کپی کردن رو می تونند انجام بدند . چرا خودتون تست نمی کنید؟ ولی فکر کنم بشه درایور usb رو ریمو کرد که گست فکر کنم نمی تونه داریور نصب کنه.نقل قول:
Printable View
کپی کردن رو می تونند انجام بدند . چرا خودتون تست نمی کنید؟ ولی فکر کنم بشه درایور usb رو ریمو کرد که گست فکر کنم نمی تونه داریور نصب کنه.نقل قول:
سلام من یه مطلب میخوام در مورد ترافیک شبکه که بیاد بگه اصلا ترافیک شبکه چی هست چی باعث ترافیک شبکه میشه برای جلوگیری ایجاد ترافیک شبکه باید چیکار کرد
خیلی گشتم ولی مطلب خوب فارسی گیر نیومد:41:
سلام مرسی از این که جواب دادین!!!!!!مشکل قبلی من با netfee حل شد.اما حالا با web query مشکل دادم.کسی نظری داره؟
سلام
ما تو شركتمون يه شبكه وايرلس Work Group داريم كه هر چند وقت يه بار يه سري از سيستم ها از شبكه خارج مي شن. يعني به اينترنت دسترسي دارن ولي وارد بقيه يا بعضي از بقيه سيستم ها نمي شن. يا گاهي ميشه كه از يه سيستمي ميشه تو سيستم ديگه رفت ولي از سيستم دوم نميشه به سيستم اول دسترسي داشت! هربار هم كه يكي از اين مهندس (!) هاي اين شركت هاي بيرون رو مياريم كه مثلا درستش كنه يا بدتر يه گند ديگه بهش اضافه مي كنه كه مجبور مي شيم كل سيستم ها رو از نو ويندوز كنيم يا درست مي كنه ولي دو روز بعد همون آش و همون كاسه. دهنم واقعا صاف شده. توروخدا كمك كنيد بگيد چيكارشون كنم. پير شدم!
با اتوماتیک کردن و یا دستی کردن آی پی ها هم چیزی درست نمیشه.
دم همه تون گرم.
ببینم تنضیمات local policy رو برای work group روی همه سیستم هات انجام دادی؟
سلام . 5 تا کامپیوتر و می خوام با وایمکس ایرانسل اینترنت بدم . سوییچ و لوازمم همه چی هست . چه جوری آی پی هاش کانفیگ می شن ؟ فکر کنم باید به وایمکس گت وی 172.17.17.1 را بدم . درسته ؟ کجا اینو بزنم / get way یا subnet musk
زیر دیپلم صحبت کنید من زیاد تخصصی وارد نیستم. (; اگه میشه یه کم بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
سؤال من اينه كه آيا ميشه يك روتر داشت كه هر دو اينترفيس آن به يك شبكه وصل باشند يادرواقع آدرس هاي آن از يك نت آيدي باشند؟:13:
سلام دوستان
به نظر شما شير كردن اينترنت بين سه تا ساختمون كه هر كدوم 100 متر با اون يكي فاصله دارن و تو هر ساختمون هم مي خوايي 3 تا دستگاه اينترنت داشته باشند حدودا چه قدر خرج بر مي داره ؟
سلام
پیغام هشدار زیر هم بغضی اوقات میاد
there is an IP address conflict with another system on network
مودمم هم ریست کردم:13: