خواهش میکنم عزیزنقل قول:
مشکلی نداره خوب کار میکنه
Printable View
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
مشکلی نداره خوب کار میکنه
پریز تلفن رو مستقیم به مودم وصل کرده بودم.توو این حالت وقتی گوشی تلفن رو برمیداشتی نویز داشت و کیفیت صداش ضعیف بود که وقتی اسپلیتر رو میزاشتم بین تلفن و پریز درست میشدنقل قول:
3-4 ساله که اینطوری وصل کردم تا اینکه این مشکل پیش اومد و الان اسپلیتر رو گذاشتم بین مودم و پریز تلفن
دقیقا مال منم همینطوره!نقل قول:
مودم مستقیم و اسپلیتر بین تلفن و خط تلفن!:46:
سلامنقل قول:
برای منم از دیروز دیگه کار نمی کنه
سرور عوض کردی؟؟
ظاهرا دیگه کار نمی کنه با این آیپی
سـلام دوسـتان.
مـتاسفانه بـرای مـنم دیـگه کـار نـمیکنه :| !
امـروز بـدون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چـندتا صـفحه رو بـاز کـردم، یـا نـصف سـایتها فــــیلتر بـود ویـا بـرای هـرسـایت غـیر ایـرانی بـاید 3-4 دقـیقه صـبر مـیکردم تـا کـامل لـود شـه :/ .
امـیر جـان دسـتت درد نـکنه، ایـن مـواد رو بـه مـا بـرسون کـه کـل بـدنم درد گـرفته: دی!.
:11:
مـوفق باشـ:40:ـید!.
نقل قول:نقل قول:سلام عزیزاننقل قول:
سرور فعلا از کار افتاده تا چند روز دیگه سرور جدید رو واستون جایگزین میکنم
خوش باشین:40::11:
منتظریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت اینترنت یکی دو روزیه خوبه.
خدا رو شکر. امیدوارم چشم نزنم فقط.
دوستان برای تمدید اشتراک ، کی باید مراجعه کنیم ؟ چند روز قبل از اینکه اشتراک تموم بشه خوبه ؟
راستی دوستان کرمانشاهی ، من چون مال اینجا نیستم زیاد هم اطلاعاتی از شهر زیبای شما ندارم.
من دنبال شماره یه شرکت یا فروشگاه نرم افزاری تو مجتمع تجاری ارگ می گردم ، کسی می تونه کمک کنه ؟
(به غیر از اینجا تاپیک دیگه ای پیدا نکردم سوالم رو بپرسم)
دوستان من 1 ماهه مخابرات شارژ کردم اما 2 ماهه برام تاریخ زده .. جریان چیه ؟ الان خیلی وقته از 1 ماه گذشته
ایران و همچین کارای خیر خواهانه ای ؟ :دی