سلام خسته نباشيد آيا راهي هست تا بشه ويبره صفحه كليد را خاموش كرد موقع تايپ
وهمچنين ويبره ي منوهاي خود گوشي
خودم فهميدم بايد از طريق پروفايل خاموش كني
Printable View
سلام خسته نباشيد آيا راهي هست تا بشه ويبره صفحه كليد را خاموش كرد موقع تايپ
وهمچنين ويبره ي منوهاي خود گوشي
خودم فهميدم بايد از طريق پروفايل خاموش كني
این سئوال بود یا آموزش یا اسپم؟ :31:نقل قول:
هرچی بود خیلی باحال بود
چه حالی میده ساتیو
این بازی های HD پرحجم که هرکدومشون 60 مگه رو روش وصل کردم عجب گرافیکی داره روی N97 نصب کنی گوشی ریست میشه!
بچه ها یه سوال.. ساتیوی شما هم اس ام اسش ویبره نداره؟؟
من احساس میکنم اون اولا داشت ولی الآن نداره.. شایدم اشتباه میکنم :13:
دوستان اگه میشه یکی طریق آپدیت کردن ساتیو رو بگه.
PC Suite و Update Service رو دانلود کردم.
...
گوشیتو با کابل وصل میکنی به کامپیوتر.. Update Service رو اجرا میکنی برنامه اول خودشو آپدیت میکنه بعد گوشیتو انتخاب میکنی میگرده آپدیتشو پیدا میکنه و مراحلشو خودش توضیح داده که گوشیو خاموش کنی و باطری و در بیاری و ... فقط شارژ گوشیت باید پر باشه و اگه خواستی فرمت هم بشه یه بک آپ از گوشیت بگیر
به خاطر راهنماییت دستت درد نکنهنقل قول:
فقط اگه میشه درباره اون مرحله درآوردن باطری و خاموش کردن گوشی یه کم توضیح بیشتری بده.
یعنی وقتی که گوشی به کامپیوتر وصله و برنامه آپدیت فعاله بگیرم گوشی رو خاموش کنم و باطری رو در بیارم!
ببین خود برنامه زمانش که برسه بهت میگه چیکار کنی.. در حالی که گوشی وصله باید گوشیو خاموش کنی بعد باطری رو در بیاری و دوباره بذاری فکر کنم بعدش یه دکمه رو باید نگه داری.. برنامه رو اجرا کنی متوجه میشی مشکلی نخواهی داشت راحته
دستت درد نکنهنقل قول:
برم ببینم چی میشه.
...
در ضمن چرا ساتیو حالت Kinetic scrolling نداره؟ همون که منوها به صورت آبشاری حرکت میکنن. توی 5800 داره.
توی آپدیت جدیده فعال شده؟
سلام
دوستان اینم یه سایت مخصوص گوشی Satio گفتم اینجا بزارم تا استفاده کنید
کد:http://satio-sonyericsson.com
همین الان تست کردم داره احتمالا گوشی شما یه reset بشه حلهنقل قول:
خیر قبل از اینکه گوشیو به کامپیوتر وصل کنی باید باتریو دربیاری 30 ثانیه بیرون بمونه و دوباره باتریو بذاری و برای وصل کردن هم باید دکمه سبز رو نگه داری و کابل رو وصل کنی که اگه درست انجام شده باشه چراغ قرمز گوشی روشن نمیشه و کامپیوتر هم یک بوق میزنه بعد از اپدیت هم باتریو دربیار و دوباره بذارنقل قول: