من بابام دوسال خدمت بوده ولی اون خدمتی که همه باید برن و منطقه ی جنگی بوده می خواستم ببینم از سربازی من کم میشه ؟!!
و اگه الان دفترچه خدمت رو پست کنیم که باید بریم ؟
من بابام دوسال خدمت بوده ولی اون خدمتی که همه باید برن و منطقه ی جنگی بوده می خواستم ببینم از سربازی من کم میشه ؟!!
و اگه الان دفترچه خدمت رو پست کنیم که باید بریم ؟
اگر منطقه بودن کم میشهنقل قول:
یکی بگه من کی میتونم برم دفترچه بگیرم؟ کی اگه نگیرم غیبت میخورم؟
ت.ت: 28 مرداد 70
منم دقيقا همين مشكل دارم!نقل قول:
ت.ت:10ارديبهشت 70
من غيبت خوردم يا نه ؟ اگه غيبت خورده باشم بايد چيكار كنم؟يعني بيخيال دانشگاه بشم؟! من فكر ميكردم همه ميتونن دوبار كنكور بدن چرا اينجوري شد!الا اگه غيبت نخوردم كي پست كنم كه مشكلي پيش نياد؟
ممنون
بهترین کار اینکه پاشی بری نظام وظیفه و مشاوره بگیری، اونجا محکم و راست بهت میگن شرایط چیه و الان وضعیتت چه جورهنقل قول:
اگه غیبت خورده باشی دانشگاه نمیتونی بری
اگه كسي كارت اعزام با غيبت دستش باشه و دانشگاه هم قبول بشه راهي هست كه بشه دانشگاه ثبت نام كرد ؟
سلام کسانی که متولد 1 تا 6 سال 70 هستند که نمیتونن کنکور 90 شرکت کنند.یعنی اگه موقعه سربازیشونه (دانشگاه نخوان برن یا نتونن)باید برن سربازی.
اما از 7 تا 12 70 میتونه کنکور90 شرکت کنه.
در مورد بقیه سئوالاتون هم میتونین به شماره های 02173941739 و 02173941735 (سازمان نظام وظیفه) تماس حاصل فرمایین.
لطفا به این سوال من جواب بدین خیلی مهمه
من که 28 مرداد 70 هستم الان میتونم دفترچه بفرستم؟؟؟
هنوز غیبت نخوردید و اگه در حال تحصیل نیستین باید همین امروز اقدام کنین و برین دنبال دفترچه و کارای اون .تا 28 مرداد مهلت دارین ( البته باید 1 یا 2 هفته قبلش اقدام کنین )نقل قول:
شما متاسفانه غیبت خوردین . همین الان اقدام کنین تا بیشتر نشه.نقل قول:
اگه غیبت داشته باشی نه نمیشه دانشگاه ثبت نام کردنقل قول:
.
سلام
ایا با شرایط زیر معاف میشوم؟
ترم 2 رشته پزشکی دانشگاه سراسری هستم زمانی که فارغ التحصیل شوم سن پدرم بالای 60 خواهد بود
یک برادر و یک خواهر دارم.خواهرم ازدواج کرده
بردارم تا 6 سال آینده ازدواج خواهد کرد و فعلا در خارج از کشور زندگی میکند.شما فرض را بر این بگیرید که تا 6 سال آینده که فارغ التحصیل میشوم برادرم در داخل کشور زندگی میکند.خدمت سربازی هم رفته برادرم.
آیا ایران بودن یا نبودن او تاثیری در معاف شدن من دارد؟
با این حساب من سرپرست خانواده میشوم.با این شرایط آیا من معاف میشوم؟
اگر معاف نشوم برای پزشکان عمومی سربازی چه مدتی است؟
راستی از سهمیه بسیج فعال مدرسه میتوان جهت کم کردن خدمت سربازی استفاده کردن یا فقط بسیج پایگاه؟
سهمیه بسیجم به طوری بود که سال گذشته که کنکور دادم برای دانشگاه آزاد از آن استفاده کردم یعنی از سپاه کد گرفتم و بالای کارنامه آزادم نوشته بود:سهمیه بسیج فعال
(ولی نیازی نشد چون سراسری قبول شدم)