با سلام و احترام ؛
شرکت ارتباطات مبين نت اقدام به ارائه مودم داخلي جديدي با عنوان FMM130 نموده است.شايان ذکر است که اين مودم ها از هفته هاي آينده توزيع خواهد شد
Printable View
با سلام و احترام ؛
شرکت ارتباطات مبين نت اقدام به ارائه مودم داخلي جديدي با عنوان FMM130 نموده است.شايان ذکر است که اين مودم ها از هفته هاي آينده توزيع خواهد شد
سلام دوستان
بهترین DNS برای مبین نت چیه؟
برای باز کردن بهتر سایت ها (مثل جی میل و گوگل).
ممنون
احیاناً از کاهش حجم و افزایش قیمت خبری ندارید؟:n09:نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه حرفتون من رو یاد اصطلاح "چای کهنه دم تازه جوش" انداخت. :n27: چون این مودم WIXFMM-130 رو چند سالی هست که ایرانسل میفروشه و جدید نیست و الان هم متاسفانه دیگه توی لیست مودمهای روز شرکت Gemtek که سازندهاش باشه، نیست و یه مودم از رده خارج حساب میشه. بماند حتی خود سایت شرکت هم آپدیت درست و حسابی نداره. چند ماه قبل هم توی همین تاپیک در موردش بحث شد. ازش اطلاعات خاصی هم در دسترس نیست. یعنی هنوزم باز مودمهای هوواوی بهتر هستن. مدل SWC-9200 ساخت Seowonintech هم بخاطر آنتنهایی که داره باز چیز خوب و قوی هست.
موندم چرا بجای 635 یا 9200 رفتن سراغ این مدل؟ این مدل نه آنتن تقویتی مثل 9200 داره و نه پورتهای تکمیل مثل 635. بیخود نبود که دربدر دنبال 9200 نو بودم و گیر نیاوردم. انبارشون خالی شده و رفتن سراغ مودمهای ضعیفتر.
به شخصه میتونم بگم که خیلی سرتر از 632 و 635 هستشنقل قول:
البته 9200 هم داشتم ولی تقریبا با این توی یه سطح هستن
ولی انصافا FMM-130 خیلی مودم توپیه.فوق العاده آنتن دهیش عالیه
سلام
دوستان لطفا راهنمائیم کنید کمی عجله دارم...
قرار هست یک مودم مبین نت از یکی از دوستان که شهر دیگری سکونت داره بخرم ( کارکرده )
طرحی که روی مودمش بوده و تموم شده 512 یکماهه هست.
میخوام بپرسم که : آیا به نام زدن من ضرورت داره؟ حتما باید به نامم بزنم؟
اگر بخوام بدون به نام زدن استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
اگر به نام من بشه میره روی طرح 128 چونکه نه کارت دانشجویی دارم نه جواز کسب و نه چیز دیگه ای.
ولی به نام فروشنده باقی بمونه میتونم 512 و بالاتر بگیرم.
آیا فروشنده بعدا میتونه ازینکه به نام خودم نزدم سو استفاده کنه؟
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم بهتره؟
یه نفر راهنمایی کنه .. . عجله دارم
تا وقتی که مبین نت مشکلی نگرفته می تونید استفاده کنیدنقل قول:
بعضی وقت ها که با پشتیبانی تماس می گیرید از تون سوال های خاص مثل ادرس دقیق خانه یا .... سوال می کنند که اگه جوابشون رو ندونید ممکنه به مشکل بخورید
اگه به اسم خودتون کنید هم باید مجوز بالای 128 بدید
در مورده سوء استفاده هم ممکنه اتفاق بیافته ولی معمولا کسی که مودم دستش هست ممکنه سوءاستفاده کنه نه کسی که فروخته
چرا با پشتیبانی تماس بگیرم؟ من طرح رو دوباره شارژ میکنم.نه؟ از فروشنده هم اسکن کارت ملی و شناسه مودم رو گرفتم.حالا حداقل و حداکثر سرعت دانلود 128 چند هست؟ میشه کار کرد ؟
کلاهبرداری جدید مبین نت :n09::n10::n04::n19:نقل قول: