-
hide برای باز کردن کار بهتر از اون دوتاست و خب توی فورت اگه مدافع باشی هم احساس نمی کنی اسکیل هات رو دور ریختی!
ولی aim و dodge برای دوئل و فورت بهتر هستن.
ببین بیشتر میخوای کار کنی (که hide رو در حجم نسبتا زیاد میخواد) و یا دوئل و فورت و اینا (که هر یه اسکیل از اون دو تا هم ارزش داره)
-
برنامه که کلا فورته ولی لولم پایینه ! میخوام اسکیلی بگبرم من که دو سه روز یه بار میرم فورت اونجا هم کاربرد داشته باشه .
لول 49 هستم با لباس aim به 100 میرسه ولی تاکتیک 20-30 تا بیشتر ندارم ولی تو دوئل حتی یدونه هم دمیج نزدم ! یا اونا دوئلر خالص بودن یا aim تاثیر زیادی نداره ...
-
تاثیر تاکتیک که خیلی کم شده من حتی برای لباس هم از این و appearance استفاده نمیکنم!
اما aim حداقل برای دوئل خوبه. خصوصا که هیچ کاری رو باز نمیکنه و خب منطقیه که تاثیرش توی دوئل زیاد باشه.
-
اینو در حین کار پیدا کردم به چه دردی میخوره ؟
جالبه luck زده 0$ :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
کوئست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون قابل فروش نیست و اینا، قیمتش صفره!
--------------------------
خب خیلی شانسی یه راه مسخره پیدا کردم که بازی فریز نشه
tw pro رو نصب کنید :31:
-
یعنی چی فریز نشه ؟!
این چه قانون مسخره ایه راه انداختن اول به hp +3K رنک میدن تو فورت بعد اگه رنک باقی موند که نمیمونه به بقیه میدن !
خیلی جالبه ریپورت فورت رو نگاه کردم دیدم توی 10 نفر اول 5 نفر hp زیر 2.5K داشتن ! حتی نفر سوم یا چهارم بود 1950 داشت ...
واقعاً اینا ریپورتا رو نگاه نمیکنن ؟! همه اونایی که بین 8 تا 10 کیلو hp داشتن رنکای پایین بودن فقط در نقش کتک خورن (تانک) :دی
البته وجود اینا لازمه ولی وقتی طرف لول پایین بواسطه اتربیوت خون بالا داره ولی لول 80-90 خون زیر 3 کیلو هستش رنک نمیدن یه جا آدم میسوزه ...
-
tw pro رو که پاک کنی (احتمالا) وقتی لاگین کنی تا چند دقیقه نمیشه هیچ کاری کرد. (freeze میشه!)
----------------------------------
3k که دیگه خیلی زیاده؛ اما قانون زیاد بدی نیست. نفرهای اول احتمالا pff هستن و بحثشون جداست، اما فورت خیلی به تانک نیاز داره. این قضیه دیشب و10 کاملا محسوس بود. با اینکه اکثرمون pff بودیم ولی فقط بخاطر کمبود hp باختیم.
بهرحال، نه خون بالا و نه اسکیل های فورت به اندازه داشتن los موثر نیست!:31: پس به نظرم آنلاین بودن و اطاعت از دستور باید مهمترین شرط باشه!
-
منم همینو میگم ! اونایی که hp خیلی بالا دارن که هیچی ولی بین کسی که بین 2 تا 5K خون دارن اونی که pff هستش بنظرم مفیدتره
آنلاین هم باشی (defender) براحتی میتونی موقع ضربه los داشته باشی بعد حرکت کنی عقب تا توی los حریف نباشی :31:
دیگه خسته شدم از فایرآرم . همه چی تکراری شده کاراکتر بعدی یدونه melee میسازم :31:
-
-
40 تا UPB دادم یدونه sherif star داد 50$ :31:
گفتم حتما تکه نامه ای , نقشه ای چیزی بده ... خدا لعنت کنه هر چی کلاه برداره دیگه عمرا از این پول آشغال استفاده کنم :31:
از grave robber انواع و اقسام آیتم نایاب که تو شاپ پیدا نمیشه رو پیدا کردم این belt ست جنتلمن رو نمیده لامصب ... :41: