نقل قول:اوشون مشکلی ندارن !!نقل قول:
این دوستمون خیلی ....:21::21:
Printable View
نقل قول:اوشون مشکلی ندارن !!نقل قول:
این دوستمون خیلی ....:21::21:
حامد ایول الله
یه ریوو کامل ازش بگیر
یه عکس از پایه رومیزیش هم بنداز
حامد جان مبارکه :20:
آپدیت کن به 2.1 روشش رو هم به ما یاد بده:31: رفیق شفیقمون داره کچلمون کرد بس گفت آپدیت کن برام .. 15 چوق می گیرم ازش نص نص :31:
نه دوست عزیز با آپدیت 2.1 مولتی تاچ اضافه نمیشه.نقل قول:
بعضی از دوتا ن ه ک ر تونستن کاری بکنن که انشالله تا چندوقت دیگه رو این گوشی پیدا میشه
و اگر بصورت رسمی میخوای یه حرف های هست که در آپ دیت بعدی اضضافه میشه
Sony Ericsson Xperia X10 HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.plemix.com/phone-sonyericsson-x10hd-phone
بووووو میاد :دی
با اپدیت بعدی اضافه یمشه اینو رسما تایید کرده سونی!نقل قول:
نه دوست عزیز با آپدیت 2.1 مولتی تاچ اضافه نمیشه.
ممنون فرهوده .ممنون مهدی.
مهدی برای آپدیت من اول از companion استفاده کردم ولی سرعت نتم کم بود و ناتموم موند.
بعد اومدم از update service استفاده کردم.شما این برنامه رو از سایت سونی اریکسون بگیرید و نصب کنید.بعد هم موقع نصب مرتب شما رو راهنمایی میکنه و یعید میدونم مشکلی باشه.
سوالی بود در خدمتم.
عکس از ایه هم گرفتم ولی آپلود سنتر نیافتم.
فروشگاه زبرجد بزرگ
XPERIA X10 قیمت 443000 تومان
نقل قول:
سلام .من دیروز ایکس 10 خریدم اولش گفت 420 ولی آخرش برام 520 آب خورد.فروشنده ازمن 80 تومان گرفت تا به قول خودش روی گوشیم کار کنه تا هنگ نکنه برام برنامه هم نریخت.سرم کلاه گذاشته؟لطفا راهنماییم کنید. راستی توی جعبه چه چیزایی باید باشه؟ ممنون
سلام .من خیلی ناراحتم به خاطر اینکه چند ماه صبر کردم تا این گوشی رو بخرم.موقعی که میخواستم بخرم فروشنده گفت که هندزفیری بلوتوث نداره.توی جعبه فقط کیف بود.حالا چیکار کنم؟ خیلی ناراحت وعصبانیم.خواهش می کنم که کمکم کنید:41: