اوکی دوست من
خوب از یک محافظ استفاده کن تا نگران این موضوع نباشی ...
ضمن اینکه تا این حد هم حساس نیست ... مطمئن باش
........
ممنون از توجهتون به توصیه ی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اوکی دوست من
خوب از یک محافظ استفاده کن تا نگران این موضوع نباشی ...
ضمن اینکه تا این حد هم حساس نیست ... مطمئن باش
........
ممنون از توجهتون به توصیه ی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم ولی از شما یه سوال دارم اگه برق بره محافظ برق ذخیره کرده که برق بده به لپتاپ تا سیستمش اسیب نبینه؟نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
دوستان من یه لپ تاپ inspiron1525دارم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ویندوز را روش نصب کنم اصلا هارد رو نمی شناسه دوستان می دونند مشکل از کجاست . ببخشید اگه سوال تکراریه اخه تاپیک خیلی زیاده .
متشکرم
1- اگر می خواهید XP نصب کنید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیدنقل قول:
2- اگر ویستا هارد را نمی شناسد ، هنگام پارتیشن بندی که پارتیشن ها نشان داده نمی شوند، باید درایور intel matrix mass storage را از سایت دل مربوط به درایورهای لپ تاپ خودتان دانلود و بعد روی دیسکی رایت کنید و دکمه load drivers را بزنید و درایور ها را لود کنید
چیزی که در هنگام قطع برق آسیب اصلی رو به سیستم وارد میکنه ... نوسانات اونه .. نه قطع سیستم برق رسانی ... که تقریبا میشه ازش صرف نظر کردنقل قول:
خواهش میکنم ولی از شما یه سوال دارم اگه برق بره محافظ برق ذخیره کرده که برق بده به لپتاپ تا سیستمش اسیب نبینه؟
اونایی که ارتعاشات پاس کردن میدونن : دی
سلام.
من دوستم یه لب تاب دل سری xps گرفته که تک پارتیشن هم هست.
وقتی از بیرون درایو C حجم قابل استفادش رو نگاه میکنیم 44 gig کمتر از وقتیه که میریم تو درایو و همه ی فایل ها رو باهم میگیریم.
یعنی این وسط یه چیزی در حدود 44 گیگ گم شده به نظر شما مشکل چیه؟
با سلام
من چند وقتی هست که یه لب تاپ سوزوکی مدل z440 خریدم.البت هدست دوم ولی تمیز و نو
یک مشکل در موردش دارم خواهش می کنم منو راهنمایی کنید:
وقتی روشنش می کنم فنش شروع به کار مکنه و اصلا قطع نمیشه حتی وقتی اصلا برنامه ای اجرا نمیشه و فقط صفحه دسکتاپ هستش و CPU usage هم چیزیو نشون نمیده ولی وقتی کار سنگین ازش می کشم سرعت فن زیاد میشه و وقتی دوباره به حالت عادی بر می گردم سرعت فن پایین میاد ولی هیچ وقت قطع نمیشه.آیا همیشه باید فنش کار کنه یا یه چیزیش هست؟
یه سوال دیگه هم این که وقتی روشنش می کنم صدای قرچ قرچ از توش میاد مثل صدای هارد ولی حتی وقتی چراغ هارد هم خاموشه بازم این صدا رو میده و در طول زمانی که روشنه بازم همین طوره،خواهش می کنم کمکم کنید این عادیه یا نه؟مشکل چیه؟
نقل قول:
این سوال جوابی نداشت یا نباید اینجا مطرح می کردم ؟؟
:41::41::41::41::41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] operation not found پیغام
سلام دوستان من یه نوت بوک Toshiba دارم و دقیقا ویندوز xp روش بود 3 سال
الان میزنه operation System Not found و الان هاردو نمیشناسه
و تنظیماتی که دوستان گفتن که تو setup باید انجام بشه رو مال من نداره اصلا چه کار کنم
لطفا کمک کنید
دوستان راهی است که موقتا صفحه ماوس روی کیبورد رو غیر فعال کرد؟