اره عزیز .. دو تا کارت گرافیک داره... اینتل 4000 انبورده لپ تاپه .... انویدیا 740m هم که واسه کارهای سنگینه..... مثلا وقتی داری بازی می کنی از اینتل 4000 سوییچ میشه به 740m :n01:
Printable View
اره عزیز .. دو تا کارت گرافیک داره... اینتل 4000 انبورده لپ تاپه .... انویدیا 740m هم که واسه کارهای سنگینه..... مثلا وقتی داری بازی می کنی از اینتل 4000 سوییچ میشه به 740m :n01:
قدرت کارت گرافیک 740m در چه حده؟
قدرت خیلی بالایی داره...... از 635 بالاتره و مصرف کمتری داره....
از نظر من مشکل داغ کردن زیاد این لپ تاپ با این کارت گرافیک کمتردیده میشود
داداش لپ تاپو چند و از کجا خریدی؟
2600 نقدی خریدم
ساکن تهران نیستم
دادا اگه تونستی بعدا یه چندتا عکس ازش واسم بزار چون منم قراره تا هفته اینده بخرم...
راستی بعدا اگه خواستی می تونی بدی مغازه رمشو واست 8 کنن حدودا 70 تومن میشه:n20:
من امروز این مدل رو سفارش دادم ، هنوز درباره ال سی دیش با اطمینان نمیتونم چیزی بگمنقل قول:
به نظر من با باتری بازی های گرافیک بالا رو انجام نده ، هنگام استفاده از باتری در حالت پیشفرض لپ تاپ ها طوری گرافیک رو تنظیم میکنن مصرف کمتری داشته باشه ( که البته با تغییر در قسمت advanced ، pover option قابل تغییره ) از طرفی باطری عموش با دفعات پر و خالی شدن کم میشه بهتره کارایی که باتری رو زود خالی میکنه رو با شارژر انجام بدید
مبارک باشه.... چند خریدی؟ با چه گارانتی؟
ولی خداییش خیلی ارزون شده:n02:
به به لپتاپ داره روز به روز ارزون تر میشه جالبیش اینه کانفیگ بالاتر هم اومده نسبت به اونی که من دارم.
هر روز بخودم میگم ای خدا 3-4 ماه صبر میکردی 600-700 تومن الکی نمیدادی بره
کانفیگ قویترش رو هم میگرفتی.....
هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــعــــی چیکار کنیم دیگه.
نمیشه خودم رو همش سرزنش کنم که.
:n28::n03:
دوست گل من غصه نداره که.تازه ما با این که شاید روز به روز ضرر کنیم ولی اتفاقا باید خوشحال باشیم که همه چیز ارزون شه.داداشم خوب این بگو که اگه لپ تاپ من و شما ارزون شه خوب لپ تاپ های دیگه هم ارزون میشه پس ناراحتی نداره.البته شاید منم یه کم شعار دادم چون خودمم بعضی وقتها حسرت بعضی لپ تاپ های دیگرو میخورم.نقل قول: