برای کنکور زبان
دروس عمومی همه رشته ها یکیه ! فرقی نمیکنه که ...
زبان تخصصی رو نمی دونم کتاب زیاده تو این زمینه!
Printable View
برای کنکور زبان
دروس عمومی همه رشته ها یکیه ! فرقی نمیکنه که ...
زبان تخصصی رو نمی دونم کتاب زیاده تو این زمینه!
اتفاقا تو این زمینه ها باید بترسی طراح های کنکور امسال نشان دادن رو نقطه ضعف بچه ها می خوان دست بگذارن پس چرا امسال هر کی رو دیدی اکثرا ریاضیش حول35 بود برو تو کارنامه ی 88 ببین همهی سوالای امثال به نوعی به مثلثات ربط داشت انتگرال مشتق .....نقل قول:
ان شا الله که به آرزوت میرسینقل قول:
واسه چی خواب توی روز بده؟
مثلا من از ساعت 9:30 شب بعد از اولین فیلم شروع می کنم برای درس خوندن تا سحر.هر یک ساعت ونیم هم 20 دقیقه استراحت می کنم.وتوی این 20 دقیقه به بهترین آرزو هام فکر میکنم تا برای درس بعدی که میخوام شروع کنم با بالاترین انگیزه شروع به درس خواندن کنم.
توی روز هم 3 ساعت درس میخونم:صبح:یک ساعت ونیم تخصصی.عصر:یک ساعت ونیم عمومی.
به نظر من این بهترین روشه درس خوندن برای ماه رمضونه.چون توی طول روز اگه روزه باشیم اصلا نمیشه مثلا 8 ساعت درس خوند.
از دوستمون هم که برامون دعا می کنه تشکر میکنم.
ان شا الله توی شب های قدر این ماه بهترین تقدیر برامون رقم بخوره.یعنی قبول شدن توی بهترین رشته(مثل مکانیک) دانشگاه شریف.
من خودم میخوندم 8 ساعت یا بیشترو و مشکلی برام پیش نمیومد اینو میگم چون که بدنت شب نیاز به خواب داره نه روز من حتی بعضی وقتا که تا 12 و نیم بیدار میموندم برادرم میومد میگفت پاشو برو بخواب داری از وقت صبحت میزنی میگفت ساعت 10 یا 11 بخواب صبح 6و نیم بلند شو یا 7 ببینید بهترین وقت درس خوندن صبح زود (البته من خیری ازش ندیدم چون همیشه خوابم میومد:دی ) اونم وقتیه که سر حال سرحالی و خواب باید ماله شب باشه من خیلی از اشتباهاتمو تو آزمونای کانون می فهمیدم مثلا دو هفته درس میخوندم به نظر خودم خیلی هم توپ خوندم بعد میرفتم ترازم میشد 7000 به خودم میومدم میدیدم تو خوابم کارم ایراد داره منظورم اینه که شما نبین که بیدار میمونی درس میخونی باید ببینی اینا چجوری تو ذهنت میمونه و موندگار میشه به هر حال خودت میدونی هر جور که فکر میکنی بهتره درس بخون من پیشنهاد دادم فقط
برای مثلثات گوش بدین ببینید چه وگو ام :دی
شما کاری که باید بکنید اینه که اول فرمولای اصلیه اصلی رو حفظ کنی
خیلی خوب بلد باشی بعد میشینی تست میزنی و مسئله حل میکنی بعد میبینی بعضی از مسئله ها به یه فرمول نیاز دارن که تو بلد نبودی و تازه میبینیی که بدون اون فرمول هم حل بشو نیست پس اون فرمول رو حتما یادداشت میکنی دوباره تست میزنی و فرمول های کلیدی رو جمع میکنی و سعی میکنی نه با حفظ کردن به صورت خوندن دینی و ادبیات بلکه با حل مسئله تو ذهنت جا بگیره حتی اولاش دیدی نیازت شد دوباره همون فرمول بیا وسط مسئله از روی فرمول بنویس و باهاش ادامه بده
با این روش من که از مثلثات متنفر بودم جوری عاشقش شدم که حاضر بودم تمام تستا توش مثلثات می بود مثلثات تو هر تستی که فکرشو بکنید کاربرد داره و دونستن کاملش اساس کارتونه
موفق باشید
جواب این دوستمونم اگه میدونید بدید گناه داره تازه عضو شده :دینقل قول:
[سلام
من می خوام برم پیش ریاضی
من موتولد نیمه دوم 70 ام
من اگه غیر حضوری کنم سال 89 قبول نشم می تونم 90 کنکور بدم؟
نیمه حضوری چطور؟
به نظر من که اصلا پاشو برو مدرست دور این غیر حضوری و اینا رو خط بکش من هر کسو دیدم به نتیجه ای نرسیده
کتابهای عمومی که مشترک تمام رشته ها است رو باید بخونینقل قول:
کتاب bridge in the gap رو هم باید بخونی در ضمن انتشارات اندیشه سازان یک کتاب چند جلدی مخصوص کنکور زبان داره خیلی خوبه
آقا سعيد راست ميگن ، بهتره كه همه ي فرمولهاي مثلثات رو يجا داشته باشين تا از پراكندگي و آشفتگي جلوگيري شه!
بچه ها نظرتون در مورد دفتر برنامه ریزی قلم چی چیه؟ میگن این روش برنامه ریزی صحیح نیست...
کسی تا حالا استفاده کرده که نتیجه بگیره؟
آقایون ممنون از کمکتون در مورد مثلثات
در مورد تحلیلی خوندنم یه کمکی بکنین + معرفی کتاب های خوب ممنون میشم
یه کتابی باشه که واقعا تحلیلی باشه که من از فورمول خالی حفظ کردن متنفرم
گاج سفید
گاج سبز
مبتکران
اندیشه سازان
کانون سبز پایافر
نظرتونم در مورد اینا بگین
هیچکدوم به درد بخور هست (به خصوص در مورد آموزش)
نمیدونم برای چی به من دفتر ندادند:19:نقل قول:
ایا باید برم بخرم؟