان شرکت ها همه یکین فقط نوع سیاست گذاری فرق میکنه ، اصل اینه هر کدوم از یه شرکت و یه طریقی اینترنت وارد کنن و بتونن کیفیت های مختلف ارائه بدن ، اون موقع هر کاربر به جای این اینترنت ناسرعت پرمحدود میتونه پهنای باند چندین مگ با هزینه زیر 100 تومن داشته باشه ولی وقتی انحصار دولت باشه ابداعاتی مثل همین اینترنت حجمی 1/2 گیگ و سرعت 128/256 اختراع میشه و فقط میشه تاسف خورد
شکایت پاسخش چند وقته هست معمولا ؟ چون خبری نشدهنقل قول:
و اینکه من همین الان داشتم فرم تخلیه رو میفرستادم . شما اینکه گفتند شـــاید درست بشه تا 2-3 روزه دیگه رو از چه کسی شنیدید؟ پشتیبانی فنی تهران و..؟ چون 4 روز بیشتر اکانت ندارم برای این ماه
نقل قول:
شکایتی که در حال پیگیری اون هستم، هم از سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست و هم از طرف ۱۹۵ که وزارت فناوری اینطور که معلوم هست ماکسیمم روند پیگری از طریق همین ۱۹۵ ۲ددو هفته ای هست، اما شاید زودتر هم جواب داده بشه.
اما در مورد شرکت فن آوا با آقای حبیبی دفتر مرکزی تهران و چند نفر دیگه صحبت کردم، همانطور که دوست خوبم دیگمون از نمایندگی مشهد هم متذکر شدند میزان شکایت بسیار زیاد هست و به همین خاطر هست که اگر این فشازها از طرف مشکترین بیشتر بشه تا آخر ین هفته مجبور هستند که مشترکین قبلی سرویسشونو به حال سابق برگردونن...
نکته ای که باید اضافه کنم اینه یکی از خود شرکت فن آوا که من باهاش به صورت خصوصی صحبت کردم گفت که سیاست به این صورت بوده که مشترکین توی کار انجام شده قرار بدن و تلاش هم روی همین هست که سرویس هاشون عوض کنن، اینطوری قصد دارن که متشرکتین از روند شکایت خسته بشن و بیخیال سرویس بشن.
اما چون دیدن که عکس العمل خیلی از مشترکین بر عکس بوده و با تخلیه های زیاد، شکایت و موج زیاد تماس با واحد شکایت و پشتیبانی روبرو شدن، به احتمال زیاد مجبور بشن که توی سیاست هاش.ن تجدید نظر کنن.
شما که بهتر میدونید ایرانی ها مثل آهن می مونن زود گرم میشن و زود هم سرد، اینها بر همین اساس دارن جلو می رن که تا اونجا که بتونن مقاومت کنن...
یک نکته جالب دیگه شرکت فن آوا خیلی زورش میاد که فاکتور فروش به مشترکین تحویل بده احتملا دوستانی که در جریان هستند چرایشو میدونن!!!!
برای من خیلی عجیبه که شرکتی در حال حاضر فن آوا بخواد در این زمینه دانلود به طور کلی کوتاه بیاد
شرکی های زیادی بودی مثل مخابرات و امثالهم که کاربرانشونو براشون پشیزی ارزش نداشتنو هر کاری خواست در زمینه دانلود رایگان و نامحدود انجام دادند و براحتی هم برداشتند هم گرون کردن
حالا این شرکت چرا بخاد در این زمینه کوتاه بیاد برای من جای سواله
و در آخر باید بگم که اینا سالهاست دارن با وعده وعید اهداف شومشونو پیش میبرن و دیگر هیچ
راستی قراره بنزینم گرون بشه :n10:
"شکایتی که در حال پیگیری اون هستم، هم از سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست و هم از طرف ۱۹۵ که وزارت فناوری اینطور که معلوم هست ماکسیمم روند پیگری از طریق همین ۱۹۵ ۲ددو هفته ای هست، اما شاید زودتر هم جواب داده بشه."
