زیاد حرف زدن اخرش پشیمانیه ....
Printable View
زیاد حرف زدن اخرش پشیمانیه ....
بهتره همیشه خونسرد باشیم و در اجتماع درست با هم بر خورد کنیم تا همه روزشون رو به خوبی اغاز و به خوبی به پایان برسونند.
این جوری از بسیاری از هنجار شکنی ها در جامعه جلو گیری میشه.
سعی کنید وقتی که در جمعی قرار گرفتید با کسی در گوشی حرف نزنید.این کار باعث بوجود آمدن سوء تفاهم و حساسیت و همچنی بی احترامی به دیگران میشه
هر چیز گرونی با کیفیت نیست و بر عکس...
به کسی رو ندید که سوارتون میشه:41:
یه تجربه ای که نمیدونم میشه بهش تجربه گفت یا نه!شبا گوشیتون رو روشن میزارین؟شده که شب نتونین خوب بخوابین؟دلیلش همینه.چون شما تو یه محیط بسته هستین گوشی دنبال انتن میگرده.و چون شما هم تو اون محیط هستین روی شما هم اثر میزاره.من سال پیش همیشه گوشیم رو روشن میزاشتم و شبا خوب نمیخابیدم و اینکه بعدا تصمیم گرفتم شبا خاموشش کنم و دیدم شبارو راحت میخابم.
دوستان برین از همین الان به فکر کلاس زبان انگلیسی باشید تا مثله من و رفقام به مشکل برخورد نکنید.من سه سال پیش زبانو شروع کرده بودم و مرتب کلاس میرفتم اما به بهانه ی کلاس کنکور قیدشو زدم و الان خیلی خیلی خیلی پشیمونم
زیاد مدام پشت کامپیوتر نشینین و هر 15 دقیقه چند لحظه به یک محیط تاریک و دور خیره شین و پلک بزنین تا به چشمتون زیاد فشار نیاد
از عواقب زیاد با کامپیوتر ور رفتن عینکی شدنه که من هم دیروز به جمع عینک زن ها اضافه شدم :31::13:
شاید بهتر یاشه به جای این که تجربیات رو بگید،یکم هم از تجربیات دیگران استفتده کنید.
یه تجربه خوب برای جوانها!!!
اگه کسی رو دوست دارید سعی کنید دوست داشتنتون رو کمی پنهان کنید و همیشه بروزش ندید.اینطوری طرف مقابلتون هم جذبتون میشه
با دوست دارم گفتن و محبت زیادی مطمئن باشید طرف مقابل رو ارضا میکنید و اونوقت باید قیدشو بزنید
دوستان من فقط دوتا حرف دارم
1.اهل عمل باشید. یک ایده متوسط که کاری روش انجام بشه بسیار بهتر از یه ایده عالی هست که در حد یه رویا باقی بمونه
2.قدر خودتون رو بدونید.شما هم چیز هایی دارید که دیگران حسرتش رو می خورن،حتی مایه دارها:11: