سلام دوستان عزیز
بچه ها من n55 دارم که الان موثعیت فروشش پیش اومده برام و از لبتاپ فوق العاده راضی ام حالا میخواستم ببینم من اینو n55 خودمه بفروشم به n550 محاجرت کنم همه چی اومی به نظر شما
n55 کیفیت ساخت فوق العاده بالایی داره و واقعا ازاش راضی هستم ولی 550 رو دوستانی که دارن لطف کنن بگن چطوره ؟
دمای لب تاپ در استفاده ی معمولی چنده؟ لطفا با نرم افزار CPUID HWMonitor چک کنید عکسشو بزارید اینجا مصلا بعد از 4 ساعت روشن بودن لب تاپ
و مورد بعدی که میخواستم سوال کنم اینه که من n55 رو روزی 16 تا 20 ساعت روشن میزارم تا حالا آخ نگفته الان 2 سالی میشه میخوساتم ببینم 550 چطور عمل میکنه ؟
2 تا سوالی که برام باقی مونده هنگام خرید لبتاپ حتی اگه ویندوز ارجینال روش باشه سی دی ارجینال درایور های دستگاه رو داخل جعبه گداشته ایسوز یا خیر؟
و این که من زیر دستگاه رو نگاه کردم اصلا جای باز کردن نداره (مثل مدل های دیگه که مثلا من بخوام رم سیستم رو بالا ببرم باید کل قاب زیرین دستگاه رو باز کنم!!! تا حالا تو مدل های دیگه ندیده بودم ؟ چرا این کارو کرده!؟
و این که در آخر صفحه ی نمایش لبتاپ فعلیم n55 مات هستش حالا اگه ردیف شد این 550 رو بگیریم به نظر شما لمسی رو بگیرم براقه باعث ادیت نمیشه؟
کلا آمار خرابی لمسی بیشتر نیست؟؟ ( کلی درام میکم از پیکسل سوخته تا هزینه تعویض و....)