نقل قول:
خیلی خیلی از لطفت ممنونم دوست عزیز ...مشکلم با راهنمایی شما حل شد .
این مشکل بد رفته بود روی اعصابم ... خدا خیرت بده :11:
Printable View
نقل قول:
خیلی خیلی از لطفت ممنونم دوست عزیز ...مشکلم با راهنمایی شما حل شد .
این مشکل بد رفته بود روی اعصابم ... خدا خیرت بده :11:
ببخشید، میدونم یه سؤال رو دوبار پرسیدن خلاف قوانین انجمنه..
گفتم شاید سؤالم رو ندیده باشید، واسه همین دوباره میذارمش..
با یکی از دوستام که صحبت میکردم، بیشتر احتمال میداد اشکال از پاور سیستم باشه. میگفت وقتی که فشار به پاور میاد (موقعی که میخواد ویندوز از رو هارد لود بشه) سیستم خاموش میشه.نقل قول:
من دیروز ویندوز سیستم یکی از دوستام رو عوض کردم، بعد اینکه یه سری از برنامه های کاربردی رو واسش نصب کردم، موقع نصب برنامه registry mechanic ، یه هو سیستم خاموش شد.
روشنش که میکنم تا قبل از صفحه لود ویندوز میاد، دوباره خاموش میشه. سیف مود رو هم تا میزنم سیستم خاموش میشه.
این سیستم قبل اینکه ویندوزش رو عوض کنم، تا به صفحه لود ویندوز که میرسید، سیستم ری استارت میشد، ولی الآن خاموش میشه.
موقعی که ویندوز رو عوض کردم، ویروس یابی هم کردم، کلی ویروس پیدا کردم و اونا رو پاک کردم، حواسم به اینم بود که رو درایو ها دبل کلیک نکنم تا ویروس ها فعال نشن..
این سیستم ویروس داره یا پاورش نیم سوز شده ؟
رو صفحه بایوس هم 5 دقیقه ای منتظر مودنم، ولی خاموش نشد، تا سیستم رو ری استارت کردم و به قبل صفحه ی لود ویندوز رسید باز خاموش شد !
سیستم :
Cpu : 1.8
ram : 512
ویروسی هست که چنین کاری رو انجام بده ؟
آخه قبل اینکه من این ویندوز رو عوض کنم همین مشکل رو داشت، ولی ری استارت میشد..
ویندوز که عوض کردم خاموش میشه !
اگه کمکم کنید خیلی ممنونتون میشم. آخه خیلی وقته که سیستم این بنده خدا دستمه و بهش قول دادم که واسش درستش کنم ؟
نظر شما چیه ؟
مشکلم نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟
اگه سخت افزاریه، برم تو انجمن سخت افزار سؤالم رو مطرح کنم..
یه راه کاری، سعی و خطایی، چیزی..
هر چی باشه قبوله :31:
سلام.نقل قول:
ویندوز رو دوباره عوض کردید.......؟؟؟؟؟ حتما این کار رو انجام بدین. و یا به یکی از درایوهای دیگه یه ویندوز نصب کنید ببینید چی میشه.
احتمال داره یکی از برنامه هایی که نصب کردید، با سیستم تون سازگار نباشه و باعث مصرف بیش از حد برق بشه. در نتیجه مادربرد تون دامپ کنه. (Dump)
به BIOS برید. و هر دو گزینه رو که با Failed شروع میشند، انتخاب کرده و Yes بزنید. در آخر هم با زدن کلید F10 از اونجا خارج بشید.
احتمال هم داره که پاور نیم سوز شده. یا دیگه به همون اندازه نمیتونه مادربرد رو ساپورت کنه. یا بالاخره یه خاکی افتاده تو سرش :31:.
مورد سومی هم که به نظرم میرسه اینه که با Kespersky 2009 که بوتیبل هست و با سی دی اجرا میشه، هاردتون رو Scan کنید.
البته به احتمال خیلی خیلی زیاد با تعویض ویندوز مشکلتون حل خواهد شد. من یادم میاد یه بار سیستم من هم با Regstery Machine یا برنامه ای شبیه به اون مشکل داشت.
بازم میگم که قبل از هر کاری ویندوز رو عوض کنید یا از ویندوز دوم استفاد کیند. البته تنظیمات BIOS رو هم ریستارت کنید.
موفق باشید :11:
کیس رو جابجا کردید یا ضربه خورده؟؟؟نقل قول:
سلام
دكمه printScr روى كيبورد من كار نميكنه ، چيكار كنم ؟
يعنى دكمه رو كه فشار ميدم تا از دسكتاپ عكس بگيرم، تو paint نميتونم past كنم
سلام
دكمه printScr روى كيبورد من كار نميكنه ، چيكار كنم ؟
يعنى دكمه رو كه فشار ميدم تا از دسكتاپ عكس بگيرم، تو paint نميتونم past كنم
احتمالا یک نرم افزار امنیتی یا آنتی کی لوگرتون از این کار ممانعت می کنه.نقل قول:
کیبوردت فراسو نیست ؟نقل قول:
اگه فراسو باشه یه دکمه داره که باید اونو بزنی تا کلیدهای F و همچنین printScr فعال بشن..
اگه فراسو هست و کلید رو نتونستی پیدا کنی بگو تا واست عکسش رو پیدا کنم بذارم..
نمیدونم، آخه دست من نبوده. واسم آوردنش..نقل قول:
کیس رو جابجا کردید یا ضربه خورده؟؟؟
اینم بگم که دورو پیکر درست حسابی نداره :31:
ویندوز رو عوض کردم. نمیتونم رو یه درایو دیگه بریزم، آخه محتویات درایوهای دیگش رو میخواد، وله اگه نشد، در نهایت این کار رو هم میکنم.نقل قول:
ویندوز رو دوباره عوض کردید.......؟؟؟؟؟ حتما این کار رو انجام بدین. و یا به یکی از درایوهای دیگه یه ویندوز نصب کنید ببینید چی میشه.
این کار رو هم انجام میدم. ایندفعه ویندوز و برنامه های جانبیش رو با دقت بیشتری نصب میکنم..نقل قول:
به bios برید. و هر دو گزینه رو که با failed شروع میشند، انتخاب کرده و yes بزنید. در آخر هم با زدن کلید f10 از اونجا خارج بشید.
اگه مشکلم حل نشد باز مزاحم دوستان میشم..
نقل قول:یه سوال:نقل قول:
ویندوز شما MRT که نیست....؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]