نقل قول:
چی شد؟؟فک کنم سو تفاهم شد!!
نه بابا.همینجوری گفتم.:10:
نقل قول:
لورد عزیز همه کارست.
حالا ما یه چیزی گفتیما.بابا اصلا لورد شما خدای شینوبی هاست بی خیال دیگه.:31:
نقل قول:
دوستان دیال آپی :
عکس میذارم صفحه خیلی سنگین میشه براتون..؟؟
اگه نه بازم بذارم؟؟
اگه مثل 3 تا بالا کم حجم باشه اشکالی نداره.ولی در کل به نظرم عکس نزارین بهتره بیخودی صفحات تاپیک زیاد میشه.:46:
نقل قول:
همین اول بسم الله با هم سر لج افتادیم اصلا توبی رو وللش تو اونجا که میزوکاگه میخواد بره پیش 5 کاگه یه پسر بچه بود 2 تا شمشیر داشت اون
آقا شرمنده من یکم بد برخورد کردم با شما.:11:
نقل قول:
توی اون قسمتی ار مانگا که همه جمع میشن برای ملاقات های دوره ای 5 کاگه..... یکی از کاگه ها ( همون زنه از کشور مه که یه بچه و یه یکی دیگه همراشه ) یکی از همراهانش ( همون بچه ) یه شمشیر رو حمل میکنه که اولشهم بهش گیر میدن و می گن چرا چیز به این سنگینی رو با خودت می بری.......پسره هم همیشه یه عینک اسکی یا شنا به چشمش داره.................وقتی هم خبر میرسه که کیلر بی زده کیسامه رو کشته پسر در مورد سامه ها دا از داداش بی سوالاتی می پرسه...منظورشون اون پسره هستش فکر کنم.....
.................................................. .................................................. .................................
آهان یادم اومد شمشیرش فکر کنم 2 تایی بود.:46:
نقل قول:
.من تازه توی یه فروم خارجی یه جاییش خوندم که یکی یه نظری داده بود که میناتو ( یوندامه یا همون هوکاگه چهارم ) پسر سوناده هست و یه سری اتفاقات و زمان ها رو هم با هم جمع کرد بود که تقریبا با اون ها می شد گفت که راست میگه اما هر چی مرگردم دیگه اون بحث رو پیدا نمی کنم..........دلایلش این بود :
به نظر من که خیلی احتمالش کمه.تا اونجا که یادمه نامزد سوناده موهاش سفید بود فکر کنم.:13:در کل به نظر من اصلا اینطوری نیست.:41:
نقل قول:
البته بین اینها معلومه که مادارا از همه قوی تر...........اما بین سه تا دیگه ایتاچی از همه قوی تر بوده..........یادتون باشه هم اوایل داستان با کیسامه یه سری به روستا زدن و کاکاشی رو در روی رودخانه حلش رو گرفت ایتاچی و روانه بیمارستان کرد ........ایتاچی در سن 13 سالگی به رهبری آنبو ها رسیده بوده و فرد بالاتر از اون فقط دانزو بوده..................در حالی که کاکاشی در 12 سالگی یه تازه جونین بوده.!!!!!!
بین ساسوکه و کاکاشی نمی شه گفت ولی چون شارینگان یه تکنیک خونی هستش معلوم میشه که ساسوکه هم از کاکاشی قوی تره.......با اینکه دیگه ساسوکه هم مانگیکو شارینگانش فعال شده. و هم تکنیک های ایتاچی رو گرفته.........در حالی که کاکاشی سه سال رویه مانگیکو وقت گذاشت تا فعالش کنه و بعد از استفاده از اون هم به خاطر اینکه چاکرای زیادی رو مصرف میکنه مانگیکو اون ، کاکاشی تقریبا از حال میره..........مبارزه با دیدارار ( نجات ( کازه کاگه ) گارا قسمت های اول ناروتو شیپودن ) فقط یه دست دیدارار رو فرستاد به یه زمان دیگه ، رفت بیمارستان مدت طولانی بستری شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول اینکه ممنون بخاطر توضیحتون ولی من تمام مانگا رو خوندم همه این چیزارو میدونم.اینکه مادارا قویتره حرفی نیست.ساسوکه هم که به ارث برده همه چیزو.کلا مانگکیو چاکرای زیادی میخواد هم ایتاچی و ساسوکه کاکاشی 3 تاشون موقع استفاده ضعیف میشن ولی کاکاشی چون شارینگانش مال خودش نیست و خودشم ابداش کرده مطمئنن بیشتر چاکرا صرف میکنه.اون دست دیدارا هم به زمان دیگه ای نرفت فقط قطعش کرد و افتاد همون پایینا که بعدش کاکوزو 2 تا دستشو دوباره با سیماش پیوند زد.:10:
در کل خوشحال میشم در مورد این مسائل بحث کنیم.اگه چیز دیگه ای هم به ذهنتون میرسه مثل قضیه سوناده و میناتو حتما بگین.:11: