شاید بهتر بود بگم از اهنمایی نکردنتون ممنون !!!نقل قول:
Printable View
شاید بهتر بود بگم از اهنمایی نکردنتون ممنون !!!نقل قول:
هر دو کار رو کردم جواب نداد.نقل قول:
سیستمم پائینه مشکل از اونه؟
5200 گرافیک 256
2.4 سی پی یو
1 گیگ رم
دوست عزیز با این ابر سیستمی که داری فکر این بازی رو از سرت بیرون کن !نقل قول:
هر دو کار رو کردم جواب نداد.
سیستمم پائینه مشکل از اونه؟
5200 گرافیک 256
2.4 سی پی یو
1 گیگ رم
این بازی خیلی سیستم بالا تری میخواد .
اصلا با سیستم شما جواب نمیده .
اقا یک سوال دارم. وقتی کراسیس وارهد رو نصب میکنم یه ارور میده به اسم:
release date check failed
حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟
اي بابا!!!بازم اين نامرد ارور ميده!!!!!!!!!نقل قول:
مرسي...اينم البته الان سرويس پك 2 هستش......
حالا به هر حال دوباره ميريم و يه ويندوز ديگه sp2 نصب مكنيم...به لطف خدا ايشا... درست شه ديگه!
ويندوز هم عوض كردم:46::41:
احتمالا بايد فكر بازي رو از كلم بيرون كنم......ممنون از دوستان...
راهي ديگه هست؟
ميگم ممكنه مشكل از dvd باشه...شايد.....شايد....:40::40::40:
سلام دوستان من بازی کیک مانیا را از تو سایت دانلود کردم ولی بعد از 5دقیقه بالال نماید لطفا راهنمایی کنید متشکرمکد:http://www.--------.com/forum/showthread.php?p=186464
بازي Silent Hill: Homecoming مثل اینکه اصلا راهی نداره :41:
هیچکس جاب مارو نمیده:13:
بنده جواب شما رو دادم ولی انگار شما اصلا بهش نگاه هم نکردی »نقل قول:
شما یه کاری کن .
آخرین آپدیت کارت صداتو دانلود و نصب کن .
از اینجا میتونی درخواست بدی »
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=7902
سلام دوستان
منم با بازیه NFS UNDERCOVER مشکل دارم ماله منم Dont Send میده
قبلا هم پوست دادم ولی جوابه درست حسابی نگرفتم کمک کنید!!!
مشخصات سیستم و ویندوزی که استفاده می کنی را بده. اصولا برای فقط Don't Send راه حل خاصی نیست ممکنه ویندوزت آسیب دیده باشه یا از کرک خوبی استفاده نکنی.نقل قول:
نقل قول:
processor : Intel(r) pentium(r) 4 cpu 3.60ghz
RAM:2GB
geraphic :asus en7300gt silent/htd/256m geforce 7300gt 256mb 128-bit gddr2 pci express x16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقته این ویندوزو داری؟ یه Service Pack 3 نصب کن خیلی مشکلات با خیلی از بازیهای جدیدو حل میکنه.
Driver کارت گرافیکت اگر بروز نیست از سایت Nvidia بگیر.
امتحان Crack های مختلف هم بد نیست.
البته این کارهارو قبل از عوض کردن ویندوزت انجام بده. اگر همه اینها جواب نداد.کد:http://gf.wiretarget.com/nfs_undercover.htm
با سلام
دوستان من بازی بالانس رو نصب کردم ولی متاسفانه هر کاری می کنم به صورت فریم به فریم اجرا می شه مگه اینکه کامپیوتر 1 ساعتی روشن باشه و هیچ کاری با هاش نکنی.اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.ضمنا" سیستم رمش 1 گیگه کارت گرافیکیشم 256 .با هیچ بازی دیگه ای هم مشکلی ندارم الا بالانس.
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من هم در اجرای undercover مشکل دارم اینم سیستیمم
cpu amd phenom 9750
main asus m2n-e
VGA:xfx 8600 512
ram 1gB 8ooU axtrom
اینم ارور در ضمن تا اینجا 3-4 تا ویندوز عوض کردم
سلام.من در بازی redalert3مشکل پریدن از بازی دارم.این fix چیه.
نقل قول:من هم همین مشکلو داشتم با crack ها و نصب آخرین آپدیت گرافیک مشکل رفع شد.نقل قول:
این هم سایت آپدیت گرافیک:
کد:http://www.nvidia.com/download/index.aspx?lang=en-us
ویرایش شد
................................
سلام
من امروز با NFS : Undercover رو خریداری و نصب کردم ...
ولی متاسفانه این ارور رو میده :
البته اینو بگم که این ارور موقع اجرای بازی هستش ...
اگه کسی کرکش رو هم داره ، ممنون میشم لطف کنین
بای
چندتا پست بالاتر که آدرس کرکو گذاشتم :نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/nfs_undercover.htm
با سلام
بازي infernal رو نصب کردم اما وقتي ميخام اجراش کنم اين ارور رو ميده :
fatal error
Game installation incomplete. please reinstall the game !.
پیغام که مشکل از بازی می گیره. حجمی که نصب می کنه چقدره؟ ممکنه بازیت مشکل داشته باشه.نقل قول:
حجمي که نصب ميکنه 1.38 گيگ هستش .نقل قول:
ضمنا روي دي وي دي بازي دو تا فايل براي نصب بازي هست .يکيش به نام Infernal .part1.exe هستش که يه فايل اجرايي هست. و ديگري يه فايل زيپ با نام Infernal.part2.rar
بازی اینفرنال نیازی به کارت گرافیگ قوی نداره من این بازی رو با کارت گرافیگ 6200 در رزولیشن 1024 در 764 که تمام گزینه ها روی high بودن بازی کردم البته بازی اسونی نیست هر جا مشکل پیدا کردی بگو راهنمایت کنمنقل قول:
اما یک نکته این بازی برای اجرا شدن به phyex احتیاج داره ببین در dvd نصب بازی این نرم افزار هست یا نه باید باشه اونم باید نصب کنی اگه اونو نصب کردی و باز این خطا رو میده احتمالا dvd بازیت خرابه
نسخه بازیتو عوض کن. نسخه Original Installation بگیر که به قول دوستمون Physx هم داشته باشه. فکر کنم اندازه یه مقداری بیشتر بود. به هر حال اینکه نسخه های Unzip ممکنه همین مشکل هارو داشته باشه.نقل قول:
برنامه phyexهم نصبه ....نقل قول:
اما یک نکته این بازی برای اجرا شدن به phyex احتیاج داره ببین در dvd نصب بازی این نرم افزار هست یا نه باید باشه
physx هم داره...نقل قول:
نسخه بازیتو عوض کن. نسخه Original Installation بگیر که به قول دوستمون Physx هم داشته باشه.
من الان بازیو نصب کردم حجم کاملش 1.55 GB هست. نسختو عوض کن. بعد ورژن Physx باید از 6.10.6 بالا تر باشه.نقل قول:
ورژنش 6.10.5.0هستش .نقل قول:
تو اينترنت بگردم ميتونم ورژن بالاترشو بگيرم ؟
فکر کنم ولی حجمش 21mb + هست. تازه تو میگی 1.38gb اصلش 1.55gb . مال نسخته. عوضش کن چون تو اخطارش هم میگه بازی کامل نصب نشده.نقل قول:
آره برم عوضش کنم .نقل قول:
ممنون از راهنمايت
سلام دوستان
من این بازی رونصب کردم ولی در زمان کلید برروی ایکون پیغام زیر رو میده لطفا راهنمایی کنید.
windows cannot access the specified device;path,or file.you may not hqve the appropriate permissions to access the item
در ضمن بازی که من نصب کردم نیازی به کرک ویا درایو مجازی ندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسن کسی نمی خواد جواب منو بده.بخدا مشکل دارم
فدای همه تون:41:
اسم بازیت فقط بالانسه؟Balance؟قدیمیه؟نقل قول:
نقل قول:
برای سومین بار این سوالم رو دارم تکرار میکنم، یعنی واقعا کسی نمیدونه ؟؟؟
نقل قول:
من نمی دونم شما چه پچ و کرکی رو دانلود کردی ولی آدرس پچ و کرکی که hitak ادعا میکنه سالمه رو برات میذارم دانلود کن شاید کارت راه بیفته:
کد:http://www.hitakin.com/file-74.html
در ضمن ممکنه اصلا یازی که خریدی خراب باشه و همه مشکل از خود بازی باشه...کد:http://www.hitakin.com/file-78.html
من اینو امتحان کردم ولی کار نکرد .نقل قول:
ورژن بالاتر هست اگه کارت گرافیگت از سری 8 باشه اخرین درایور خودش این pheyx رو برات نصب میکنه اما باید با همین که روی dvd هست اجرا بشه احتمالا ایراد از خود dvd هستنقل قول:
ممنون که شما جواب دادید.نقل قول:
خیر، ایراد از بازی نیست، چون همین دی وی دی رو دوست دیگری نصب کردند.
به نظر میاد کرایسیس رو تموم کرده باشید، من در مرحله Reckoning اون جایی که روی ناو جنگی هستی و باید یه Alien عظیم که از آب بیرون میاد رو نابود کنی، نمیدونم باید چطور این کار رو بکنم. لطفا منو راهنمایی کنید.
نقل قول:
با اجازه مدیریت تاپیک:20:
فکر کنم مرحله آخر رو میگی این آخر کاری یه کم دردسر داره اول باید اون قسمت هایی رو که دو طرفش قرار داره و باهاشون شلیک میکنه رو بزنی و نابود کنی البته وقتی می تونی این کار رو بکنی که داره آماده شلیک میشه (حالا اگه با راکت لنچر این کار رو بکنی راحت تره که اون دور و برا زیاده) وقتی این کار رو کردی از آب میاد بیرون وقتی بیرون اومد با اون اسلحه که روی هدف قفل میکنه وقتی راه ورودش رو که زیرش قرار داره رو باز کرد روی قلبش قفل کن و شلیک کن(اگر هم اون اسلحه رو نداری همون راکت لنچر کارت رو راه می اندازه البته با یه کم دردسر بیشتر ) فکر کنم با یه یا دو شلیک نابود شه:46:
موفق باشی ...
دوستان بازي pes 2009
سيستم مورد نياز بازي رو كه اوكي هست
فقط نصب كردم بدون مشكل و كرك رو هم اوكي كردم
وارد بازي كه ميخوام بشم
اون پنجره لودينگ مياد و ديگه اصلا هيچي به هيچي!!!
وارد بازي نميشه
جريان چيه؟
يا حق (: