من رشته ام تجربی تقریبا فیزیک چیزی نخوندم
یه کتاب جمع بندی خوب که بشه باهاش 10-20 درصد فیزیک بزنم میخوام چیزی هست تو بازار؟
:n27:ممنون میشم راهنمایی کنین اساسی گیرم
Printable View
من رشته ام تجربی تقریبا فیزیک چیزی نخوندم
یه کتاب جمع بندی خوب که بشه باهاش 10-20 درصد فیزیک بزنم میخوام چیزی هست تو بازار؟
:n27:ممنون میشم راهنمایی کنین اساسی گیرم
اینجا کمکتون می کنن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستمون که گفت کتاب واسه جمع بندی میخوا
یه کتاب جمع بندی مهر و ماه هست .
یکی از بچه ها پارسال همونو خونده بود 30 درصد زده بود
البته خیلی سبز فیزیک هم هست که امسال چاپ اولش اومد. اونم خوبه
بد نیس برای شروع . مطمئنا بهتر هم میشهنقل قول:
این سوالای سنجش اصلا خوب نیستن . حالا واسه این آزمون که هنوز درس ها رو تموم نکرده بودم گذشت . اما آزمون آخرش با قلمچی تداخل داره . به نظرم قلمچی برم بهتره :n27: اینطور نیس ؟
بچه ها بارم بندی امتحان های پیش دانشگاهی چطوره ؟
مثلا دیفرانسیل 15 نمره ترم دوم و 5 نمره ترم اول میادش ؟
من فکر میکنم اینا یه سری سوال که از سالهای قبل رو دستشون مونده بوده بهعلاوه یه تعداد سوال هم عجلهای سر هم کرده بودن، اینا رو قاطی کرده و به ما داده بودن! مثلا فیزیک یه سوال داشت که از کتاب حذف شده و مشخص بود اینو امسال طرح نکردن. البته من امیدوارم دوتا آزمون بعدیش بهتر باشه.نقل قول:
این سوالای سنجش اصلا خوب نیستن . حالا واسه این آزمون که هنوز درس ها رو تموم نکرده بودم گذشت . اما آزمون آخرش با قلمچی تداخل داره . به نظرم قلمچی برم بهتره :n27: اینطور نیس ؟
من تو کار تخمین رتبهی سنجش هم متحیرم! طرف تخمین رتبهی سنجشش تو منطقه شده 3000، بعد گزینه دو همین درصدها رو حدود 13000 منطقه تخمین میزنه!!
==
دوستان! صفحهی آخر فیزیک یک که سازوکار تلسکوپ و دوربین نجومی و میکروسکوپ رو شرح داده باید خوند؟!
توی آبی قلمچی که اونارو توضیح داده توی درسنامه ش! توی کنکور هم ازشون اومده بود!نقل قول:
مثلا اینکه از 2 عدسی چشمی و شیئی تشکیل شده و کدومش بزرگتره و تصویر توشون چطوریه و این حرفا!
آره اونجوریه فصل مشتق 12 نمره میادنقل قول:
مثلا دیفرانسیل 15 نمره ترم دوم و 5 نمره ترم اول میادش ؟
من این رو شنیدم ، مطمئن نیستم ، شنیدم نمره ی پیش یک و پیش دو یکی شده ، یعنی ده ده شده ، ده تا پیش یک ، ده نمره هم پیش دو ، برو آخرین امتحان رو از سایت بگیر یه نگاه بکن ببین چه جوری اومده ...
مال هنرشم زیاد خوب نبود. تو عمومی ها هم تستای ادبیات استاندارد بنظر نمیومدنقل قول: