خریدم! اول نظر اولیه ام رو بگم و بعد چندتا سوال.
از نظر ظاهر و اندازه خوب. از نظر تاچ هم خیلی خوب. از نظر صدای تلفن خیلی خوب. آنتن هم خوبه. از نظر صفحه و شفافیت هم خوبه. در نگاه اول چیزی که بنظرم خوب نیست دوربینشه که کیفیت اصلا خوبی نداره.
گوشی اندروید 2.2.2 پیش فرض روش نصب بود و همراه با رامی که ساپورت چینی داشت.
1- جی پی اس گوشی هم نمیتونه ماهواره پیدا کنه، چرا؟ البته هنوز نقشه و اینا نداره، چطوری میشه جی پی اس رو چک کنم که سالمه؟ این برام مهمه. برای نقشه چکار کنم که روی گوشی ذخیره بشه؟
2- حالا بنظرتون رام فارسی بریزم یا فقط گوشی رو فارسی کنم؟ من منوی فارسی نمی خوام همین که بتونم وبسایت فارسی بخونم و اس ام اس فارسی بزنم کافیه ولی کلا از اینکه صفحه کلید چینی داره هم خوشم نمیاد. بدم نمیاد که دیگه این حروف چینی رو نبینم!
3- راستی تو پکش سی دی نداشت! گوشی و درب و باتری و کابل یو اس بی و دو شاخ و دو تا دفترچه و یک رم 2 گیگ که نصب بود و هدفون. همیناست؟ دفترچه راهنمای آبکی هم داشت کلا چند صفحه مختصر. راستی پک هم نبود اونطور که شما میگفتید. اینجور چیزا آدمو به شک میندازه که نکنه...
4- یک سوال ساده! من تا حالا اندروید نداشتم در مورد نصب نرم افزار یا بازی و کانکت شدن بوسیله کامپیوتر به اینترنت هم کجا مراجعه کنم که یاد بگیرم؟
قیمت هم 388 طبقه 5 و 6 علاالدین. قیمت پایین تر هم میگفتن اما وقتی میگفتم بده میگفت نرم افزار هم روشه! (آخر کلاه گذاشتن سر مردم شدن اینا، جلوی چشم خودم یک بنده خدایی بود معلوم بود از گوشی چیزی زیاد نمیدونه یک گوشی ساده هم خریده بود بهش گفت حالا باید برات آپدیت کنم و اینا حالا فلان قدر اضافه بده)