لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لطفاً مجدداً رأی بدین:
دوستان 1 گیگ عیدی واسه شما اضافه شده؟واسه من پیامش اومده بود ولی الان میرم نه پیامش هست نه اضافه شده!!
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
نکاتی که از صحبتهای شما به نظرم میرسه، قدری منو به صحت اطلاعاتی که دربارۀ خودتون دادید مشکوک کرد؛
البته امیدوارم ناراحت نشی، به هر حال بعضاً ممکنه که کارمندهای خود شرکت هم هر از گاهی برای تغییر جو و افکار عمومی بیان اینجا نظر بدن
1- اولین نکتۀ عجیب اینه که شما در این دو سال که مشترک پارس بودی حتی یک بار هم به این تاپیک سر نزدی (تاریخ عضویت شما و تعداد پستهاتون گویا همه چیز هست)
2- شما در پست اول صحبت از دانلود مداوم 4.5 گیگ در شب طی دو سال عضویتت کردی؛ و اما در پست دوم به افرادی که شب تا صبح دانلود میکنن طعنه زدی که جای بسی تعجب داره
3- اگر به حرف خودتون استناد کنم سرعت شما در شب در حدود 225 کیلوبایت هست و با یه حساب سرانگشتی با چنین سرعتی برای رسیدن به حجم دانلود 4.5 گیگ، حداقل نیاز به 5.5 ساعت زمان خواهد بود. پس با این حساب خود شما در ساعات رایگان به طور مداوم مشغول دانلود هستی و اینکه میگید از ساعت 1 تا 2 به بازی میپردازید، عرایضتون رو عجیب تر میکنه
4- چهارمین نکته در ادامۀ نکات قبلی هست؛ اینکه میگید شبها میخوابید و کامپیوترتون به طور خودکار دانلود میکنه. منظورم اینه که بالأخره میخوابی یا بیدار میمونی
5- من به شخصه اخیراً نظرسنجی در سایت پارس مشاهده نکردم؛ اگه از دوستان کسی دیده اعلام کنه. وگرنه یه نقطۀ تردید دیگه به قبلیا اضافه میشه. به نظر میرسه قدری عجیب باشه که افرادی که نظر شما رو داشته باشن تو اون نظرسنجی که میفرمایید پیروز شده باشن. چراکه نظرسنجی مشابهی که دوستان تو همین تاپیک انجام دادن حکایت از امری دیگر داشت
ضمناً من خودم مدتهاست که زمان دانلودم رو از 3.5 تا 7 گذاشتم تا هم سیستمم کمتر روشن باشه (چون در طول روز هم زیاد روشنه و بعضی روزها runهای سنگین هم بهش میدم) و هم اینکه شاید کمکی به سایر دوستانی باشه که در اون زمانها نیاز به سرعت بیشتر دارن
اینطوری به جای شبی 2.5 تا 3 گیگ معمولاً شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود میکنم
سپاس از توجه شما و سایر دوستان
دوستان مراقب این کاربر باشید morry-6 جزو خود پارس انلاینی هاست تو اکثر صفحات کسی راضی نبوده حالا ایشون اعلام رضایت کرده جالبه که میگه به پیشنهاد ایشون تغییرات اعمال شده
ممنون از توجه شما دوست گرامی .و زیرک یکی اون morry-6 رو موقوف کنه تعریف الکی میکنه جزو دار و دسته خودشونهنقل قول:
احتمالا خوده مدیره ;)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
امشب توهم زده سرعتم رفته بالا 235 شده !!!
به نظره من خیلی هم فضایی فکر نکنین.نقل قول:
منم wow بازی میکردم یه زمانی ولی بخاطر سرعته اینترنت تو ایران بوسیدم گذاشتم کنار ولی تمام مشکلاتی که اون بنده خدا گفت منم داشتم!
بعدم فک نمیکنم یک کارمند بتونه wow بازی کنه وقتشو نداره!
فقط جان من به من شک نکنین که این چیزا رو گفتم:31:
شما از طرز حرف زدنت معلومه که از خودشونی....نقل قول:
عزیزم لطفا اینقدر واسه ما توضیح الکی نده میدونیم که اجرای این طرح به ضرر کاربرها و به نفع پارس انلاین هستش پس سعی نکن سر مارو شیره بمالی....
دوست عزیز میشه بگید توی مودم سرعت دانلودتون رو روی چند بستن. اخه خیلی کنجکاوم بدونم این تست توی چه شرایطی بدست اومده آیا از نظر منطقی ممکن خطتون روی دو مگ باشه اما سرعتتون 2.5 مگ باشه.نقل قول: