سلامنقل قول:
به سایت کانون سر بزنید
اونجا هستش()کد:www.kanoon.ir
Printable View
سلامنقل قول:
به سایت کانون سر بزنید
اونجا هستش()کد:www.kanoon.ir
صفحه هاش باز نمیشه.
قبلا هم گشتم پیدا نکردم.
میشه زحمتشو بکشی
تو رو خدا يكي به من بگه طوري بخونم ، ديگه دارم خسته ميشم ، هفته پيش 48 ساعت درس خوندم ، اخرشم 5300 آوردم ، ديگه ازين بدترم ميشه؟!؟
لطفا يكي راهنماييم كنه
بچه ها قلمچی امروز چطور بود ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ترازم کم شد:41: دیگه نمیذارم زیر 6500 بیاد. خیلی کم درس خوندم... توی آزمون غلط زیاد داشتم... افتضاحه... آزمون 19 آذر جبران می کنم. آه... خدای من...:13:
نقل قول:
من برات فوتبالی مثال بزنم شاید بهتر باشه :31:
ببین کنکور مثل یک لیگ فوتبال میمونه..شما لازم نیست تمام بازی ها رو مقتدرانه ببری و بری جلو..اگر بخوای تمام توانتو واسه چندماه بذاری.. اون وقت تو ادامه مسیر کم میاری... باید بدونی کجا سرعت بگیری..کجا بیشتر وقت بذاری...از الان لازم نیست خودتو هلاک کنی.. مهم اینه که روز کنکورت در اوج باشی.. الان اگر 5300 بیاری.. ولی موقع کنکوری 6500 بیاری مثلا بهتر نیست؟ :46:
مسئله اينه كه من ميگم چرا بازدهيم اينقدر كمه؟ مثلا همين ديفرانسيل كه من دقيقا 20 ساعت طي دو هفته گذشته روش وقت گذاشتم ولي متاسفانه اومدم زدم 16% ، اينه كه منو ناراحت ميكنه يا هندسه تحليلي كه تموم امتحاناي مدرسه رو كه واقعا سختر از كانون هستن رو ميگيرم 20 ( دقيقا 3 تا امتحان ، 3 تا 20 ) ولي وقتي ميام كانون ميزنم 18% ، من كلا ميخوام ريشه يابي كنم ببينم اشكال كارم كجاست كه اينقدر بازدهيم كمه؟نقل قول:
شما روش کامل مطالعت رو بگو. دقیقا چنددرصد وقتتو مطالعه تشریحی میکنی. چنددرصد تست میزنی چنددرصد تمرین میکنی؟مرور هم میکنی؟پاسخنامه رو دقیق مطالعه میکنی؟موقع تست زدن توی خونه اگه یه تست رو بلد نباشه چقدر وقت میذاری روش فکر میکنی؟برای هر مبحث چندتا تست میزنی(حدودی)؟ برای زدن هر تست توی خونه چقدر وقت میذاری؟تست سنجشی و آموزشی میزنی یا درهم میزنی؟نقل قول:
بنظر خودت چرا نتونستی نتیجه دلخواهت رو کسب کنی؟
سلام بچه ها...
منم مثل همیشه کارنامم رو میزارم.... خودم میدونستم ترازم افت میکنه اما نه 500 تا.. خیلی تو ذهنم زد... نوزدهم جبران می کنم..... همش تقصیر این پشتیبان کانونه هی میگه دفتر برنامه ریزی قلمچی..... کتاب سبز داشتم 1هفته قلمچی استفاده کردم زندگیم بهم ریخت آزمونو گند زدم....... :41: