کانسپت چیه عزیزم ؟نقل قول:
من از اینا داشتم ، این Xbox هستش که از نظر گرافیکی مثل Ps2 هست .
بعدش به جای اینکه بشه Xbox 2 شد Xbox 360 - همین .
کانسپت چیه عزیزم ؟نقل قول:
من از اینا داشتم ، این Xbox هستش که از نظر گرافیکی مثل Ps2 هست .
بعدش به جای اینکه بشه Xbox 2 شد Xbox 360 - همین .
دویت عزیز به احتمال زیاد خیلی زیاد با ورود آبدیت های جدید قیمت کنسول ها افت کرده به احتمال زیاد تا پایان خرداد ارزون میشهنقل قول:
یکم صبر کن این نظر منه:20:
بچه ها قیمت کینکت داره میره بالا هااااااااااااا
تا دیر نشده بخرید.
آقا من امروز پیش میثم بودم می گفت 1 اسلیم 4 گیگ 0225 با کینکت 550-560 هزار تومان می تونی بگیری ولی آپدیتش نیومده...
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
ولی احتمالا گرون میشه بازار گرمی نمی کنم چون ارزش فروشندها و سودشون میره بالا ولی الان قیمت 4 گیگ اسلیم توی توپ خونه پشت یه مغازه پرسیدم ...طرف با بی محلی و بی حالی که نمی خواست جواب بده (تازه معلوم نبود جعبه خالی گذاشته بود 10 کنار هم یا واقعی بود )
گفت 600.000 معلوم نبد 0225 یا 9504 اینم از اینا
دنبال خر مرده می گردند نعلش کنند
دوست عزیز حتما در جریان E3 هستید . شرکت های غول مسه مایکروسافت واسه رقابت خودشون (مخصوصا با Wii2 ) حتما قیمت ها رو میارن پایین .نقل قول:
درسته که قیمت جهانی تخفیف میخوره اما این تخفیف توی ایران اعمال نمیشه !!! ( که الانم میبینیم از دیروز تا حالا 5تومن به قیمت کینکت اضافه شده !!! به خاطر نزدیک شدن به پایان امتحانات ! :13: ))نقل قول:
از اونجا که اینجا ایرانه،بعد از امتحانات مدارس کنسول به همین قیمت فعلی هم گیر نمیاد.
دقیقانقل قول:
حداقل از 50 تومن یهویی میکشن روش تا صدو خورده ای.................:13:
خدا بخیر کنه
من مي خوام بعد امتاحانات كنسول بازي بگيرم چه ماهي بگيرم و مي خوام بين 200.250هزينه كنم چه كنسولي بگيرم مرسي
شما میتونی 1 دستگاه ps 2 بگیری چون xbox , ps3 دست 3 زیر 300 نیست...