سلام
ممنون از راهنماییتون
اما من تازه کارمو هیچی نفهمیدم از اینیکه گفتین
این sudo fdisk -l روکجا باید بزنم؟
میشه ساده تر بگید؟
اولین باریه که لینوکس میبینم :D
Printable View
سلام
ممنون از راهنماییتون
اما من تازه کارمو هیچی نفهمیدم از اینیکه گفتین
این sudo fdisk -l روکجا باید بزنم؟
میشه ساده تر بگید؟
اولین باریه که لینوکس میبینم :D
ببینید ابتدا با سی دی اوبونتو را لایو بوت کنید، بعد که اینکار انجام شد در مسیر Applications - > Accessories گزینه ای به نام Terminal هست، تمام دستوراتی که در این انجمن مطرح میشه رو باید اونجا بزنید.نقل قول:
شما باید فایل menu.lst رو باز کنید به همون روش که گفتم...(البته توجه کنید به filesystem نرید چون اون در حال حاضر مربوطه به سیستم لایو بلکه به درایوی که درش اوبونتو رو نصب کردید برید و در مسیر boot/grub/menu.lst فایل را باز کنید)
بعد قسمتی داره به این شکل
که همونطور که می بینید چیزی هست به شکل (hd0,3) که در اینجا hd0 نشان دهنده ی شماره ی هارد دیسک و 3 نشان دهنده ی پارتیشن سوم هارد 0 هست.کد:# This is for disk 0, partition 3 ["root (hd0,3)"],
# which is /dev/hda4
title Debian Linux
root (hd0,3)
kernel /boot/vmlinuz-2.4.20 ro root=/dev/hda4
در اینجا شما باید مقدار واقعی که مربوط به سیستم شما هست رو بزنید که برای اطلاع از اون از دستور sudo fdisk -l استفاده کنید عموما اگر مثلا چیزی مانند /dev/hda4 آمد اگر عدد آخر رو یعنی 4 رو یک واحد کم کنید نشان دهنده ی شماره ی پارتیشن شما هست.
>>و البته انتظار هست ابتدا و قبل از سوال کردن به فهرست ابتدای این تاپیک بروید، مطالب مربوطه رو مطالعه کنید و اگر سوالتون بی جواب مونده بود - که 99 درصد نخواهد ماند، چون اینگونه موارد را ما خیلی داشتیم - سوال رو مطرح کنید<<
پیروز باشید
آقا این لینوکس چی داره که شما ولش نمیکنید من اومدم راهنمایی خواستم در مورد این که برنامه نویسی در لینوکس میشه کرد.
گفتین میشه کرد یعنی چی لینوکس برای برنامه نویسی کاربردی ساخته شده بعد از تحقیق و پرسش اوبنتو رو مناسب دیدم ونصبش کردم بالاخره بعد از سوزاندن یک مادربرد سر این ابونتو اومدم لینوکسو وا کنم وبرنامه های مخصوص برنامه نویسی شو امتحان کنم که به جز برنامه های open offic و چند تا گیم گمار و اینجور چیزا و یه فیلم از یه حاجی آفریقایی چیز دیگه ای پیدا نکردم بابا این لینوکس نمیتونه برنامه رو اجرا کنه تا چه رسد بیاد برنامه نویسی کاربردی بکنه یادتون باشه گفتین بیشتر سخت افزار ها رو میشناسه مودم d-link منو هر کاری کردم نشناخت تازه یه بدسکتور خفن 8mb در هاردم ساخته که حالا خدارو شکر که کم حجمه و گرنه از هارد 40 گیگا بایتی من چیزی نمیموند خلاصه هر بدی خوبی از ما دیدین حلال کنین تا دیدار قیامت!:27:
:2:
xp linux
دوست عزیز، مادربرد سوختن چه ربطی به لینوکس داره؟!نقل قول:
بعد هم دوست عزیز، جهت اطلاعتون شما یک سیستم عامل نصب کردید نه محیط برنامه نویسی!
برای هر زبان شما باید کامپایلر و یا محیطها رو نصب کنید.
در مورد مودم هم خوشبختانه خیلی از مشکلات امروز قابل حل هست.
و بد سکتور و غیره هم به نوع بد استفاده شما بر می گرده! این همه کاربر چرا هیچکس بدسکتور نمی گیره؟
در کل امیدوارم در هر سیستم عاملی که احساس راحتی می کنید موفق باشید، هیچ گونه اجبار و یا برتر شمردنی در کار نیست.
بابا من نمیگم اوبنتو مادربردمو سوزوند که
به قول شاعر که میگه:
یه پرینتر داشتم جدا ز رایانه زدمش به رایانه تا چاپ کنم شعر نصب مودم بر روی اوبنتو
در بیاوردم پیرنتر را و وصلش کردم به رایانه پس سیم دیگر را بر یک سیم سیار آواره
مادر کیسم جانب خداوندندگارش شد رستگار وای ابنتو وای ابونتو وای وای.
شعری از ام ای بلو
ششمین نسخه آزمایشی توزیع های خانواده ی اوبونتو ۸.۱۰ ( K/X/Ubuntu 8.10 ) با نام بزکوهی شجاع ( Intrepid Ibex ) منتشر شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.ubuntu.com/testing/intrepid/alpha6
https://lists.ubuntu.com/archives/ubuntu-devel-announce/2008-September/000487.html
من نسخه ی 8.4.1 رو سفارش دادم.به نظر شما چی کار کنم؟اگه قراره نسخه ی جدید بیاد که صبر کنم بعد کهنقل قول:
اومد سفارش بدم؟
چی کار کنم:
همین نسخه ی 8.4.1 رو بگیرم یا صیر کنم تا نسخه فینال جدید بیاد بعد بگیرم؟(نسخه ی نهایی 8.10 کی قراره
بیاد؟)
چون اینترت من هم دیزلی هست و ..... .
میتونی بگیری و اگر اینترنت پر سرعت داری بسته ها رو به روز کنی.
طبق برنامه اواخر ماه آینده ی میلادی بیرون خواهد آمد:نقل قول:
ولی شما تا آن زمان 2ماه زمان دارید؟! می تونید فعلا به یاد گرفتن تئوریک مشغول بشید و بعد اون نسخه رو بگیرید(یعنی سفارش حال رو لغو کنید) یا هم می تونید این نسخه رو بگیرید چون خوشبختانه مشکلاتش هم حل شده و پایداریش نسبتا بالا رفته، و از هنگ ها و مشکلات دیگه خبری نیست.کد:https://wiki.ubuntu.com/IntrepidReleaseSchedule
دیگه انتخاب با خودتون هست.