آپدیت رو کیفیت دوربین هم تاثیری داره؟
Printable View
آپدیت رو کیفیت دوربین هم تاثیری داره؟
گلی واسه برنامه پایتون
تاریخ کشیدم عقب باز همون پیام داد !!!! ساین کردم باز همون پیام رو داد ...!!!؟؟؟
بله درسته .. من از خواب بیدار شدم دیدم داره چشمک میزنه ، فول شارژ هم بود .. تماس بی پاسخ هم داشتم .. دوباره تست کردم دیدم ثابته .. :31:نقل قول:
راستی واسه من قبلا که لاگ رو با دکمه سبز باز میکردم، اگه روی هر شماره دکمه سبز رو میزدم بهش زنگ نمیزد. باید call رو از روی صفحه میزدم. ولی الان درست شده. واسه شما هم اینطوری بود یا ماله من اون مشکل داشته؟
niktaعزیز اون نشون فعال بودن نت در حالت عادی نباید فعال باشه:46:
یکی از دوستان در صفحات گذشته گفته بود روی شارژ تاثیر داره:20:
حالا خلاصه من از اون دوست نقل قول میکنم(ماشالله توی یه روز 4 الی 5 صفحه جلو رفتید کلا یوزرها وو پستها رو همه رو با هم قاطی کردم که کی چی گفته:31:)
خلاصه اینکه دوست عزیز niktaشما اینکارو بکن ضرر نمی کنی:10:
setting---connectivity----admin.setings-----packet data-----packet data connection
و در آخر انتخاب گزینه when required
موفق باشید
=================================
خودمونیم از صبح تا حالا چقدر دوستان پست جدید زدن کلی وقت گذاشتم واسه خوندنشون:19::31:
قبلا هم مفصل صحبتش شده بود. نشونه در دسترس بودن ارتباط دیتا تاثیری روی باتری نداره...
فقط قابلیت دکلی که گوشی ازون آنتن گرفته و شبکه رو نشون میده. مثل لوگوی اپراتور شبکه هست...
اینا به تاریخ ربطی ندارندنقل قول:
حالا که گوشیمو تنظیم کارخانه هم کردم باشه پایتون را تست میکنم
هر کدوم جواب داد میذارم
نه واسه من این مشکل نبودنقل قول:
رو شماره که میزدم زنگ میزد
حتی تو پیامکها نیز اگه شماره ای باشه با دکمه کال که میزدم زنگ میزد
راستی بچه ها برنامه (POWERMP3 V1.17B_S60V3-5.SiGNED) دریت کار میکنه
فقط اشکالش اینه که در حالت عمودی درست کار نمیکنه
این ورژنو میتونین پیدا کرده و نصب کنین
در آپدیت یکی دو تا فلش اضافه شده
دوستان کسی Mumcode Software MumSMS Plus رو با کرک سالم نداره ؟ من هر چی گرفتم بعد از چند تا اس ام اس غیر فعال میشه !
مشکل ظبط مکالمه هم هنوز رفع نشده .. باید منتظر فریمور بعدی باشیم !! :13:
مرسي burberry جان :11:
رفتم مسيرو، حل شد
بچه ها دوتا سوال
1- چرا وقتي موقع زنگ خوردن گوشي رو ميچرخونم mute نميشه؟
2- تو صفحات قبل آموزش اضافه كردن زبان فارسي رو گذاشته بودين، ولي الان كه گشتم پيداش نكردم ، دوباره زحمتشو ميكشين؟ :10:
يه چيزه ديگه
ديشب گوشي رو وصل كردم به كامپيوتر و كلي فايل باهاش جابجا كردم
اما الان كه وصلش ميكنم و mass storage يا هركدومه ديگه رو كه انتخاب ميكنم ميگه گوشي به سيستم وصل شد اما هيچ اثري ازش تو سيستم نيست،يعني اصلا تو My computer چيزه جديدي نيومده :13:
چيكار كنم؟
ضمن تشکر کجا باید فارسی اش کنم؟ چون دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم؟ جایی هست که گرفتن هزینه اینکار را انجام بدهد؟نقل قول:
مگر فلزی هست که خط و خش نمی افتد؟!
سوالات بعدی :
5_ ورد و پی دی اف فارسی را راحت باز می کند؟ ( حتی اگر حجمش زیاد باشد؟)
6_ اثر انگشت روی دستگاه باقی می ماند یا خیر؟