پیداش کردمنقل قول:
Comodo Programs Manager
پیداش کردمنقل قول:
Comodo Programs Manager
درود
از دوستان کسی با این نرم افزار کار کرده؟
COMODO BackUp
میشه از ویندوز بکاپ گرفت؟
سرعت بکاپ گیریش و همینطور ریستورش چطوره؟
امکان ویرایش بکاپ رو داره؟
اگه از COMODO Time Machine استفاده کنیم به نظرتون دیگه نیازی به این برنامه هم پیدا میکنیم؟
در نهایت اگه کسی روی سیستمش داره لطفا کمی توضیح بده در موردش و همینطور چندتا شات از برنامه بزاره....تشکر
سلام من برای مدتی میخوام کمودو نداشته باشم ولی به سند باکس نیاز دارم الان که کمودو رو پاک کردم یک سند باکس خوب سراغ دارید ؟ که راحت هم ریجیستر بشه یا رایگان باشه ممنون
این نرم افزار رو سرچ کن توی گوگل...همون چیزیه که میخوای.نقل قول:
Sandboxie
سلامنقل قول:
من الان comodo backup رو دارم.دنبال یک برنامه برای بکاپ گیری اتوماتیک از فایلهام بودم که دیدم این بهترینه.چون مال یک شرکت امنیتی هم هست که چه بهتر.نیاز من رو که برآورده میکنه:
هر مسیری که بخواهی رو میتونی براش تعریف کنی.میتونی یک بکاپ سیو کنی و در اون چندین مسیر همزمان رو براش تعریف کنی و حتی بهش زمانبندی خاص بدی تا خودش اون مسیر رو دوباره بکاپ بگیره.در فرمتهای مختلف هم بکاپ میگیره که قابل تغییره مثل zip , iso و چند فرمت داخلی که با تکنولوژی خاصی رمزنگاری میشه.با این برنامه میشه از قسمتهای مختلف هارد و همچنین از رجیستری،پارتیشنها و.... بکاپ گرفت.قابلیت ریستور هم داره و سرعت برنامه هم خوبه.اگه در کنارش از comodo cloud هم نصب کنی میشه بکاپها رو به اونجا هم منتقل کرد.
در کل من کاملا ازش راضی هستم با زمانبندی هایی که بهش دادم بکاپهامو بدون مزاحمت انجام میده.
درودنقل قول:
مرسی از پاسخ.... آموزش تصویری ازش سراغ نداری ؟
یوتیوب داره.اینم یک pdf که با عکس توضیح دادهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوهاش ساده ست.ابتدا با چندتا فایل غیر مهم،خودت باهاش کار کن متوجه مراحل میشی.
سلام دوستان هر من امروز comodo رو نصب کردم ولی نمیتونم آپدیتش کنم
میتونید شما لطف کنید و آپلودتون رو یه جایی آپلود کنید که بتونم با دانلود منیجر اونو دانلود کنم.
متشکر میشم
comodo ی من ورژ ن جدیدشه.
مرسی ازر همه
سلامنقل قول:
سرورهای آپدیت دو روزه تعطیله. احتمالا فردا درست میشه.....
البته یکبار_پارسال_ تجربه حدودا 5 الی 6 روزه را داشتیم که این مورد رخ داد.
اگه تونستم یه نسخه برات آپ میکنم.
کد:
don't worry.....you are protected
the only practical effect on you is...
if you download a file that is malware then instead of being detected..it will be protected in sandbox....either way you are protected....worry not...
Comodo does have one of the largest malware harvesting operations....infrastructure is always expanding to keep up with this....this is why you get an amazingly high detection ratio...
bear with us just a bit...
thx
Melih
ممنون
متشکرم
اگه درست شد بهم خبر بدید اما اگه برام یه نسخه آپلود کنید خیلی بهتر میشه.