سلام. یه سوال داشتم که آیا خرید از دستگاه های کارتخوان توی مغازه ها، سقف معینی در روز داره ؟
Printable View
سلام. یه سوال داشتم که آیا خرید از دستگاه های کارتخوان توی مغازه ها، سقف معینی در روز داره ؟
فکر نمیکنم سقف داشته باشهنقل قول:
سلام
میزان بیشتر سود میده یا تعاونی ثامن الائمه ؟
اولی رو میدونم سالانه 20 درصد میده دومی رو نمی دونم
ثامن پرسیده بودم - الان یادم نیست ولی زیر 20 درصد هست.نقل قول:
نقل قول:
سلام
ثامن بین 17 تا 20 بسته به میزان پولتون سود میده
سلامنقل قول:
سلام دوستان اگر به بانکی که در اون حساب دارم مراجعه کنم و بخوام که برام مشخص کنند از چه کارتهایی به کارتم انتقال وجه صورت گرفته:
1-فقط شماره کارت طرف رو میگن یا اسمش هم مشخص میشه؟
2-تایم خاصی داره؟ مثلا تا 6ماه اخیر بهم گفته میشه؟ یا بطور کلی کارتهایی که انتقال وجه به حسابم داشتند مشخص میشه ((بازه زمانی مشخصی داره))؟
توی پرینتی که از بانک بگیرید نام بانک / ساعت / تاریخ / شماره سند/ شرح سند / شماره ترمینال / درگاه (خود پرداز یا pos) / شماره کارت / درج میشود
بسته به نوع بانک هستش معمولا کل دوره رو هم درخواست بدید بهتون میدن ولی مثلا تا چند ماهش رایگان پرینتش از چند ماه بیشتر برای هر صفحه مبلغ مورد نظرشون رو ازتون گرفته میشه که اینم برای هر بانک با یه بانک دیگه فرق داره .
سلام میخواستم یه حساب بانکی جدید باز کنم
واسه کارت عابر بانکش لازم دارم بیشتر برای خرید اینترنتی و خرید با کارت خوان.
اون بانکی که من ازش دارم چندان خدماتش جالب نیست
اگه جنبه تبلیغاتی نداره راهنماییم کنید
اعصابمو خود کرده این بانکه :n03:
همین ملی اینترنتی کارتو راه میندازه.نقل قول:
قبلا از سایتش به هر کارتی نمیشد انتقال کرد ولی تازهگیا درستش کرده ولی باید اینترنت بانکشو فعال کنی. اگه فعال نکنی فقط میتونی به حساب بانک ملی انتقال بدی.
دوستان در مورد این باشگاه مشتریان ملت میشه یه اطلاعاتی به من بدید
من عضوش شدم.
برای اون قسمتی که نوشته 2تا از کارتهای عضو شتابرو میشه وارد کرد میشه 2 تا کارت بانک دیگه مثلا ملی و صادرات رو وارد کرد؟
برای کسب امتیاز بالاتر خودتون چه راهی رو امتحان کرده اید یا پیشنهاد میکنید؟
به نظر من ارزش نداره چون اولا امتیازی که بابت ثبت کارت شتابی می ده نقره ای هست که قابل تبدیل به پول نیست و آنگهی بابت ثبت هر کدوم باید هزار تومن هم بدی.:n17: دی:n20:نقل قول:
مگر اینکه از اون کارتها استفاده زیادی داشته باشی که اون وقت فرق می کنه.
بایستی با اون کارتهای شتابی از پرتال اینترنتی یا پوز ملت خرید کنی و شمارشو رو توی پنل کاربری خودت ثبت کنی
فکر کنم بتونی اینترنتی هزار تومن شارژ بخری یا قبض بریزی و شماره ارجاع رو بدست بیاری