مهمترین تفاوتشون سیستم عامل هاشون هست.نقل قول:
Printable View
مهمترین تفاوتشون سیستم عامل هاشون هست.نقل قول:
من که هر چی برنامهای wm5 نصب کردم کار کرده تازه دوست عزیز interface ایفون به عنوان یکی از پانلها روی x1 نصب میشه یعنی با خرید اکسپریا میتونی تقریبا ایفون رو هم داشته باشینقل قول:
سلام بچه ها من یه سوال داشتم.
تا حالا کسی توی زمان smsهای دریافتی دچار مشکل شده؟
یعنی زمان به هم ریخته باشه؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
یک هفته پیش پاساژ بوستان یه x1 دسته دوم آورده بود باهاش کار کردم خیلی عالی بود فقط چندتا مشکل داشت وقتی کیبردشو باز میکردم پنل هاش آروم وبا گیر کردن از حالت عمودی به حالت افقی میچرخید وتوی پنل ماهی هاش وقتی قلمو جلوی ماهی ها میگرفتم وجابجا میکردم ماهیها خیلی آروم دنبال قلم میومدن ولی وقتی روشون میزدم سری فرار میکردن میخواستم بیبینم این مشکلات روی همه ی x1 ها هست یا اونی که من باهاش کار کردم مشکل داشت یا من بلد نبودم باهاش کار کنم؟
دوست عزیز چنین مشکلی تو اکسپریا نیست.نقل قول:
شما به اینها میگید مشکل؟اگه تو خود پنلها باشی و بخواهی کیبورد رو باز کنی حدود 3 ثانیه طول میکشه که به حالت landscape بره.و بعد از انتخاب پنل تو خود محیط پنلها و یا منوها با باز کردن کیبورد حتی 1 ثانیه هم طول نمیکشه تا حالت landscape بشه.به نظر شما این سرعت ضعیفه؟نقل قول:
دوست عزیز ماهیها فقط وقتی قلم رو رویشان کلیک میکنید حرکت میکنند و با جابجا کردن قلم دنبال قلم نمیوفتن.فقط وقتی قلم رو تو جای خالی نگه میداری میان پیش جای قلم که کلا اینها مشکل حساب نمیشه.
دوستان این جوری که من فهمیدم X1 یه کم گوشیه نسبتا تنبلیه نینجا میتونی یکم در این مورد توضیح بدی؟ چون من ویدیو هاش که توی سایت ها دیدم رویو منظورمه . یه حالت مکس توی پنل هاش هست و همون جوریم که دوستان قبلا اشاره کردن به راحتیه سیستم عامل MaC نیست :46:
و از دیدگاه من این گوشی یکم تنبله اما نمیتونم درست قضاوت کنم چون با این گوشی کار نکردم اما از باز شدن سخت افزاری تا کار کردن با منو هاش دیدم اما اینترفیس این گوشی با اینکه رم بالا هم ساپورت میکنه با این حال با 7 تا دسکتاپ و غیره عالیه ولی در مقایسه با سیستم عامل مک ضعیفه این نکته که عرض کردم عیب نمیشه گذاشت یه نظر هست و در خوب بودن و کامل بودن این گوشی گم هستش و این مورد بشتر در رابطه با ویندوزش بود و ربطی به خود گوشی نداره :46:
این کندی یا به قولی تنبلی یکی از خصلتهای اصلی win mob هست.من با امنیا هم که کار کردم همینطوره.
Mac os حسابش جداس.اون واقعا سریع هست.
درسته حامد جان فرمایشتون اما چرا جدا ؟ این 2 شرکت MaC , ویندوز دو تا شرکت رغیب هم هستن باید خریدار ها به این نکته پی ببرن ( نظر بی طرفانه )نقل قول:
الان توی نت سرچ کردم.cpu ایفون 620MHz ARM هست و X1 هم Qualcomm MSM7200 528MHz هست.
تقریبا 100MHZ فقط تفاوت سرعت دارن.
جدا از اون سیستم عامل مک از لحاظ ساختاری ممکنه مثل سیمبین باشه از لحاظ سبک بودن میگم.واسه همین میتونه توی سرعت تاثیر داشته باشه.
البته دوستانی که اطلاعات بهتری دارن توضیح بدن ممنون میشیم.
چطور دلتون مياد. در يك مقايسه بين pro و x1 البته x1 بهتر بود. اين رو ميتونيد در كليپهاي سايت youtube ببينيد. البته بعضي از كاركردهاي iphone بهتره. فقط بعضي.