شما مطمئنید که هارد رو Ziro All کردید؟1 این عملیات برای یک هارد معمولی حدود یک ساعت طول میکشه!:20:
مراحل رو دوباره با دقت تکرار کنید . در آخر اگه نشد هرد رو جایگزین کنید.
Printable View
شما مطمئنید که هارد رو Ziro All کردید؟1 این عملیات برای یک هارد معمولی حدود یک ساعت طول میکشه!:20:
مراحل رو دوباره با دقت تکرار کنید . در آخر اگه نشد هرد رو جایگزین کنید.
سلام
برای انتقال اطلاعات هارد قدیمی به هارد جدید، از کابل تبدیل IDE To Usb استفاده نمودم. پس از اتصال دستگاه Devise مربوطه را شناسایی نمود ولی هیچگونه درایوی برای مشاهده اطلاعات هارد قدیمی ایجاد نکرد. (مشابه وقتی که با اتصال یک فلش به دستگاه، بسته به نوع پارتیشن بندی هارد و تعداد Drive ها، آخرین Drive جهت دسترسی به اطلاعات فلش مورد استفاده قرار می گیرد.) لطفا راهنمایی بفرمایید از کجا می توانم اطلاعات هارد را مشاهده کنم. اینم بگم که با تعویض هارد و اتصال یک هارد قدیمی دیگر همین اتفاق افتاد.
سپاس
دوست من مادربردهای جدید که ورودی IDE هم دارن.نقل قول:
درخواست کمک : لطفا هر کی تخصص یا تجربه ای داره کمک
کنه خدا خیرتون بده
اومدم پارتیشن های هاردم رو با Partition Manager تغییر بدم ولی وسط کار سیستم ریستارت شد بعد که بالا اومد دیدم همه هارد یکپارچه شده و از پارتیشن ها و اطلاعات هارد هم خبری نیست.
با چند تا نرم افزار ریکاوری کردم همه اطلاعات رو برام ریکاوری کرده ولی مثلا فایلهای تصویر و صوتی اجرا نمیشه
ولی فایل ریکاوری شده
لطفا راهنمایی کنید
بیچاره شدم تو رو خدا هرکی تجربه داره راهنمایی کنه
با تشکر
حرف شما درسته ولی هارد قدیمی من مشکل پیدا کرده و می خوام از طریق USB بشناسونمشنقل قول:
در حقیقت از طریق ورودی IDE جواب نگرفتم
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان سیستمش را برای نصب ویندوز آورد پیشم اما پس از زدن کامپیوتر به برق دیدم سیستم روشن نمیشه گفتم شاید ایراد از پاورش باشه و پاورش رو روی کیس خودم بستم ببینم کار میکنه یا نه تست کردم دیدم که بله سالمه اما متاسفانه دیدم که سیستمم دیگه هارد دیسکم را نمیشناسه (مدل ماکستورDiamondMax Plus 9 هشتاد گیگ) ماکستور 6y080Lیعنی توی بایوس هم دیتکت نمیشه به نظر شما دوستان چه ایرادی پیدا کرده؟؟
کاری که کردم : یک هارد دیگه از همین مدل تست کردم دیدم کار میکنه / جامپر رو جابه جا کردم فایده نداشت /حتی به صورت یک هارد دوم به IDE2 وصل کردم اثر نداشت /چراغ هارد موقع روشن کردن سیستم چند لخظه روشنه بعد خاموش میشه
به نظرتون آیا هارد سوخته و راهی برای زنده کردنش هست ؟ راستش اطلاعات مهمی توش دارم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام خدمت دوستان
یه هارد 500 مکستور دارم که از سری هاردهایی بود که مشکل داشتن باید فریمورشون آپدیت میشد که با کمک دوستان P30world تونستم درستش کنم.
این هارد دچار حمله شدید بدسکتور شد که با همین بدسکتوراش باهاش کار میکردم چون اطلاعاتش خیلی لازمم بود.
الان این هارد فقط دیتکت میشه ولی هیچ کدوم از پارتیشن هاش تویه ویندوز نشون داده نمیشه( یه هارد 80 دارم که ویندوز روی اون نصبه) وقتی ویندوز میخواد بالا بیاد خیلی طول میکشه ولی زمانی که این هارد رو جدا میکنم راحت ویندوز بالا میاد.
با خیلی از نرم افزارها روش کار کردم خیلی از این نرم افزارها نمیشناسن هاردو بعضی هاشون هم فقط نزدیک 80 گیگ این هاردو میشناسن ولی هیچ کاری نمیتونن بکنن.
اصلا با هیچ نرم افزاری نه میتونم از روی هارد بخونم نه میتونم بنویسم
فکر کردم مشکل از MBR باشه ولی هیچ کدوم از نرم افزارهای MBR نتونستن روی هارد بنویسن.
دوستان عزیز اگه میتونین کمکم کنید تا این هارد به زندگی برگردونم
اطلاعاتش خیلی لازمم هست اگه اطلاعاتشو برگردونم عالی میشه.
مرسی
اینم یه سری اطلاعات
Maxtor 500 GB
DiamondMax22
STM3500320AS
DiamondMax 7200.11
نرم افزار هایی که باهاشون کار کردم
PTDD Partition Table Doctor 3.5
HDD Regenerator
DIY DataRecovery MBRtool
Hiren's BootCD
سلام دوستان.
برای من یه مشکل عجیب (و حماقت واری!!!) پیش اومد!همین چند دقیقه پیش کابل پاور هارد من (همون کابلی که پهن تر هستش.فکر کنم پاوره) درحالی که سیستم روشن بود از جاش در اومد.سیستم بلافاصله دیگه درایو های مربوط به اون هارد رو نشناخت.سیستم و خاموش کردم و کابل ها رو چک کردم.ولی سیستم دیگه این هارد و کلا نمی شناسه!!:41:
دو تا سوال داشتم.
یکی اینکه کسی می دونه دقیقا چه اتفاقی واسه هاردم افتاده؟؟
دوم هم اینکه آیا راهی برای بازیابی اطلاعاتش با توجه به این شرایط وجود داره یا نه.
در ضمن هارد Seagate هستش.Barracuda 500GB
دوستان
من امروز هاردم به یه علت مضحک!! در حین کا کابل پاورش در اومد و دیگه سیستم تحت هیچ شرایطی نمی شناستش!کسی می دونه دقیقا چه اتفاقی واسه هارد افتاده و اینه آیا اطلاعاتش قابل ریکاوری هست یا نه!:41:
مرسی
کامپیوتر من که کتدر برد گیگا دارد هارد های ساتا را مانند cool disck شناسایی میکند و در کنار آیکون ساعت فلش سبز رنگ مخصوص remove کردن تجهیزات US B را میآورد که با کلین روی آن هارد ساتا را نشان میدهد. هارد نو خریدم و همین مشکل را دوباره دیدم . هارد قدیم 160 ماکستور بود و جدیده 500 سامسونگ.چطوری این مشکل حل میشود؟