این رو بخونید ! بازی های بزرگ برای 2009 واسه PSP !!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3538433&postcount=3478
این رو بخونید ! بازی های بزرگ برای 2009 واسه PSP !!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3538433&postcount=3478
----------نقل قول:
دستت درد نکنه خیلی خوشحالم کردی مخصوصا اساسینس کرید
راستی اطمینان داری درست باشه چون من سایت ها رو می گشتم چیزی به جز چند تا باحال براش ندیدم
هرکی ندیده سریع نگاه بندازه این سه تا بازی رو ببینید کف کنید.
اساسینگ کرید
little big plant
Motor storm
یادتونه گفتم این نامه را امضا کنید گفتید یوبی وقت نداره یا مزخرفه میدونستم اگه بخواد بیاد سال 2009 همراه با اساسینگس کرید 2 می یاد
سلام دوستان کسی لینک سالم بازی پاتاپون1 رو داره بزاره من یدوتش دانلود کردم و تو psp ریختم ولی تویه now loading گیر کرده و نمیره تو بازی ،ببخشید اگه اینجا جایه این سوال نیست
سایتنقل قول:مراجعه کن ( وبلاگ خودمه)کد:www.bestpsp.parsiblog.com
در قسمت دانلود بازی کلیک کن حدود 10 بازی رو می بینی که یکیش پاتاپون است.
همه جا این بازی ها رو تایید کردن ! Rock Band هم هست ! دمش گرم
تازه فاینال فانتزی آجیتو هم هست امسال
بعدش LBP هم عالیه من واقعا عاشقشم
اساسینز هم نمی دونم چطوری میشه نسخه ی اصلیشو بازی کردم نمی دونم اینم حال بده یا نه !
,واقعا با حال بود بهتره اسیسنس کرید هم زودتر بازی کنی گرافیکش رو پی اس پی نمیدونم چه جوری در می آید.نقل قول:
خیلی از این ها رو که گیم اسپات تاییدشون نکرده .نقل قول:
میترسم مثله devil may cry یا gran turismo بشن که 3 ساله اعلام شده قراره بیاد ولی هنوز نیومده .
سلام .. بچه ها کسی بازی wwe 2008 رو بازی کرده ؟ من توی قسمت داستانیش یه سوال دارم یه قسمت هست روی هر روز کلیک می کنی اولش نوشته تمرین بعدش نوشته بهبود مهارتها و ... ! من هر چی اون تمرین رو می زنم آخرش که 1 دقیقه تموم می شه می نویسه failed کسی می دونه باید چی کار کرد ؟ در ضمن من هر بازی که می برم دمو نشون میده که با قیافه ی داغون دارم از زمین می رم و حریفم که باخته داره خوشحالی می کنه !!! یکم عجیب نیست ؟؟ :blink::blink:
نه بابا Tertton رئیس سونی اینا رو گفته ! اون که از خودش حرف در نمیاره ! ;)نقل قول:
خیلی از این ها رو که گیم اسپات تاییدشون نکرده .
میترسم مثله devil may cry یا gran turismo بشن که 3 ساله اعلام شده قراره بیاد ولی هنوز نیومده .
اگه همیشه پی اس پی روی پلاگین باشه مشکلی پیش میاد؟یا باید از منوی ریکاوری غیر فعالش کنم؟
-----------نقل قول:
Devil may cry آخرش چی شد تو سایت گیم اسپات نوشته به بخش PS2 مراجعه شود ؟؟؟:41:
تو گیم اسپات بازی اساسینگس کرید هم اضافه شد . خدا خیرش بده سونی رو.
تمامی بازی های ذکر شده تو این سایت نوشته شده . پس 90 درصد همش می یاد.
یه خبره توپ براتون دارم :
همون طور که معلومه تاریخ انتشار نسخه انگلیسی پاتاپون 2 پنجم می یعنی دو ماه و نیم دیگه هست که این تاریخ مربوط به تاریخ انتشار در آمریکا هست
ولی خبر خوبی که براتون دارم اینه که تاریخ انتشار بازی در اروپا 6 مارچ هست یعنی نه روز دیگه .
پس فقط نه روز تا تجربه کردن patapon 2 زمان باقی مونده .
