هر دوتاشو امتحان کردم... pdffactory جواب داد بلاخره ... ممنون دوست عزیزنقل قول:
Printable View
هر دوتاشو امتحان کردم... pdffactory جواب داد بلاخره ... ممنون دوست عزیزنقل قول:
سلام
نقشه شهر اصفهان و شیراز رو نیاز دارم اگه ممکنه؟
ممنون
البته pdf
سلام دوستان
آیا نرم افزاری برای تبدیل PDF بهJava وجود داره؟
اگه داره یا معرفی کنین یا هم بی زحمت لینکشو بذارین
خیلی تشکر
برنامه لینک پایین ببینید بکارتون میاد:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز لینکش خرابهاگه میشه یه لینک سالم لطف کنید
سلام و خسته نباشید
یه نرم افزار می خواستم که که بشه یه متنی مثل اسم سایت را به تمام صفحات یه فایل pdf اضافه کنه
بعد لینک این نرم افزار را هم می خواستم
SWF to PDF Converter
سلام. دوستان به شدت دنبال يه نرم افزار خوب و قمي ميگردم كه فايل هاي pdf به زبان فارسي رو به راحتي به word تبديل كنه?
و نرم افزار ديگه اي كه بشه فايل هاي pdf رو باهاش ويرايش كرد و ساخت بازم به زبان فارسي...
ممنون
سلام دوستان حدود 300_تا فایل pdf دارم که اسمشون به ترتیبه یعنی 1.pdf و الی آخر حالا یه برنامه میخوام که این 300 تا را پشت سر هم به هم متصل کنه و یه فایل یک پارچه بسازه
ممنون میشم اگه معرفی کنید
سلام
دوستان
یه سری اسناد هست که میخوام توسط اسکنر اسکن شون کنم و بجای فرمت رایج عکس با فرمت PDF ذخیره شون کنم آیا نرم افزاری واسه اسکن کردنشون هست که بشه باهاش بجای فرمتهای رایج عکس مستقیم بعد از اسکن با فرمت PDF ذخیرشون کرد ؟
دوم : چون این اسناد بصورت پشت و رو هستند میخوام بعد از اسکن فایلهای PDF ( پشت و رو ) رو که مربوط به یه پرونده هستند بهم دیگه بچسبونم پس به یه جوینر واسه چسباندن این پی دی اف ها نیاز دارم
پس با این حساب من دو تا نرم افزار میخوام اگه هم نرم افزاری سراغ دارید که ضمن اسکن و ذخیره با فرمت پی دی اف وظیفه جوین رو هم انجام میده که چه بهتر
متشکرم
برنامه Portable PDF Combinedia ببینید بکارتون میاد:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]