ممنونم که کمک کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید برم حساب فروشنده رو کف دستش بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ممنونم که کمک کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید برم حساب فروشنده رو کف دستش بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز اگر باطری شما از نوع استیل باشه یا همون تمام نقره ای که حالت آهنی داشته باشه اصلهنقل قول:
ولی اگر پشت باطریتون حالت پلاستیک یا خاکستری رنگ هست باطریتون تقلبیه
معمولا گوشی هایی به این صورت ، خودشون هم تقلبی هستند
موفق باشید
یه مشکل اساسی:
من یه k750 دارم که یک عکسی رو بصورت mms درست کردم و روش آهنگ گذاشتم و توی template یا همون نمونه خودمون کپی کردم
حالا میخوام برش گردونم یا عکس رو یجوری برگردونم و روی کامپیوتر بریزم تا بتونم ازش کپی بگیرم ولی اصلا همچین امکانی نداره
در اصل اینه که من حالا از اون عکس که خیلی برام مهمه فقط یدونه دارم و اونم توی template هست
لطفا بگید چطوری میشه این عکس رو توی کامپیوتر مشاهده کرد
با سلام به خدمت دوستان چند تا سوال داشتم فرق این فایلها در چیه
R1BC002 و R1N035 و R1NA005 و R1CA021 و ....
چون من میخوام k750 رو به w800 تبدیل کنم و نمییدونم در مورد fs یا مین از کدومشون استفاده کنم ؟
یکی هم اینکه مثلا در مورد این فایل K750_R1DB001_MAIN_CHINA_CL_RED49.mbn چه فرقی با بقیه داره میشه استفاده کرد ؟چینیه چیه؟
در اخر برای تبدیل 750 800 دقیقا از کدومها باید استفاده کنم و همین طور 800 به 750 ؟
و آیا پس از استفاده از این فایلها زبان فارسی وجود داره یا نه ؟
با تشکر از دوستان
من مشکلی با k750 خودم دارم یعنی میخواستم با برنامه ی seoteel صداش رو زیاد کنم که زدم گوشی سوخت بعد بردم دادم فلش کردنش حالا را به را گوشی هنگ میکنه و من مجبورم باطری رو در بیارم دوباره جاش بزنم .جالب اینجاست که گوشی هم اصل . دوستان اگر راهی داره کمک کنند . با تشکر .:41:
آقا رم 4 گیگ روی k750 جواب میده ؟؟ اگه مثلا 3.5 گیگ ازش رو پر کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟ ممنون .
سلام دوست عزیز از لحاظ ساپورت کردن رو که ساپورت میکنه ...:20:نقل قول:
اما اگر 3.5MB پر بشه سرعتش کمی پایین میاد شما اگر 2 بخری بهتره ...
در ضمت قیمت شیراز رو دارم 35 تومنه ...
موفق باشید
آخه من 1 گیگشو دارم و تقریبا 100 مگابات حافظه گوشیم خالیه اما سرعتش کم نشده . میخوام بدونم برای 4 گیگ هم همینطوره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رم دو گیگ رو تضمین میکنم که عالی جواب میده(البته اگه اصلی باشه).ولی 4 گیگ رو نمیدونم.روی W810 که جواب داده.
من همه مطالب تاپیک رو نخوندم. میشه حجم inbox رو افزایش داد.یعنی sms بیشتری ذخیره کرد.