اینم دانلود کردم ولی از now loading جلوتر نمیره و گیر میکنه سه نفر چشمشون می چرخه ولی بازی لود نمیشهنقل قول:
psp 1000 و در ضمن firmware 3.71 آیا اشکال از کجاست چونکه خیلی دوست دارم این بازی رو بکنم. :41:
جواب سوال شما آسان است و این همه دنگ و فنگ ندارد.نقل قول:
نصب فرم ویر 5.0m33
مشکل حل می شه .
به بخش نصب فرم ویر m33 در همین سایت مراجعه کن.
حتما M33 نصب کن.
ممنون از جوابت ولی منظورت از دنگ و فنگ چیه :31:نقل قول:
منظورم دانلود بازی و ریختن دوباره تو پی اس پینقل قول:
قصد مسخره کردن نداشتن منظورم این بود.
امروز بسیار عالی بود ناگهان تمام چیز ها عوض شد بازی های پی اس پی این تغییر زیادی را ایجاد کردند
بازی little big plant + اساسینگس کرید در مقام اول و سپس بازی Rock band و موتور استورم حالت خاصی داشتند چه جوری این بازی ها از آب در میان و .... Resistance هم جایگاه ویژه ای دارد و این بازی هم با این لیست همراه می شود. به اضافه ی Tencho
در هر حال امروز عالی بود و سرصدا زیادی در سایت ها ایجاد کرد.:20:
LBP به لیست گیم اسپات اضافه شد.:31:
اسفند هم عجب ماهی است ها.:46:
بازی OVERLORD2 دارای نسخه ی اصلی بر روی ps3 PC است:19:
نسخه ی مخصوص برای :19:DS
و نسخه ی مخصوص برای :19:Wii
در این وسط PSP و x360 نیز نقش هویج را دارند اشکالی ندارد انقدر بازی با حال است که اصلا به هش محل هم نمی ذارم.:27:
بازی موتور استورم برای ps2 هم منتشر می شه سونی شورش رو در اوورده هر چی باشه بازی انحصاری آن هم فقط رو یک کنسول یک چیز دیگه است.:41:
دوستان خواهشا" یه لینک مستقیم برای دانلود شبیه ساز سگا و بازیهای سگا بدین ..خیلی خیلی ممنون میشم ..فقط این رپید شیر نباشه که اصلا" به سرانجام نمیرسه ....اگه سایت ایرانی سراغ داشتین هم در این زمینه لطف کنین.
سلام دوستان اگه ئیشه یک نفر طریق ریختن بازی رو کامل برای من شرح بده
دوستان خواهشا" یه لینک مستقیم برای دانلود شبیه ساز سگا و بازیهای سگا بدین ..خیلی خیلی ممنون میشم ..فقط این رپید شیر نباشه که اصلا" به سرانجام نمیرسه ....اگه سایت ایرانی سراغ داشتین هم در این زمینه لطف کنین.
یعنی کسی اینجاwwe 2008 بازی نکرده که به من کمک کنه ؟
لطفا اسم کامل بازی رو بنویس نهwwe 2008نقل قول:
در ضمن آیا بازی واریور اوراچی 2 برای پی اس پی اومده یا نه .
شما باید بازی ها رو یا از نت دانلود کنی یا از فروشگاه هایی که می فروشن بخری بعدش پی اس پی رو به کامپیوتر وصل کنی و بازی رو که یا cso و ico هستش تو رم پی اس پی بریزی ( روش کرک شده )نقل قول:
ولی اگه بخوای با سی دی اصل که اسمش UMD هستش بازی کنی باید اون رو پشت دستگاه قرار بدی :11:
خب اسمش همینه دیگه ! کامل چیه ! کشتی کج 2008 این عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکی نبود یه ندایی برسونه ؟؟؟؟تا به حال تاپیک پی اس رو اینجوری سوت و کور و بی جواب ندیده بودم.....:13:نقل قول:
من بازی کردم مشکلت چی بود ؟نقل قول:
یعنی کسی اینجاwwe 2008 بازی نکرده که به من کمک کنه ؟
راستی نسخه ی 2009 هم اومده ها
ببین توی تاپیک دانلود نرم افزار و... برای psp هست یا نه اگه نبود همونجا بگو تا بهت بدمنقل قول:
هیچکی نبود یه ندایی برسونه ؟؟؟؟تا به حال تاپیک پی اس رو اینجوری سوت و کور و بی جواب ندیده بودم..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جوت همین جا زحتشو برام بکش ..دستت طلا ...من که هر چی گشتم نبود یا اگه سراغ داری برام لینکشو بذار ..قربون معرفتت داش علی گل....
