میدونم کاری به امنیته سیستمم ندارم فقط میخوام نود نصب داشته باشم با خاموش بودن real time.........:n29:نقل قول:
Printable View
میدونم کاری به امنیته سیستمم ندارم فقط میخوام نود نصب داشته باشم با خاموش بودن real time.........:n29:نقل قول:
باشه هر طور که میخواهید!نقل قول:
نود رو باز کنید کلید f5 رو بزنید بعد رویه کامپیوتر بعد انتی ویروس و آنتی اسپایور و بعد رویه realtime اونجا هر کاری خواستید با هاش بکونید میتونید همه تیک هارو وردارید میتونی تیک شروع اتوماتیک realtime رو بردارید!
چرا میخوام وارد سایتهای دانلود بشم اررور میده؟
مثل پی 30 دانلود یا آسان دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سرچ کنی میتونی راه حلشو پیدا کنی.من که نتونستم برات بزارم
نقل قول:خوب شما ها باید web access protection رو تویه صفحه ستاپ زیر آپدیت خاموش کنید!نقل قول:
یه سرچ کنی میتونی راه حلشو پیدا کنی.من که نتونستم برات بزارم
همین!:n05:
خوب من اینجارو گشتم real time خاموش نمیشه.....نقل قول:
خوب منم دیگه بلد نیستم!نقل قول:
تنها کار فکرکنم همون خاموش شدن تا ریست هستش!
چون کار خطرناکیه ایست فقط اینو گذاشته!
تازه کار سختی هم نیست فقط میخواد هر بار اومد ویندوز بالا برید و غیر فعالش کنید!{تا ریست}
ببینید من یه سری فایلام ویروسیه مثلا ...نمیخوام وقتی این لاممصب میاد بالا اونارو پاک کنه...
نقل قول:برید تویه نود کلید f5 رو بزنیم بعد رویه کامپیوتر بعد آنتی ویروس و انتی اسپایور بعدexclosions بزنید و بعد رویه ادد و فایل مورد نظر رو انتخابب کنید و بعد هم اوکی کنید و فایل رو اجرا کنیم!:n01:
این راه اوله!
راه دوم:
برید داخل نود بعد صفحه ستاپ{پایین آپدیت} بعد اونجا real time رو رویه disable unti reboot بزارید بعد مشکل درست میشه!{راه اول بیشتر توصیه میشه}
در مورد این که برایه همیشه خاموش باشه باید بگم که همچین امکانی وجود نداره{اون جور که من میدونم}
شما راه اول رو برو برایه همیشه دیگه به فایلت گیر نمیده
یک توضیح کامل درباره HIPS نود 32 بدید