خود دیسکو میذاری نمیگه آپدیت کن؟؟نقل قول:
با فلش چرا مشکل داری؟از خود سایت مایکروساقت گرفتیش؟
اگه بازم نتونستی وصل شو به لایو خودش آپدیت میکنه
خود دیسکو میذاری نمیگه آپدیت کن؟؟نقل قول:
با فلش چرا مشکل داری؟از خود سایت مایکروساقت گرفتیش؟
اگه بازم نتونستی وصل شو به لایو خودش آپدیت میکنه
چرا میگه آپ کن ولی وقتی تاییدش میکنم که از روی خود سی دی آپدیت کنه یه extracting میادو بعدش ارور میده میگه نمیشه ! با فلشم دقیقا همین مشکلو دارم پیغام آپدیت جدید میاد بعدش که تایید میکنم ارور میده .... از همین تاپیک گرفتم ....ممنوننقل قول:
دوستان اگه داشبوردو به 16202 که تو سایت خود ایکس باکس هست آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آخر برای اجرای forza و pes2013 و most wanted و ... کنسولو به این(16602) آپدیت کنیم یا چیزی که تو همین تاپیک (15574) هست ؟
به گفته ی c4 مشکلی پیش نمیاد.بعضی از بچه ها هم آپدیت کردن و مشکلی براشون پیش نیومده.نقل قول:
اگه ال تی 3 داری بزن آپ شه
سلام.ببخشید من تازه دستگاهمو گرفتم و تقریبا هیچی نمیدونم از کنسولو آپدیتو و ورژن و این حرفا!!بازی forza-horizon رو تعریفش رو زیاد شنیدم دانلود کرئم رایت کردم رو سی دی.میذارم تو دستگاه میگه باید آپدیت کنی.اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟بازب های قبلی اجرا میشه؟کلا نسبت به حالت موجود چه اتفاقی میفته؟از ورژن و جزئیات دستگاهمم اصلا اطلاع ندارم.مرسی
شما جدیدترین بازیهایی رو که بدون مشکل بازی میکنی چیا هستن؟نقل قول:
بازی FIFA 2012
خوب پس شما برای اجرای بازیهای جدید لازمه کنسولت رو آپدیت کنی که کار خودت هم نیست و باید کنسول رو ببری بیرون تا آپدیت کنن
باید کنسولتون رو ببرید و بگین آخرین آپدیت دشبورد و LT3 رو براتون بریزن
هزینشم نباید 15-20 بیشتر باشه
فقط برای اطمینان خاطر یه نگاه به ورژن دشبوردتون بندازید اگه 2.0.13XXX یا کمتر بود (یعنی اون عدد 5 رقمی با 13 یا عدد کمتری شروع میشد) راه حلتون همینه که گفتم
برای پیدا کردن ورژن دشبورد به قسمت زیر برید
settings--> system settings---> console settings
بعد برید رو گزینه system info و در سمت راست صفحه ورژن دشبوردتون رو ببینید
راستی منظورتون احیانا FIFA 2013 نبوده؟!
اگه فیفا 13 رو بدون مشکل بازی میکنید نیازی به این حرفا نیست ها!!
دیسک فورزا رو بذارید و آپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد
اینجا که شما گفتید نوشته:d:20135990,k:20135990(bk:2018880)
نمیدونم الان به کدومش باید توجه کنم؟
نه.fifa 12 رو اجرا میکنه.13 رو ندارم.ولی اونم مثل فورزا احتمالا میگه آپدیت کن!!