این لپ تاپ بهترین لپ تاپه من خودم واقعا ازش راضی هستم و به نظر من تا 2 ملیون تومان بهترین لپ تاپ همین 4540s هستش و من فقط مشکل بلوتوث و فینگر پرینت دارم که این مشکل رو اکثر دوستان باهاش مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه.نقل قول:
Printable View
این لپ تاپ بهترین لپ تاپه من خودم واقعا ازش راضی هستم و به نظر من تا 2 ملیون تومان بهترین لپ تاپ همین 4540s هستش و من فقط مشکل بلوتوث و فینگر پرینت دارم که این مشکل رو اکثر دوستان باهاش مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه.نقل قول:
دوست عزیز بلوتوث این لپ تاپ مشکلی نداره؛فقط یکسری راهکار خاص داره موقع نصب که باید اول درایور وای فای رو نصب کنی؛بعد وای فای رو وشن کنی و بعد درایور بلوتوث رو نصب کنی!نقل قول:
سلام آقا قربونت میشه بگی فینگرشو چطوری باز کنم؟ مظورم درپوششه؟!
وقتی فینگر پرینت نداشته باشه اون قسمت رو با در پوش می بندندنقل قول:
دوستان کسی اطلاعی داره درایور کارت گرافیک برا ویندوز 8.1 درست شد یا نه؟!
خیلی وقته که اومده! برو سایت amd.com دانلود کن. البته با خود ویندوزآپدیت هم میشهنقل قول:
درایورهایی که این سایت میذاره خیلی از مشکلات رو حل کرده، البته اسلیپ هنوز خرابه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم این بحث ها چی هست که اینجا راه انداحتید
روز اول که ویندوز 8.1 اومد من نصب کردم
هم گرافیک و هم اسلیپ و ..... همه چیز به خوبی کار میکنه
:) ما حتی بتاشو هم نصبیدیم همون اول ولی درایوری که برا کارت گرافیک داده بودن سوییچ نمیکرد!ینی مورد داشت!صداش هم همینطورنقل قول:
الان کسی هست واسه 8.1 درایورش خوب کار کنه و سوییچ کنه یعنی؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم بازی call of duty ghosts روی این لپ تاپ جواب میده یا نه ؟ روان اجرا میشه ؟
رم من 6 هست .
ممنون