سلام بچه ها می شه چندتا بازی کارتونی معرفی کنید ؟
جدا اومده ؟نقل قول:
من بازی کردم مشکلت چی بود ؟
راستی نسخه ی 2009 هم اومده ها
آخیش یکی پیدا شد !
حالا ببین چند تا سوال دارم :
1-کنترل ها رو برام بنویس چون من همش یه سری حرکات تکراری انجام می دم مثلا نمی دونم چی بلندش می کنه !
2- وقتی نوار آبیه بالای صفحه پر می شه باید چی کار کرد ؟
3-توی قسمت داستانیش برای پیشرفت همش باید اون آیت م های شومن و .. رو انتخاب کرد ؟
4-وقتی مثدوم می شی نمی شه خوبش کنی ؟
5-وقتی قات می زنه .. یهو یه جوری می شه ! باید چی کار کرد ؟
مرسی .
ببخشید علی جون مگه اسم بازی smack down نیست ؟ wwe2008 من جاییش ندیدم . ( اسم کاملش smack down نه کشتی کج 2008) :19:نقل قول:
برای ساختن بازی چه موتور کرک شده ای بهتره ؟
در مورد بازی فلش چه طور ؟
آیا راهی برای پورت کردن بر روی پی اس پی وجود دارد . چه گونه ؟
علی جوت همین جا زحتشو برام بکش ..دستت طلا ...من که هر چی گشتم نبود یا اگه سراغ داری برام لینکشو بذار ..قربون معرفتت داش علی گل....
اگه اسم کاملش رو می خوای اینه :نقل قول:
smack down vs raw
ولی خوب چون موضوع بازیش کشتی کج هست دیگه نمیگن اسمک دان .
خدانگهدار
Smack Down و Raw دو گروه مشهور کشتی کچ هستن اگه اشتباه نکنم !
ساختن بازی الکی نیست که بشه با یه موتور کرک شده بازی ساخت ! پیچیده تر از این حرفاست ! برنامه نویسی و کلی تخصص دیگه می خوادنقل قول:
برای ساختن بازی چه موتور کرک شده ای بهتره ؟
ای بابا به کلی نا امید شدم یعنی هیچ کس لینک برای دانلود بازیهای سگا و شبیه سازش رو نداره ؟؟؟؟
ali_ranger22 عزیز جوابمو می دی ؟ ???
شما برو اینجا dl.qj.net بعد برو قسمت PSP بعد قسمت امولاتور ها و امولاتور سگا رو دانلود کن ;)نقل قول:
ای بابا به کلی نا امید شدم یعنی هیچ کس لینک برای دانلود بازیهای سگا و شبیه سازش رو نداره ؟؟؟؟
سوال شما چی بود ؟!نقل قول:
ali_ranger22 عزیز جوابمو می دی ؟ ???
توی صفحه پیش نوشته بودم !! اینم دوباره :
1-کنترل ها رو برام بنویس چون من همش یه سری حرکات تکراری انجام می دم مثلا نمی دونم چی بلندش می کنه !
2- وقتی نوار آبیه بالای صفحه پر می شه باید چی کار کرد ؟
3-توی قسمت داستانیش برای پیشرفت همش باید اون آیت م های شومن و .. رو انتخاب کرد ؟
4-وقتی مثدوم می شی نمی شه خوبش کنی ؟
5-وقتی قات می زنه .. یهو یه جوری می شه ! باید چی کار کرد ؟
مرسی
توی منوی آپشن که همه کنترل ها رو توضیح داده .نقل قول:
من چون خیلی وقته بازی نکردم زیاد حرکت ها رو یادم نیست ولی وقتی مصدوم میشی کاری نمیشه کرد .
در ضمن قسمت داستانی 2008 خیلی ناقصه اگه ماله ساله 2009 رو بازی کنی دیگه این مشکل ها رو نداره
مهدی جان یه سایتی علی داد متاسفانه نتونستم ازش برای دانلود استفاده کنم ترجیحا" به جز رپید شیر سایتی برای دانلود بازیهای سگا سراغ نداری ؟؟؟ترجیحا" ایرانی باشه .......
من یه سوال داشتم که ایا میشه psp کپی خور یشه و چه ورژن هایی الان میشه که کپی خور بشن