بعد از محرم خوب میشه :21:
Printable View
بعد از محرم خوب میشه :21:
شما تو روز سرعتت هم کم شده؟نقل قول:
برای من که تو روز محدود نشده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خودم پارس آنلاین ندارم.چند تا از دوستان دارن.نقل قول:
ولی سرویس فکر کنم حجمی باشه؟درسته؟
اگه اینطوریه که برای مصرف روز چون از حجم کم میشه مشکلی نداره.اصل کاری مواقع رایگانه.
این بخشنامه هم به خاطر شکایتی که چند تا از شرکت ها به سازمان تنظیم مقررات دادند.
بله.نقل قول:
ما با 16 تا کانکشن سرعت کامل رو نداشتیم و پینگمون هم طرف های 1600 بود. اما از نظر پشتیبانی وضعیت اونقدر ها هم بد نبود.
همونطور که در پست های قبل گفتم سرعت و پینگ نسبتاً خوب شده.
البته با وجود تعاریفی که من از مبین نت و اهواز کردم احتمالاً در چند روز آینده به دلیل استقبال زیاد دوباره با افت سرعت مواجه میشیم.
از همشهری های خودتون در خواست کنید با پشتیبانی صحبت کنند؛ چون یک دست صدا نداره.
بهتره در زمان تماس با پشتیبانی بگید که خودشون با شما تماس بگیرند و هر روز با پشتیبانی صحبت کنید و وضعیت رو جویا بشید.
برای اهواز بعد از یکی دو ماه قطعی مکرر و بعضاً چند روزه، زمانی که برای پس دادن مودم با عامل مجاز فروش در اهواز تماس گرفتم گفت که سرعت کم و... به دلیل پر شدن پهنای باند اهوازه و تا پنجشنبه به پهنای باند اهواز اضافه میشه که همینطور هم شد و مشکل برطرف شد.
در زمانی که اینترنت در بدترین حالت ممکنه به این آدرس برو. شناسه کاربریتو وارد کن و تست بگیر
بعد زنگ بزن به پشتیبانی و در خواست کن تا نتیجه تستتو بررسی و اعلام کنند. به دلیل اینکه این سرور در ایران و احتمالاً در شبکه داخلی خودشون قرار داره، ممکنه نتیجه اعلام شده بهتر از وضعیت کنونی اینترنتتون به نظر بیاد پس تلاش کنید زمانی که اینترنت در بدترین شرایط ممکن قرار داره این کار رو بکنید.کد:http://10.47.22.14/speedtest
چرخاندن و جابه جایی مودم، وصل شدن به BTS های دیگر و در کل تغییر تنظیمات مودم هم هیچ تاثیری در سرعت ندارد و فقط جنبه سرگرمی و سردرگمی کاربران را دارد.
به فرم پیگیری هم زیاد اعتنا نکنید چون برای من هر بار نتیجه این میشد که سرویستون مشکلی نداره و همه چیز نورماله. اما تا میتونید این فرم رو پر کنید.
اصولا پشتیبانی هیچوقت بد بودن سرویسشون رو تایید نمیکنه، هیچی از کامپیوتر، شبکه و اینترنت سرشون نمیشه، از همه چیز بی اطلاع هستند و در واقع فقط دید آرمان گرایانه ی خودشون رو نسبت به سرویسشون باز گو میکنند.
موفق باشید
نقل قول:
از دوستان کسی نبود این 4 تا سوال ناقابل مارو جواب بده ؟ :19:
نقل قول:
1 - باید از کسایی که تو منتطقتون مبین یا ایرانسل دارن بپرسین ( 512 25 گیگ مبین به صرفه تره ، شبا و جمعه ها هم که ترافیک رایگان داره )
2 - اگر منتقطون خوب جواب بده شب و روز می تونید با 512 ، 55 تا 64 کیلو ثابت دانلود کنید
3 - 4 تا پورت لن + وایرلس + پورت تلفن برای Voip
4 - قطعی که باز هم بستگی به منتقطون داره ، پشتیبانیشون هم بدک نیست ، اگه کار ادمو راه نندازن ، لااقل احترام میذارن
نقل قول:
من مبین نت دارم و راضی هستم
تا الان که قطعی نداشته و سرعت هم همیشه رو 70 هست (سرویس 512 دارم)
مودم هم داخلی جواب نداد بیرونی بستم رو پشتبوم!
پشتیبانی هم خوبه و احترام هم میزارن
مخصوصا اون کارشناسی که میاد نصب کنه... هر سوالی داشته باشی جواب میده
ولی ایرانسل خیلی بی ادب بودن و تازه پا هاشون هم بود گند جوراب میداد!!!!!!
تازه همه جا هم سرویس نمیده
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
توی امضا هم که میبینی
پینگ و سرعت دانلود و آپلود عالی هست(البته دانلود روی 70 هست)
نقل قول:
این مورد آخر از همه مهم تر بود !!! :thumbsup:
من یک هفته پیش 2 تا سال پرسیدم مثل اینکه که سر دوستان شلوغ بود و نشد جواب بدن .نقل قول:
خواهشا اگر کسی اطلاعات داره چواب بده که من و اون طرفی که میخواد بگیره بیشتر از این لنگ نمونه . میخوام ببنم کیفیت مبین نت تو تهران الان چطوره برای منطقه ای که آنتن خوب بده . طرف میخواد 1 مگ بگیره گفت که من براش یک تحقیقی بکنم !
پیشاپیش با تشکر از دوستانی که جواب میدن
نقل قول:
جواب های مشابه داده شده در سوال های دوستان دیگه
مبین نت شرکت کم فروشی نیست
جدا از مشکلات احتمالی زمان هایی که متصل هستید سرعت کاملا مناسب هست.