ممنون از پاسختون .پس خوبه 4 گیگ با یه بسته 50 گیگی یا صد گیگی میارزه.نقل قول:
اره واقعا این نامحدود ها کفر آدمو در میاره فوقش شبی 1.5 گیگ دانلود کنم باهاش اونم باید کلی سیستمو روشن بذارم.
راستی پینگش چطوره محدود ها؟ نسبت به نامحدود فرقی داره؟
Printable View
ممنون از پاسختون .پس خوبه 4 گیگ با یه بسته 50 گیگی یا صد گیگی میارزه.نقل قول:
اره واقعا این نامحدود ها کفر آدمو در میاره فوقش شبی 1.5 گیگ دانلود کنم باهاش اونم باید کلی سیستمو روشن بذارم.
راستی پینگش چطوره محدود ها؟ نسبت به نامحدود فرقی داره؟
خواهش میکنم . پینگش واسه من فرقی نکرده و خوبه .نقل قول:
یه ایرادی که میشه به پنل کاربری گرفت اینه که حجم باقیمانده رو با تاخیر نمایش میده ؛ مثلا من مجبورم مودمم رو ریستارت کنم تا حجم باقیمانده آپدیت بشه . واسه پس پرداخت ها هم که کلا خلاص هست و حجم رو نشون نمیده :n02: خلاصه گند زدن با این پنل ساختنشون :n35:
سلام
دوستان توی پس پرداخت توی پنل کاربری کجا می شه حجمی که خریدی و باقی مونده میزان حجم رو فهمید؟
من همه جاش رو گشتم همش صفر بود.
ممنون
پاسختون خیلی ساده است، چنین امکانی وجود نداره!! حتی به 2020 هم زنگ زدم گفتم میخوام بدونم چقدر حجم مونده گفت یه لحظه صبر کنید الان چک می کنم بعد از اندکی تفکر دوستمون در پشت خط گفت متاسفانه نشون نمیده حجم باقیماندرو!نقل قول:
تنها راه تغییر به پیش پرداخته!
واقعا خنده داره! ... مگه می شه؟ شما مطمئنی؟ پس شما الان چیکار می کنی؟ اگر حجمتون تموم بشه از کجا می فهمید؟نقل قول:
خدایی خیلی مسخرست ...
نقل قول:نقل قول:
به این ترتیبی که در پست بالا توضیح دادم عمل می کنم!!! هر از چندگاهی هم از لینک زیر قبض میان دوره می گیرم که یهو بالا نزنه ! به همین مسخرگی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوریش رو ندیده بودیم!
من الان این سرویس رو دارم : 3952-0100-0010-1113 (UP TO 16M) پس پرداخت که اینترنت رایگان شبانه هم داره و ماهی 8 هزار تومان
حالا اگر برم سرویس 3952-0100-0010-1015 (UP TO 16M) دوازده ماهه پیش پرداخت رو بگیرم که 95 هزار تومانه، باز هم اینترنت رایگان شبانه داره یا نه؟ توی جدولش گفته داره ولی به اینها اعتمادی نیست. شما می دونی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
من 100 گیگ حجم خریدم که بطور متوسط میشه ماهی 8 گیگ
4 گیگ هم ماهیانه سرویس هست که جمعا میشه 12 گیگ ماهیانه
تقزیبا روزی میشه 415 مگ
دانلودها رو هم شب انجام میدم.
تقریبا فکر نکنم کار به حجم اضافه و قبض نجومی برسه.
ولی خب اگه میشد حجم باقیمانده رو دید عالی بود.
تا همین چند وقت پیش گزارش مصرف رو هم نمیدیدم ولی خوشبختانه درست شده.
تو کامپیوتر حواسم هست که مصرف از حد نگذره فقط مشکل وای فای هست
که حجم مصرفی اش 24 ساعت بعد معلوم میشه.
برای شما بخش " گزارش مصرف " کار می کنه؟ برای من هیچی نیست. خالیه. شما پس پرداخت هستید؟نقل قول:
سلام من می خواهم از 512 نامحدود به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت بروم
برای دانلود شبانه رایگان باید چکار کنم که مودم ساعت 2 و 6 صبخ به صورت خودکار restart بشه؟
نمی شه که هر روز 2 و 6 بیدار بشی مودم ریست کنی که
مودم Dlink 2750