شما در چه مورد تو سایت 195 شکایت ثبت کردین؟ من هم چند روزه میخوام شکایت کنم ولی نمیدونم در چه مورد! اگه شکایت در مورد این محدودیت باشه که کاملا قانونیه! چون بر اساس قانون خود همینا شرکتا مجازن با ضریب اشتراک حداکثر یک به هشت سرویس بدن که فن آوا هم نامردی نکرده و با حداکثر ضریب اشتراک سرویساشو محدود کرده! اگه تا به الان هم این کارو نمیکرده داشته حال میداده! هر چند که مثلا آسیاتک این اشتراکو یک به سه میده و قابل تحمل تره. ولی من چشمم آب نمیخوره این شکایتها تیجه ای داشته باشه چون دارن بر اساس قاون مسخره خود "سازمان تنظیم مقررات رادیویی" سرویس میدن.
با سلامنقل قول:
امروز برخلاف 2 روز گذشته در تایم رایگان قطع نشد (که دیگه وصل نشه) ولی نوسان سرعت به شدت بالا موجود بوده و سرعت میانگین هم نصف شبهای قبل از این بازیها بود.(میانگین روی 80 تا 90حدودا)
اینترنت 1 مگ = 1024 1024/8=128نقل قول:
الان به شما و ما داره سرعت 120 تا 130 میده یا سرعت 80 تا 90؟
شکایتی که من کردم این بود که طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود این شرکت مقدار Burst سرویس 2048BU که همون برنزی هستش باید یک به یک باشه. یعنی نهایت سرعتی که باید به من بده 256 کیلوبایت در ثانیه هستش. این در حالی هستش که طبق گفته های خود پشتیبانی شرکتشون الان سرعت این سرویس رو روی 180 کیلوبایت "محدود" کردند. ربطی به مصرف منصفانه نداره و فقط دزدی این شرکت هستش. امیدوارم که رسیدگی کنن.نقل قول:
امروز دوره ام تموم شد, بنا به دلایلی ترجیح دادم یک ماه حجمی تمدید کنم بعد تخیله کنم. ولی وقتی تغییر سرویس رو زدم فقط میشد طرح های نامحدود و دو طرح حجمی 1 مگ 30 گیگ و 2 مگ 40 گیگ رو انتخاب کرد !!
فعلا دو روز اضافه بر قرار داد زدم تا ببینم چی میشه
اشتباه خیلی ها همین جاست که 1Mb/ps و برابر میشه با 1024Kb/ps تقسیم بر ۸ میشه چقدر؟ خوب 128Kb/ps (تبدیل بیت به بایت )نقل قول:
خوب اگر اینها دم از قانون میزنن ما هم قانونی پیش میریم با دلیل مدرک:
ظبق ماده (۴) مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسون تنظیم مقررات ارتباطات مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴ شرکت های فراهم آور خدمات باید حداقل یک هشتم سرعت قراردادی را تضمین کنند. به عبارت دیگر سرعت دریافت و ارسال برای مشترک متقضی دارای اشتراک ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه، حداقل باید ۶۴ کیلیوبیت بر ثانیه باشد.
حالا طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یکی از دوستان لطف کردن و لینکشو از خود سایت شرکت داده پردازی فن آوا در اختیار من گذاشتن باید سطح دسترسی خدمات بر اساس جدولی باشه که خود این شرکت می گه من بر اساس این دارم به مشنرکین سرویس میدم قضاوت با شما؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در مورد شکایت من عنوان شکایت من این هست :
قطع خدمات به مشتريان خارج از مفاد قرارداد
چرا؟ برای اینکه طبق سرویسی که به من فروخته من خدمات دریافت نمی کنم، به من گفته سرویس برنزی که حداکتر 120Kb/ps تا 110Kb/ps باید سرعت دریافت من باشه، و همچنین ترافیک نامحدود نه اینکه آلان بعد از ۲ ماه که از قرارداد گذشته به که سقف داره اونم روزی ۱.۵ گیگابایت اجازه دانلود. سرعت من شده 16Kb/ps و برای دانلود به قول خودوشن ۱ گیگاباتی حدکتر سرعت من شده 79Kb/ps یعنی حتی روی همین سرویس هم روی حرف خودشون نیستن!!!
طبق همون مصوبه که داره به مشترکین فشار میاره که من دارم قانونی عمل می کنم و باز هم اعلام می کنه که توی سایت من شماره اش هم هست خوب باز هم ما هم قانونی حرف می زنیم.
بر اساس بند (۵) مصوبه کمیسوین تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه جلسه ۱۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴ ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای موجود خود با مشترکین می باشد، تغییر قراردادهای موجود مشترکین بر اساس تعرفه های جدید اجباری نبوده، و تنها در صورت تمایل مشترکین، ارایه کننده خدمات می تواند قراردادهای خود را بروزرسانی کند.
در بند (۶) همین مصوبه آمده که ارایه کننده خدمات باید در بسته های تعرفه های خود نرخ بیت (سرعت) و مدت زمان ارایه خدمات را به صورت شفاف به متقاضیان ارایه و در قرارداد مشترکین لحاظ کند.
خوب این موارد فوق چیزی هست که تمامی شرکت ها چه بخوان چه نخوان باید رعایت کنن، دقیقا مثل قانون کار که کارفرما برای خودش قرارداد یکطرفه می نویسه که حق کرگر تا اونجا که میشه ضایع بشه، اما قانون کار اجازه نمیده...
من امیدوارم که همگی ما با عزم راسخی که داریم موفق بشیم که شکایت های خودمنو به سر انجام برسونیم و باید هم اینطوری باشه چون واقعا حق با ماست...
ناامید نباشید دوستان :)
خوشحال باشید چون دارین از حق خودتون دفاع می کنید... 1Bit/ps (یک بیت بر ثانیه) هم حق با فن آوا نیست!!!
من هم نمی دونم که عاقب شکایت ما چی خواهد بود، و چه خواهد شد، اما همونطور که گفتم مثل تک تک شما دست از تلاش بر نمی دارم...
جان من این فرم تخلیه رو به من هم بده / چه جوری باید براشون بفرستم؟نقل قول:
گذاشته بودم قبلا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر کی که فرم و فرستاده برات باس بفرستی برای من ایشون فرستاد :
m.yaghoubi@fanava.net
با سلام
احتراما فرم جمع آوری تکمیل و به همراه کپی کارت ملی ارسال گردد
با تشکر
این 195 شکایت کردم اینا جمع نمیکنند سرویس رو اصلا رسیدگی نمیکنه / باید ایمیل کنم واسشون؟ اگه ایمیل کنم پس چه جوری امضا کنم؟نقل قول:
پرینت بگیر . امضا کن . اسکن کن بفرستنقل قول:
این 195 شکایت کردم اینا جمع نمیکنند سرویس رو اصلا رسیدگی نمیکنه / باید ایمیل کنم واسشون؟ اگه ایمیل کنم پس چه جوری امضا کنم؟نقل قول:
ساعت اداری زنگ بزنید واحد تمدیدنقل قول:
براتون فاکتور سرویس درخواستی رو بزنند
منم الان شکایت رو ثبت کردم ممنون از راهنماییت. امیدوارم همونطوری که نماینده مشهد گفت آخر هفته اتفاق خوبی بیوفتهنقل قول:
دزدی که شاخ و دم نداره.
بعد از این که مجبور شدم سرویس نامحدودم رو بکنم محدود 40 گیگ با 2 مگ سرعت. سرعت دانلودم اکثرا زیر 200 بوده و الان دو شبه که شبانه و تو 5 ساعت حتی 1.5 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم.
