سلام به جاي كلي نوشتن و اينكه شما به اطلاعات من اعتماد كننين من دو تا سايت زير رو معرفي ميكنمنقل قول:
[HTML]www.banklaptopiran.com[/HTML]
[HTML]www.sarzamin.ir[/HTML]
وخود سايت hp
[HTML]www.hp.con[/HTML]
Printable View
سلام به جاي كلي نوشتن و اينكه شما به اطلاعات من اعتماد كننين من دو تا سايت زير رو معرفي ميكنمنقل قول:
[HTML]www.banklaptopiran.com[/HTML]
[HTML]www.sarzamin.ir[/HTML]
وخود سايت hp
[HTML]www.hp.con[/HTML]
نقل قول:
ممنون میشم جواب بدین
این لینکشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
نزدیک 600 مگابایت تا الان دانلود کردم
فکر کنم بالای 1گیگ باشه
دوستان من پس از دو هفته تحقیق و گشت و گذار تو اینترنت و پس از تقریبا 50، 60 ساعت تحقیق به این نتیجه رسیدم که 6080 رو بخرم. کل این تاپیک رو ازصفحه یک تا همین صفحه رو هم، 3 روزه خوندم. اما یک سوال داشتم :
همین که قصد قطعی پیدا کردم این مدل رو بخرم اچ پی یه مدل جدید داده به نام HP Pavilion DV6-6177 - USB3 - VGA 2GB که همه ی امکاناتش دقیقا عین 6080 هست فقط کارت گرافیکش شده دو گیگ. با این مدل خیلی مردد شدم که کدوم رو بخرم. الان قیمت 6080، تقریبا 1.180 هزار تومن هست و قیمت 6177 تقریبا 1.310 هزار تومن هست، به نظر شما ارزشش رو داره به خاطر کارت گرافیک 2 گیگ، 130 هزار تومن بیشتر پول بدم؟
امیدوارم که دوستان جواب این سوال رو بدند
با تشکر
سلام
ممنون از همگی
ببخشید منظورتون رو نفهمیدم آخه همه ی سایت ها زدند که سرعتش 5400 هستنقل قول:
دوست عزيز هارد 6080 نوع 2+ هست يعني سرعتش 7200rpm
در مورد Ssd
من خودم سیستمم هم i7 هست همون اول یک ssd گرفتم براش ولی چون 32 بود کم می اورد فضا یک 32 دیگه هم گرفتم گذاشتم کنارش و رید 0 کردم ولی نمی دونم چرا سرعت خواندن تک فایلش کمه یعنی با این پولی که دادم اصلا به صرفه نیست تا اونجایی که یادمه هر کدوم رو 140 گرفتم مدل اولی a-data 32gb s591 دومی هم a-data 32gb s596 فک کنم بود هر کدوم سرعت خواندن تک فایلشون میبایست 250 باشه ولی با رید الان که تست می کنم 159 هست اینطوری که اصلا به صرفه نیست ولی اینم بگم سرعت باز کردن نرم افزار ها فوق العاده بالا هست همین طور بوت سیستم که خیلی وقت ها اصلا صفحه ی welcom رو نمی بینم
قبلا کمی سرعت ssd هام بالاتر بود ولی همین طوری کمتر شد اگه قرار باشه 200 بدم 60 گیگشو بگیرم باز اینطوری سرعت کم بشه و رید هم که نمیشه کرد در لپ تاپ که فایده نداره فقط خیالمون از ضربه خوردن و بد سکتور راحته ولی خدایش سرعتشون در فایل های کوچیک چند برابر هارده که خب بیشتر نرم افزار ها و همین طور سیستم عامل از فایل های کوچیک تشکیل شده نه یک تک فایل بزرگ
این تست رو خودم گرفتم: سمت راستی هارده سیگیت 7200 2 ترا هست و سمت چپ همون دو تا ssd که نوشتم و رید 0 هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما ارزش داره 200 تومان ssd برای این لپ تاپ؟ جدا اگه ارزش داره پول جمع کنم بخرم (پولی که اگه زود تر گذاشته بودم میشد 6090 خرید حالا به نظرتون ارزش 6080 + ssd بیشتر از 6090 هست که فقط به بلوریش مینازه؟)قبلشم می خواستم بلوری بزارم دیدم ارزش نداره دی وی دی رو بر می داشتند 115 هم می گرفتند حیف بود برای چیزی که اصلا استفاده هم نمیشه بعد باتری می خواستم بگیرم که دیدم خیلی خوبه 3-4 ساعت کار میکنه فقط داخل بازی یکم کمه که ssd بگیرم شاید بیشتر هم بشه عمر باتری چون کم مصرف تر هم هست
ممنون از همگی
با سپاس
:11:
والا من فیلمش رو که دیدم متعجب شدم.واقعا سریع اجرا میکرد.در ضمن دقت داشته باشید سرعت خوندن و کپی یک فایل مهم نیست! چون ویندوز وقتی اجرا میشه با نرم افزار ها کلی فایل هست.که بنظرم باید به سرعت اگه اشتباه نکنم 4K توجه کرد.در ضمن اون ای دیتا هم باید سرعتش پایین بوده باشه.وگرنه دلیلش چی میتونه باشه؟نقل قول:
ببینید دوست عزیز به دلیل این که کمپانی اچ پی بزرگترین تولید کننده سیستم کامپیوتری و به خصوص نوت بوک هست سیاست بخش تولید و فروش کامپیوتر این کمپانی میتنی بر عرضه مختلف و پرتنوع محصولات و به روز کردن اون ها هر سه ماه یک بار هست....نقل قول:
به همین دلیل ممکن هست برای بسیاری از افراد این موضوع خوشایند یا ناخوشایند به لحاظ تصمیم در انتخاب باشه....
کانفیگ هر دو تقریبا یکی هست فقط 6177 مموری اختصاصی 2 گیگ داره که به هیچ عنوان برتری محسوب نمی شه و نمی تونه دلیل برجسته ای برای خرید باشه....
به عبارت دیگر از لحاظ پرفورمنس گرافیکی فرقی با مدل های دیگه نداره و نمی تونین صرفا به این دلیل برتری خاصی بهش نسبت بدین....
متاسفانه پهنای باند مموری هنوز 128بیت هست و به همین دلیل هست که تفاوت قابل توجه با سایر مدل ها نداره....
رنگ این مدل هم نقره ای و بدنه Aluminium Brush....
راستی دوستان مشخصات لپ تاپ 6177 رو می تونید تو سایت زیر مشاهده کنید :
اینم مشخصاتش توی یاس لپ تاپ :کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5082212-5116504.html
راستی دوستان کارت گرافی AMD Radeon 6770M - 2GB up DDR5 مدل 6177 از لحاظ performance چقدر با AMD Radeon 6770M -1GB DDR5 مدل 6080 فرق داره؟ سایتی هست که پرفورمنس هاشون رو مقایسه کرده باشه؟کد:http://www.yaslaptop.ir/index.php?productID=324
دوستان خواهشا من رو در مورد خرید 6177 یا 6080 کمک کنید . .
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
از راهنمایی شما ممنونمنقل قول:
اینجور که میفرمایید انگار 2 تاشون یک مدل هستند.ولی فرقشون تو حافظه اختصاصی گرافیک هست که اونم کم بیاره میتونه از رم کمک بگیره/مثلا Geforce 9500GT هم 512 هست هم 1 گیگ.فرقشون تو حافظه.فکر نکنم تفاوت دیگه ای داشته باشن!نقل قول:
تفاوت Chipset Intel® HM65 با Chipset Intel® HM67 چیه؟فرق خیلی مهمی دارند ؟
از 6090 کدوم یکیشونه؟
راستی بین 6090 و n53sn کدوم بهتره ؟
با دلیل بگید.به جز طراحی.