آقا یه کم بحث ها تخصصی شد من هیچی نمیفهمم دیگه:31: البته خب تا الان آندروید نداشتم..... مشکلی نداره؟!
این قضیه 3 دکمه مشکل مهمیه؟!!! نرم افزاری و قابل حله یا نه؟!!!
آقا یه کم بحث ها تخصصی شد من هیچی نمیفهمم دیگه:31: البته خب تا الان آندروید نداشتم..... مشکلی نداره؟!
قضیه از این قراره که بعضی از ورژن های گالکسی توی حالت دانلودینگ واسه فلش کردن نمیرفتن (چون رفتن به حالت دانلودینگ با گرفتن سه دکمه هست بهش میگن مشکل 3 دکمه ) قبلا باید موقع خرید گوشی رو تست میکردین که این مشکل رو نداشته باشه(هرچند که بعضا میگن با adb هم ببرین حالت دانلودینگ (البته بعد از اجرای نرم افزار باید کابل کانکت بشه) یا با ترمینال هم میشه این مشکل رو حل کرد, اما الان دیگه سامی یه آپدیت داده تا این مشکل رو بشه راحت حل کرد. این مشکل هیچ ربطی به آندروید نداره! (هر برندی از یه روشی واسه فلش وآپدیت استفاده میکنه و سامی از این روش)و همه ی گالکسی ها هم این مشکل رو نداشتن و الان هم که دیگه مشکل حل شده پس جای نگرانی نیست. به صورت نرم افزاری هم قابل حله.نقل قول:
آقا یه کم بحث ها تخصصی شد من هیچی نمیفهمم دیگه البته خب تا الان آندروید نداشتم..... مشکلی نداره؟!
دوستانی که بعد از رفع مشکل سه دکمه رام رو فلش زدن و گوشی بالا نیومد دوباره فلش بزنن و اینبار تیک گزینه Re-Partition رو بزنن.
الیته به نقل از من از سایت موبایلستان !!!:10:نقل قول:
کی گفته حل شده ؟ خیلی ه تو اون لینکی که صفحه قبل بود بعد از ریختن اون آپدیت گوشیشون brick شده بود ...دست نگه دارید !نقل قول:
نقل قول:
مثل اینکه 768MB RAM را ندید گرفتی
در ضمن شما همچون میگین تنها مزیت desire hd انگار گالاکسی چند تا مزیت داره
نه گالاکسی مزیتش super amoled و توان پردازش بالا تر گرافیکی 90 میلیون در مقابل 42
اون bt 3 هم به کار نمیاد تا دوطرف نداشته باشه
دوستان این ویدیو رو دیدید؟:18:نقل قول:
قسمت های اولش که خش نمیوفته رو lcd واقعا جالبه:8:
ولی تو قسمت اخر گوشی که از دست طرف میوفته lcd بد جوری میشکنه:2::41: (دیگه نمی دونم چقد میشه به اون ویدیو اعتماد کرد)
کسی تا حالا از دستش i9000 افتاده؟:31::33:
وافعا حالم گرفته:41:
راستی i9000 های جدید همون 2.1 روشون نصبه یا 2.2؟
اصلا به طور رسمی 2.2 واسه ی i9000 امده؟
البته چیز مهمی نیست ولی اگه پروفایل مهدی عزیز رو ببینین ما کلا با مهدی داشتیم در مورد این مشکل صحبت میکردیم و بعد با لینکهایی که بود تصمیم گرفتیم این کار رو بکنیم! منبعش هم همون لینک توی پروفایله.نقل قول:
الیته به نقل از من از سایت موبایلستان !!!
این رو هم به نقل از همون شخص که توی xda ادعا کرده و حل شدن مشکل برای مهدی جان و آموزشی که امروز دیدم توی ---------.ir هست گفتم.نقل قول:
کی گفته حل شده ؟ خیلی ه تو اون لینکی که صفحه قبل بود بعد از ریختن اون آپدیت گوشیشون brick شده بود ...دست نگه دارید !
آقا ما رو هم دریابید.خیلی مخلصیمنقل قول:
عزیزم رام رسمی 2.2 واسه گلکسی 23 september میاد
ولی تا الانشم چنتا رام فرویو اومده
که بهترینش XXJPH هست
پیشنهاد میکنم همه نصب کنن
ممنون