دزدی که شاخ و دم نداره.
بعد از این که مجبور شدم سرویس نامحدودم رو بکنم محدود 40 گیگ با 2 مگ سرعت. سرعت دانلودم اکثرا زیر 200 بوده و الان دو شبه که شبانه و تو 5 ساعت حتی 1.5 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم.
دوست گرامی شما که بهتر می دونید شکایت شما حدود ۲ هفته رسیدگیش طول می کشه، از ۲۸ اردبیهشت تا آلان چند روزبیشتر نگدشته. در ضمن اگر قصد فسخ قرار داد دارین و مدت زمان قرارداد شما طولانی بوده حتما مابغی پول خودتون پس بگیریم و روی این مورد اصزار داشته باشید.نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامی زمانی که سرعت دانلود شما بسیار پایین است با مراجعه به این سایت << وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات، سازمان فناوری اطالاعات >> به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش پایین بودن سرعت خود را به صورت شکایت ثبت بفرمایید.
خیلی حالبه شبانه ۱ مگ محدود که همیشه حدود ۱۹۰ تا سرعت داشته کردن بین ۸۰ تا ۹۰ کیلوبایت نامردا تا دلیلش رو هم میخوای میگن شرکت در ساعات شبانه هیچ تعهدی نداره و به علت شلوغی این اتفاق می افته پس یعنی این که شکایت هم نمیتونیم بکنیم برای شبانه نمونه اش هم شبانه صبانت که دیگه خودتون میدونین چی شد یا باید پول میدادین دو برابر حجم خریداری شده با سرعت بالا دانلود میکردین یا باید با سرعت ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت دانلود رایگان می داشتین وزیر هم گفت هیچ شکایتی نمیشه کرد کارشون به اصطلاح خودشون قانونی هست اصلا کلا تمام قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چرت هست مطمئن باشید اینقدر اینا حرفه ای بند و مفاد برای خودشون تنظیم کردن که کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه راه حلش کلا اینترنت ماهواره ای و یا استفاده کردن از اینترنت خارج کشور هست و یا اینکه جیبتو بزاری با گیگ خریدن خالی کنن
خیلی جالبه شبانه ۱ مگ محدود که همیشه حدود ۱۹۰ تا سرعت داشته کردن بین ۸۰ تا ۹۰ کیلوبایت نامردا تا دلیلش رو هم میخوای میگن شرکت در ساعات شبانه هیچ تعهدی نداره و به علت شلوغی این اتفاق می افته پس یعنی این که شکایت هم نمیتونیم بکنیم برای شبانه نمونه اش هم شبانه صبانت که دیگه خودتون میدونین چی شد یا باید پول میدادین دو برابر حجم خریداری شده با سرعت بالا دانلود میکردین یا باید با سرعت ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت دانلود رایگان می داشتین وزیر هم گفت هیچ شکایتی نمیشه کرد کارشون به اصطلاح خودشون قانونی هست اصلا کلا تمام قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چرت هست مطمئن باشید اینقدر اینا حرفه ای بند و مفاد برای خودشون تنظیم کردن که کاربر هیچ کاری نمیتونه بکنه راه حلش کلا اینترنت ماهواره ای و یا استفاده کردن از اینترنت خارج کشور هست و یا اینکه جیبتو بزاری با گیگ خریدن خالی کنن
اینا تو سایت خودشون بندهای مخفی رو نمیارن تا مشتری رو جذب کنن بعد که نوبت به شکایت رسید اونا رو رومیکنن شبانه هم یکی از اون بندها هست که بعضی از شرکت ها تو سایتشون میزارن اینا نیاوردن
اگر اطلاعات جدیدی دارین خوشحال میشم من رو هم در جریان بگذارین....نقل قول:
دوست عزیز اینترنت ماهواری آنلاین علاوه بر هزینه زیاد ریسک امنیتی هم داره به این صورت که شما نباید دانلود و آپلود را با هم از اینترنت ماهواره ای بگیرین چون جرم سنگینی داره مگر این که آپلود از اینجا باشه تازه اونم ممکنه بعد از یک مدت بفهمن قطع کنن ولی اگه کسی حاضره چند میلیون خرج کنه براش خوبه دیش گرونی هم داره هزینه ماهیانه اش هم از اینترنت وایرلس خیلی بیشترهنقل قول:
صحبتهای دوست عزیزمون نماینده فن اوا ی مشهد درست بود . باور کنید لطفا.نقل قول:
خودمونم شوکه شدیم و از مشتریها خبردار شدیم که همچین اتفاقی افتاده !!!
بهرحال با توجه به صحبتهایی که مطرح شده تو این چند روز منم فکر میکنم یه اتفاقهایی بیفته .
کمی صبور باشید لطفا .
ادامه روال فوق بغیر از مشترکین فشار زیادی روی نمایندگیها و حتی بخش فروش و پشتیبانی میاره و ادامش حداقل واسه ما هم مثل نمایندگی مشهد که فرمودند ممکن نیست
بالاخره این جناب مدبر عامل چطوری می تونه خودسرانه تصمیم بگیره، تا اونجای که اطلاع دارم این شرکت هیت مدیره داره و معمولا هم باید مشورتی باشه، و البته این کارشون به ضرر خودشون تموم میشه آخرش، آلان ۶ روزی هست که همگی ما صبر کردیم و هنوز هم داریم صبر می کنیم...نقل قول:
خیلی از دوست به ناچار در این چند روز مجبور شدن سرویس عوض کنند یا تخلیه کنن.
خیلی از دوستان که اینترنت یکی از ابزار های ضروری اونها برای کار شغلشون هست دارن ضرر میدن!!!
خدایی هنوز برای اینها جا نیافاده و اگر بعضی ها توی کار بورس بودن شب می خوابیدن صبح بلند می شدن می دیدن که مدیر عامل شرکت اینترنت خواب بد یده که مصوبه سارمان و اجرا نکرده و جهنم داره برای خودش می خره، خوب صبح میاد دستور میده برای سرعت ها تغییر بدیم، چون من میگم همین میشه...
سلامنقل قول:
اولا ممنون بابت پیگیری و امیدوارم با پیگیری مشترکین و ما نمایندگیها به یه جایی برسیم .
ولی بهتره اگر قراره به نتیجه برسه قانونی حرف بزنیم نه روی استنباط خودمون از قانون !
در این مورد خاص متاسفانه حرف شما درست نیست عزیزم و کاری که فن آوا به تازگی و بقیه شرکتها مدتهاست دارن انجام میدن متاسفانه قانونیه !
طبق قانون ایران ضریب اشتراک یه به هشت هست یعنی سرعت تا یک هشتم میتونه پایین بیاد و از لحاط سازمان تنطیم مقررات مشکلی نیست .
در مورد مثالی که شما زدید مثلا سرعت 1024 که روی دانلود منیجر 128 نشون میده و استنباط کردید که پس تقسیم بر هشت شده متاسفانه این نتیجه گیری درست نیست .
در تمام دنیا اینترنت رو برحسب کیلو بیت میفروشن و روی دانلود منیجر بر حسب کیلو بایت نشون میده
هر یک کیلو بایت = 8 کیلو بیت
پس طبیعتا وقتی اینترنت 1 مگ میگیرید و روی دانلود منیجر بهتون 128 نشون میده شرکت داره بهتون اینترنت یک به یک میده نه یک به هشت و طبق قانون دستشون بازه که تا یک هشتم سرعت رو پایین بیارن که میشه 16 کیلو بایت .
عملا کاری که میکنن قانونیه . قانونی که هومنجایی مصوب کرده که الان دارید بهش شکایت میکنید !!!
زیاد دلخوش به شکایت نباشید چون کار غیر قانونی انجام نشده ولی ادامه این فشار امیدوارم مارو به یه جاهایی برسونه .
