سلام دوستان.اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.یه خونه 200 متری دارم تو کردستان عراق.متاسفانه اینجامثل ایران لوله کشی گاز نیست .فقط گازتوکپسول واسه اجاق گاز استفاده میکنیم.واسه گرمای خونه هم از اجاق نفتی استفاده میکنیم که هم خیلی بو میده هم خونه رو خیلی مرطوب میکنههم واقعا گرونه.واسه گرمای آب هم از آبگرمکن برقی استفاده میکنیم چون اینجا تقریبا برق ارزونه ولی همیشه برق نداریم یعنی بعضی رو.ا شاید 56ساعت برق نداشته باشیم.یه مدته تصمیم گرفتم واسه گرم کردن خونه از سیستم شوفاژ استفاده کنم و واسه هر اتاق یه رادیاتور بزارم ولی اینجا هرچی گشتم کسی این سیستمو خوب بلد نیست تصمیم گرفتم خودم بزارم.کف خونمون کلا پارکر زدیم.سقفشم کاذب.دیواراش همه عایق پلاستیکیه.شهرمون کلا زمستونای سرد وطولانی داره.حالا چند تا سوال داشتم اگه راهنماییم کنی.
1.احتیاج به پکیج گازی برقی دارم آیا همچین پکیجی هست.یا اصلا احتیاج به پکیج نداره.یهنی خودم توش موندم پکیج بزارم یا یه آبگرمکن برقی گازی با یه پمپ.ترموستات و ...
2.یه اتاق 6*4 داریم یه 4*5.یه سالن 7*5 باید چه نوع رادیاتوری بزارم.تعداد پره هاش چند تا باشه.اصلا گرمایش از کف بزارم یا رادیاتور
3.از چه نوع لوله ای استفاده کنم.یلاستیکی یا فلزی.
4.اگه خواستم از آبگرمکن استفاده کنم حجمش چند لیتر باشه خوبه.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.