این داره مشکل از سر و روش میباره... این فقط یک فایل DFF هست فکر کنم. از رو لینک میشه فهمید.
اصلا بزار یکم روشنت کنم:
هر ماشین دو فایل داره.
یکی DFF که اسکلت ماشینه و یکی TXD که ظاهر و رنگ و تزئینات ماشینه.
غیر از اینها چهار فایل تو پوشه DATA هست که هر ماشینی میاری باید این چهار تا فایل تغییر کنه. البته اگر ماشینی که میاری دقیقا مثل ماشینی باشه که بجاش میبری یعنی میندازی بیرون؛ ممکنه یکی یا دو تا از این چهار تا تغییر نکنه.
این چهار تا:
Handling.cfg ماشین جدید شما سرعت متفاوت، شتاب متفاوت و ترمز ها و چراغها و همه چیش با قبلی متفاوته دیگه؟؟؟ این فایل کارش همینه.
Vehicles.IDE ماشین جدید شما چرخهاش مثل قبلی نیست که؟؟؟ از نظر عرض و طول. همچنین تعداد فراوانی ماشین و ارتفاع از سطح زمین و چیزهای دیگش متفاوته دیگه؟؟؟ این فایل هم کارش اینه و اگر اینو تغییر ندی بازی گیر میکنه.
Carcols.DAT ماشین جدیدت رنگهای بهتری میخواد. این کارش در رابطه با رنگ ماشیناس. البته تغییر ندی هیچ اتفاقی نمی افته ولی اگر اعدادی که به عنوان رنگ وارد میکنی اشتباه باشه بازی در هنگام LOAD شدن و یا در حین بازی گیر میکنه.
carmods.DAT ماشین جدید شما هم اسپرت میشه. ولی با ماشین قبلی فرق میکنه. این فایل نوع اسپرت ماشین رو مشخص میکنه. معمولا این فایل رو اگر تغییر ندی تو گاراژهای اسپرت بازی گیر میکنه. مثلا یک پراید رو به جای ماشین JESTER که بیاری؛ Jester روش سپر نصب میشه و شما برای پراید میزنی سپر نصب بشه و چون از قبل چنین چیزی برای پراید درست نشده بازی گیر میکنه...
نرم افزار IMG Tool تعداد فایلها رو میشمره. فکر میکنم 16319 تا باشه. هیچ وقت نباید از این تعداد بیشتر بشه یا کمتر. متوجه شدی؟؟؟ مگر در موارد خاص که میخوای نقشه به بازی اضافه کنی که اون هم بیشتر میشه. نباید کمتر بشه.
امیدوارم کمکی تونسته باشم بکنم.