سلام
مثلآ وقتی میخوام یه متن فارسی که لابلای جملاتش لغات انگلیسی هم وجود داره از جایی کپی و در word پیست کنم(copy/paste)
ترکیب جملات بهم میخوره!
یه خورده هم ور رفتم(راست چین چپ چین ...) اما درست نمیشه
لطفآ کمک کنید
Printable View
سلام
مثلآ وقتی میخوام یه متن فارسی که لابلای جملاتش لغات انگلیسی هم وجود داره از جایی کپی و در word پیست کنم(copy/paste)
ترکیب جملات بهم میخوره!
یه خورده هم ور رفتم(راست چین چپ چین ...) اما درست نمیشه
لطفآ کمک کنید
شرمندهنقل قول:
جوابمو همین الان گرفتم(صفحه 180 آخرین پست)
ممنون از اقا جواد
اين كار توي ورد بسيار سخته و با استفاده از همون فلشهاي موجود انجام ميشهنقل قول:
بازم تاكيد مي كنم سختي اينكار به انجامش نمي ارزه
نقل قول:
سلام .راه دیگه ای نیست که پیشنهاد کنید؟
نقل قول:
درود
نسخه آفیس من Enterprise می باشد. آیا در نسخه شما هر زمانی بعد از وارد کردن عکس و کلیک روی آن بخش Picture Styles دیده می شود؟ این بخش فقط قبل از ذخیره کردن (بار اول) سند دیده می شود، نه بعد از آن. در گزینه راست کلیک هم در Format Picture رفتم هیچ جایی به نام Picture Styles وجود ندارد. در هر صورت لطف کردید.
نسخه Enterprise از شش نسخه آفیس در رده چندم است، من همان اول دنبال نسخه Ultimate بودم ولی در بازار نبود مگر در وب پیدا کنم.
با سپاس فراوان
بدرود
نقل قول:
دوست عزیز این خطای شما مربوط به این است که شما تازه وارد هستید. اینجا تاپیک مربوط به نرم افزار ورد هست و بس. شما باید تو بخش بحث های نرم افزاری سوال را مطرح کنید چرا به زیر مجموعه این بخش یعنی اینجا آمدید. اون دوستمون هم اشتباه کرد، دلیل نشد چون اون فرد می خواست این تاپیک را دانلود کنه سوال را اینجا مطرح کنه و مربوط به اینجا باشه ولی wordist عزیز پاسخی به ایشان دادند. دقت کنید تا تاپیک شلوغ نشود.
موفق باشید
سلام:20:
من این مشکل قدیمی تایپ ی تو word2003 رو دارم که ی به حروف قبل و بعد نمیچسبه. البته با Ctrl+X مشکل حل میشه ولی آیا راه حل دیگه ای هم هست که سریعتر و راحتتر باشه؟
راستی با فونت کامران میخوام تایپ کنم.
ممنوم میشم از راهنمائیتون :11:
درود
همانطور که در عکس می بینید بعد از شماره 11 فاصله ای را ورد به صورت اتوماتیک ایجاد می کند و نوشته ها را کمی جلوتر از خط تیره و شماره می برد در تنظیمات Numbring چیزی را ندیدم که بتوان این فاصله را برداشت و مثل شماره های بالا عادی باشد چطور این مشکل را حل کنم؟
با سپاس فراوان
بدرود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتيد زحمتكش بخش !
دوستان مي خواسم بپرسم به كمك چه نرم افزاري مي توان متون را در2003 WORD كه در حالت web layout view به صورت عريض قرار دارد را به همان صورت عريض به pdf تبديل كرد (بدون اينكه از 2 طرف در فايل PDF حاشيه ايجاد شود ....) يعني متون در فايل PDF هم به همان صورتي كه در2003 WORD در حالت web layout view نمايش داده ميشه در آيد....
جواب سوال شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لطفا خارج از مبحث تاپيك سوال و گفتگو نفرمائيد