نقل قول:
من هم بابت پیگیری شما ممنونم دوست گرامی از تظر تبدیل هم بنده این طور حساب کردم درست می فرمایید تبدیل اول بیت به بایت هست، و تقسیم بعدی مربوط به سیستم Sharing اما بسیاری از شرکت ها موقع فروش به شما می گن که ما پهنای باند باز می گذاریم تا یک حدی که بین ۱۰۰Kb/ps تا 110Kb/ps به شما سرعت برای دانلود یا باز کردن صفحات بده...
در کل دوست گرامی مشکل طبق حرف های که هست کلیه یعنی باید اعتراض ما به سرعت پایین و قوانین باید باشه که داره ما رو محدود می کنه به استفاده از سرعت پایین...
کاش می تونستیم به قول یکی از دوستان که در چند پست قبل هم ذکر کرده بودن یک تریبونی یک مرجعی یک بلندگویی چیزی بود که برای این مشکل اعتراض کنیم، همگی ما می دونیم که همین سیم های مسی که آلان توی خونه های ما هست تا حداقل سرعت 6Mbps=750Kbps جوابگو خواهد بود، و این درست نیست که کشورهای همسایه ما سرعت های بسیار بالا در اختیار داشته باشن با قیمت های پایین و کاربران ما سرعت های بسیار پایین داشته باشند با قیمت های نجومی...
اگر نگاه های اشتباه و طرز تفکر های نادرست از اینترنت برداشته نشه ما کماکان شاهد عقب ماندگی خواهیم بود...
به شخصه تا قبل از این مشکل بنده در حال گذراندن دوره های آنلاین و رایگان بودم و برای همین کار هم این سرعت 1Mb/ps رو خریداری کرده بودم، اما آلان ۶ روزی هست که فقط در حال پیگیری شکایت و اینها هستم. درست نیست به نظرم اینکار...
وقتی مسولین مملکتی با صدای رسا اعلام می کنند که باید حرکت رو به جلو داشته باشیم برای جوانان، دانش آموزان و دانشجوها، خوب آلان توی این عصر که در حال زندگی هستیم یکی از نیازها ارتباط هست، برای تبادل اطلاعات علمی و غیره، اما متاسفانه ما فقط تمرکز کردیم روی موارد بد.
بسیاری فکر می کنند اینترنت ابزاری است که فقط برای جاسوسی و دیدن تصویر های مستهجن و غیره در حال استفاده هست و هیچ خیر دیگه ای نداره...
از طرف دیگه مثلا شرکت مخابرات و اپراتورهای تلفن همراه از همین طرز تفکر سواستفاده می کنند و با مسدود کردن نرم افزار های مختلف تلاش می کنند که شما پول گزافی بابت هزینه استفاده از خطی بپردازید که پر هست از تبلیغات Spam و غیره...
اینطور که متوجه شدم از چند فقط دیگه فاز جدید هوشمند سازی توی راه و بنزین هم که قرار هست گرون بشه به احتمال زیاد بسیاری از ما سال آینده قادر به خریدن سرویس های جدید یا بهتر نخواهیم بود، برای این مورد واقعا متاسف هستم.
من هم مثل شما امیدوارم با فشارهای که داریم میاریم لااقل تحویلی توی این تصمیم های به ظاهر قانونی ببینیم.
متاسفانه حرف زیاد ملاک نیست و از لحاظ مراجع قانونی قرارداد ملاکه که در قرارداد تمام شرکتهای اینترنتی این مسئله نوشته شده .نقل قول:
من هم بابت پیگیری شما ممنونم دوست گرامی از تظر تبدیل هم بنده این طور حساب کردم درست می فرمایید تبدیل اول بیت به بایت هست، و تقسیم بعدی مربوط به سیستم Sharing اما بسیاری از شرکت ها موقع فروش به شما می گن که ما پهنای باند باز می گذاریم تا یک حدی که بین ۱۰۰Kb/ps تا 110Kb/ps به شما سرعت برای دانلود یا باز کردن صفحات بده...
برای بقیه فرمایشاتتون جز کلی لایک چیز دیگه ای نمیتونم بگم !
متاسفانه پهنای باند به شرکتهای اینترنتی هم گرون فروخته میشه و مسئول این وضع هم جای دیگس که جای بحثش اینجا نیست ! و با اون قیمتها دادن ضریب اشتراک یک به یک برای شرکتهای اگر ضرر نباشه سودی هم نداره !
طبیعیه اکثر این شرکتها هم خصوصیه و سرمایه گذاری چند ده میلیاردی و با این هزینه های سرسام آور باید سوددهی داشته باشن و باور کنید شاید وضع شرکتهای اینترنتی اکثر جاهای دنیا خیلی خیلی خوب باشه و جزو پولدارترین شرکتها باشن ولی توی ایران سود حداقلی دارن و اینجوری هم نیست که همه چی رو از چشم این شرکتها ببینید .
فقط کاش این همه تلاش و پشتکاری که کاربران چند وقت یبار برای یه شرکت خاص به خرج میدن و عملا هم آخر به نتیجه خاصی نمیرسن جز تخلیه و چند ماه بعد دوباره تکرار همین مسیله !!برای مشکل اصلی به خرج میدادن !
انحصار واردات پهنای باند توسط شرکت زیر ساخت یا همان دولت بزرگترین معضل اینترنت کشور هست در حال حاظر
نقل قول:
در هر حال تصمیم با خود دوستان گرامی است.
طبق قانون 1/8 وقتی شما سرویس 1 مگابیت میخری یعنی برابر با 128 کیلوبایت بر ثانیه
سرعت باید بین 16 تا 128 باشه
در سرویس حجمی این سرعت تا چندین برابر هم ممکنه بره ول در نامحدود خیر چون سقف مصرفی حالا تا قبل این داستان مصرف منصفانه وجود نداشت سرع باید بین 1/8 تا سقف سرعت باشه
شما نمیتونی شکایت کنی که سرعت رو مثلا 80/90 کیلوبایت هست
اگه سرعت زیر 16 گیلوبایت بیاد شکایت رسیدگی و خسارت پرداخت میشه
این قانون سازمان تنظیم مقرارت هست ، همون جک خودمون
درست گفتننقل قول:
طبق همون جک های تنظیم مقررات ساعات رایگان sla تعلق نمیگیره
شرکت میتونه نت رو قطع کنه !!! یا سرعت 1/20 کنه شکایت هم قبول نمیشه !!!
به قول یکی از دوستان انگار با هم نشستن قانون نوشتن، بعد از شرکت ها سوال کردن که شما راضی هستین؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بنده هم چند صفحه قبل به همین موضوع اشاره کردم
متاسفانه مشکل اصلی همین انحصار طلبی دولت به شکل دولتی یا شرکت های خصوصی که ثبت کرده و مشکل رو به گردن شرکت های خصوصی میندازه
مشکلی که بعید میدونم حالا حالا ها حل بشه
وگرنه شرکت های پپ میتونستن با قرارداد با شرکت های خارجی هر کدوم سرویس های متنوع با قیمت های فوق العاده پایین تر ارائه کنن
عزیز من قبول که زیرساخت دزده و هر stm1 رو 9 میلیون میخره و میفروشه 30میلیون ولی شرکت ها به اصطلاح خصوصی دزدتر هستند که هر stm1 میخرند 30 میلیون و میفروشند بالای 200 میلیوننقل قول:
البته این مال اینترنت هست و الا هر stm1 اینترانت رو شرکت های خصوصی حدود 5 میلیون میخرند و به همون قیمت بالای 200 میلیون میفروشند
اینجاست که میشه گفت دزدتر از خودروسازها همین شرکت ها به اصطلاح خصوصی اینترنت هستند:n21: