ببنید اگر خود به خود مودم ساعت 2 توسط مخابرات دیسکاکنت میشود و وصل میشود نیازی به خاموش و روشن کردن نیست.نقل قول:
اما اگر قطع نمیشود درسته که یک گزارش مصرف 2 تا 6 میزنه ولی قسمتی از مصرف تو روزانه حساب میکنه.
Printable View
ببنید اگر خود به خود مودم ساعت 2 توسط مخابرات دیسکاکنت میشود و وصل میشود نیازی به خاموش و روشن کردن نیست.نقل قول:
اما اگر قطع نمیشود درسته که یک گزارش مصرف 2 تا 6 میزنه ولی قسمتی از مصرف تو روزانه حساب میکنه.
ببین خود به خود قطع و وصل میشه ولی بازم یه قسمتی از مصرف میره تو روزانه. یعنی عن تو این پنل مخابرات:9: :n08:
از این پنل افتضاح تر فقظ میشه تو تانزانیا پیدا کرد...
من که شب میخوابم مودم رو خاموش می کنم. از اون ور سه پا میشم روشن میکنم. دو هم نه حتی!!! سه !! :9::9:
ممنون، بله هر شب به طور اتومات خودم تنظیم کردم ساعت 2:05 مودم ریبوت بشه اما نگرانیم ازینه که چون در قسمت سرویس پکیج ننوشته شبانه رایگان ، کلا 2 تا 6 واسم رایگان نباشه، با توجه به این که مقدار باقی مانده ی بسته رو هم نمی زنه کلا نمی دونم چ غلطی دارن میکنن!!نقل قول:
تو قسمت جزییات >>>>>>حجم ترافیک باقی ماندهنقل قول:
نشون میده
پس پرداخته نشون نمیده، میخوام پیش پرداختش کنم اما نمی دونم چ بلایی سر اون بسته ی 100 گیگی میادنقل قول:
اون بسته سرجاش میمونه. هر چقدر حجم داشته باشی بعد از پیش پرداخت همونو داری.نقل قول:
منم از پس پرداخت تغییر دادم به پیش پرداخت و حجم اضافه ام منتقل شد.
سلام.
برای تبدیل نامحدود به پیش پرداخت محدود از تو سایت باید از قسمت "تغییر وضعیت پرداخت هزینه سرویس ADSL به وضعیت اعتباری" انجام بدم دیگه؟کلا از تو سایت عوض میکنن سرویس رو؟یا از 2020 انجام بدم؟
بعد چرا تعرفه و اینارو نزده وقتی پیش پرداخت شد باید انجام بدم؟
ممنون میشم جواب بدید.
دوستان من 512 نامحدود دارم میخواستم بدونم قراره سرویسم حجمی باشه یا نه؟ :n35:
یه جوک در سایت مخابرات دیدم گفتم اینجا بذارم خاطر دوستان هم منبسط بشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجای مشتری مداریتون تعریف کنم؟
فقط همین بس که من واسه یه جزییات مصرف ساده و محاسبه مقدار باقیمانده از حجمم مجبورم یه همچین جدولی واسه خودم درست کنم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از 2020 نمیشه من ده بار امتحان کردم میگن حتما باید مالک خط حضوری بیاد . ولی از پنل کاربری گزینه "تغییر سرویس" رو بزنی انجام میده . واسه من سریع تغییر دادن (ظرف نیم ساعت تماس گرفتن بابت تایید درخواست و حدود یه روز بعد اعمال شد)نقل قول:
سرویس من بعد از تغییر قطع شد چون پیش پرداخت بود و من پولی پرداخت نکرده بودم و فقط پنل کاربری رو بالا میاورد و 95/000 تومن پرداخت کردم و وصل شد . البته توی سایت tct.ir زده با این تعرفه ماهیانه 2 گیگ میده ولی واسه من 4 گیگ داد خدا خیرشون بده :n02: ضمنا توی اونجا نوشته بعد از 95/08/01 صد گیگ رو میدن 125/000 تومن که هنوز خدا رو شکر 98/100 تومنه ... خلاصه به نظرم ضرر نمیکنی بیای حجمی ؛ من خودم خیلی شک داشتم که نامحدودم رو تغییر بدم یا نه ولی واقعا دیگه گذشت زمانی که وبسایت ها و حجم دانلودها با پهنای باند 512 همخونی داشته باشه . اسما نامحدود بود ولی آدم جر میخورد تا دانلود کنه یا وبسایت ها رو بالا بیاره