[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازم خوش اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته چون کدخدا خودش گفته دوست نداره ازش سوال بپرسم و فرمودن که در حاله ناز کردن تشریف دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومدم یه چند تا سواله دیگه ازش بپرسم تا به مفهومه این جمله پی ببریم که " آرزو بر جوانان عیب نیست " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با اجازه یه آقا سعید و آقا بهروز این پستو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برایه اون کسایی زدم که پیغامه خصوصی دادن و فکر کردن من با کدخدا قهر کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا آدم اگه قرار باشه دوستاشو به همین راحتی و به خاطره یه شوخی از دست بده که دیگه هیچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
خوب کدخدا می بینم که خوبی دیگه؟ سلامتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه معنی داره مردم ده صفحه سوال می پرسن تو یه نصفه خط جواب میدی؟ خوشت می آد سوالایه خودتو هم بقیه همین جوری ضد حال جواب بدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رکورده داغ ترین صندلیو بشکون من رکورده بی کار ترین طراحه سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رکورده من بیشتر در آینده به دردم خواهد خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- می دونی تو این چند روزی که نبودم کجا بودم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- در یا آروم تره یا اقیانوس ؟ اگه ماهی بودی دریا رو ترجیه می دادی یا ریسکه اقیانوسو می چشیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- کدوم یک از صندلی نشین ها رو ( تا به اینجا) از بقیه بیشتر دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-نظرت در مورده دختره متولده تیر ماه چیه؟ چند تا از خصوصیاتشو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- کدوم یک از این صفات بیشتر در من موجوده؟ 1. حسادت ، 2. کینه ای 3.دورو 4.سنگدل 5. همه یه موارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**** اینکه بر گردم یا نه بستگی به جوابایی داره که به سوالام بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]