نقل قول:
با سلام
من سونی مدل DDW5500 رو تو سونی سنتر تست کردم.باور کنید تا 1 ساعت سر دردشدید داشتم.واقعیتش صداش خیلی بلند بود ولی با اینکه تمام باندها وصل بود و فروشنده هم یک اهنگ ترنس اکتیو(با کلی وسواس و سوال از همکاراش که کدوم ترک بهتره)گذاشته بود.صدا بلندبودولی چیزی به نام ساب و تنین توصدای این سیستم نبود.فقط صدایه زیر داشت.ادم احساس میکرد داره از گوشاش خون میاد.من با اینکه با مارک سونی حال میکنم ولی این محصولش یه اشغال واقعی بود.
بعد به نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ رفتم و از فروشنده خواستم تاrs70رو ست کنم.دستگاه تست فروشنده یهrs50بود که فقط باندهای ایستاده و سابش وصل بود و3تا باند کوچیکش نبود.فروشنده یه موزیک گذاشت.ولوم رو 14بودوصدا خیلی زیاد نبود.فروشنده فهمید ترش کردم ولومو برد رو 40 45.بدونه اقراق میگم من تا حالا همچین کیفیت صدایی نشنیده بودم.صدای بلندوصاف و بیس بالاویک تنین بی ظیر.واقعآاحساس شادابی میکردم.تازه3تا باندش هم وصل نبود.
من فیلیپس اون مدل وایرلس دارشو هم تو پاساژشرکا تست کردم.فروشنده یه فیلم اکشن کوپی مالزی که صدای دالبی داشت گذاشت.صداش بلندوصاف بود.تو صحنه های اکشن دالبی و کوبش سابش عالی بودولی تو مکالمات چنگی به دل نمیزد.به نظرم در کل برای فیلم مناسب بود ولی برای موزیک نه زیاد(البطه صدا سلیقه ایه)
انتخاب من rs70پایونیره که همین روزا انشاالله میخرم ولی دوستان قبل از خرید فیلیپس رو هم امتحان کنن.DDW5500سونی که اصلآارزش بحص کردن نداره فقط گوندست
باز هم اگه شما نظری دارد ممنون میشم بدونم
موفق باشید
چند بار دوستان اینجا گفتن که سیستم های سونی بیس کوبنده دارند. این گفته شما با اون حرفها در تناقض هست. احتمال داره که اصلا ساب ها وصل نبودند؟ این سیستم 2 ساب نسبتا قوی داره.