ممنون از شمانقل قول:
نوشته شده توسط HoJJaT_007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: لو رفتن داستان
داستان طولانیه . تاپیک Console رو بخون یه سری از دوستان در موردش توضیح دادن.
رزنوف همون رزنوف COD 5 بود . که بعد فرار از زندان میمیره . اما چون شما رو شستشوی مغزی داده بود که سه نفرو باید بکشید (داگویچ - استاینر و معاون دراگویچ اسمش سخته یادم نیست :دی) شما همش توهم میزدید این رزنوف زندست. حتی جایی که میرید استاینر رو بکشید با رزنوف (رزنوف خیاله . شما تنهایی میرید همه رو میکشید :18:) وقتی با میسون بازی میکنی نشون میده که رزنوف اسلحه رو میگیره به سمتشو میگه MY NAME IS VIKTOR REZNOV و میکشتش . ولی وقتی با هادسون که یه مامور CIA هست میرید میبینید میسون اسلحه رو گرفته و میگه My Name is viktor reznov که استاینر میگه No Mason و بعدش میمیره .
بعدشم که کلا میسون از حالت بازجویی میاد بیرون . دنبال رزنوف میگرده که یادش میفته دراگویچ و شرکا (:دی) چه بلایی سرش آوردن . بعدش هادسون میگرتش بهش میگه بابا رزنوف 5 سال پیش مرده به خدا . تو توهم میزدی . بعدم که باور میکنه یادش میاد محل Broadcast اون کدا یه کشتی هست . به اونجا حمله میکنید و بعد کشتن دراگویچ از زیر آب میاید بیرون و قدرت نظامی آمریکا رو نشون میده و بعدشم میرید با جان اف کندی زامبی :دی
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
محتوای مخفی: سوال در مورد Woods
راستی به نظر شما Woods مرد ؟ یعنی اونقدر راحت ؟ من که دقیقا مطمئن نیستم . حالا شاید پرت شده باشه اونور یا آویزون شده باشه یا ... ولی اگه میمرد چرا اصلا میسون ناراحت نشد ؟
بعدشم اون کی بود که دست میسون رو گرفت بلندش کرد ؟ رزنوف که توهم بود . نکنه اون woods بوده ؟
چون اول صدای woods میاد.
محتوای مخفی: پاسخ WOODS
من فکر میکنم مرد چون هرجا که افتاد رفت رو هوا.
واقعا.من توهمین موندم...فکر میکنم اونم توهمش بود چون بعد صدای رزنوف میاد...من فکر میکنم صدای Woods رو که میشنوه بخاطر اینه که شاید باورش نمیشده مرده و میتونیم بگیم از ناراحتیش بوده.:13: